سلام به همه ی دوستای گلم. قبل از هر چیزی باید به خهطر اینکه دیر جواب میدم یه معذرت خواهیه خیلی زیادددددددددددد بکنم ... آخه اینترنت قطعه فعلا با dial up میام ... __________________________________________________ __________________________________________________ ________ قبلش یه توضیح بدم... این روش روی تمام بازی ها چه انحصاری چه غیر انحصاری 100% جواب میده . من خودم بازی های زیر رو تست کردم اومد :
1_ MAX PAYNE 3
BATMAN AKHARM CITY _ 2
.
MWF3_3 این بازی برای LT 2 بود که پچش کردم رو LT3 و جواب داد
4_. GOW3 این بازی برای LT2 بود که پچش کردم رو LT3 و جواب داد
5_. SPEC OPS THE LINE
6_ PES2012
7_FIFA12
این بازیا جواب داد پس مطمین باشید همه ی بازی ها جواب میده.
چرا این روش رو تمام بازی ها 100 % جواب میده .... من خودم بازی MW3 و GOW3 رو پچ کردم جواب داد ...با این روش که نمیشه لایو رفت آخه بازیت 97% هست ... برا لایو باید بازی 100% یا برنر مکس تهیه کنی. این روش فقط برای اجرای بازی از هارد هست که کمتر به لنز دستگاتون فشار بیاد و بازی سریع لود شه (درایو لایتون شنیدم 80 شده درسته ؟؟؟)عزیز دل برادر آخه ارور NOT SUPORTED که برای بازی هایی هست که رو آپدیت قبلی اجرا میشدن و رو آپدیت LT3 نمیاد . شما حتما باید این بازی رو پچ کنی روی LT3 تا اجرا بشه .شما دقیقا بگو مشکلت چیه . ارور NOT SUPORTED هم برایه پچ هست . بازی رو برای LT3 پچ کن میاد .OK __________________________________________________ __________________________