ببینین می تونین با System Restore حلش کنید؟ موقع بالا اومدن F8 بزنید و بزنید Repair و از اونجا سیستم رو برگردونین به یه تاریخ قبل تر.
ببینین می تونین با System Restore حلش کنید؟ موقع بالا اومدن F8 بزنید و بزنید Repair و از اونجا سیستم رو برگردونین به یه تاریخ قبل تر.
همه این کارها رو کردم نشد که نشد البته من تاریخ لپ تاپ رو قبل از این ققضیه تنظیم نکرده بودم ونمیدونم تاریخش کی بود.
دوست عزیز منم ویندوز لپتاپم رو حذف کردم و جدید ریختم. شما هم همین کارو بکن. یه Ultimate نصب کن هیچ فرقی هم نداره با ارجینال. تازه بهتره. توی گیر این چیزا نباش. ویندوز من Home Premium بود که یه مشکلی پیش اومد و منم پاکش کردم. اطلاعات ضروری رو با یه سی دی بوتیبل مثل Hiren و با Mini Windows XP بردار بریز روی درایوهای دیگه و بزن پاکش کن.
ضمنا هیچوقت با ویندوز Backup نگیر. فقط با Acronis True Image بگیر که می تونی با یه فلش دیسک هم برش گردونی. راحت. نیازی هم به DVD ریختن نیست. یه فایل 30-20 گیگابایتی میشه. میریزیش توی هارد.
دی وی دی بکاپ رو گذاشتم یه ریستارت کردم f10رو زدم یه سری تنظیمات اولیه انجام دادم ویندوز بالا اومد.ولی نمی دونم چه اتفاقی این وسط افتاد اگه کسی میدونه بگه.ممنون از راهنماییهاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)