تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 58

نام تاپيک: کمک در مورد خرید کیس تا 2 میلیون برای 3دی مکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه alikhafan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام دوستان باتشکر از پیشنهاداتون
    این هارد SSD برای چی خوبه؟
    حتما لازمه؟
    اگه ممنکنه قشنگ توضیح بدید
    این کولر جدا که میگید باید به جای فن خود سی پی یو قرار بگیره؟
    رم دو تا دوال چنل بگیرم یا 4 تا رم 4 گیگ معمولی؟
    کیس x-7 با X-5 چه فرقی داره؟
    از بین این دو تا گرافیک کدوما انتخاب کنم بهتره؟Gainward GeForce® GTX 460 یا ASUS GTX 550 Ti 1GB GDDR5
    Last edited by alikhafan123; 12-07-2012 at 08:57.

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هارد ssd سرعت بسیار بیشتری نسبت به بقیه دارن که تو کارهای رندرزنیگ کاملا احساس میشه
    رم هم مین شما فقط دوال چنل ساپورت میکنه یعنی 2تا8 گیگ بگیر! یا 2تا4 گیگ
    کیس هم x-5 با x-7 تفاوت که زیاد دارند از جمله ابعاد و تهویه و...
    پاور هم پایینش قرار میگیره،کارت گرافیکی تا 310 میلی متر توش جا میگیره مثل کارت GTX 590 و تا 3 تا رو هم قادره ساپورت کنه
    کیس X-7 خودش 6تا فن خنک کننده قوی و فوق العاده کم صدا داره!سیستم کنترل فشار هوا هم داره که خودت میتونی دور فن های ورودی و خروجی رو کنترل کنی!
    این مشخصات فنی:
    مشخصات فنی کیس ایکس7 :
    مدل کیس
    X-7 COUGAR
    نوع اسکلت
    Advance Super Mid-Tower (Upside-Down Chassis Layout)
    فضای مادربرد
    12.8”x9.6” L-ATX, 12”x10.5” CEB, 12”x9.6”ATX, mATX
    جنس و ضخامت بدنه
    0.8mm Japanese SECC Chassis
    ابعاد (طولxعرضxارتفاع)
    515mm x 225mm x 525mm
    فضای کارت گرافیک
    310mm (max)
    تنوع رنگ ظاهری
    1 (Black)
    پوشش فضای داخلی
    Black Coating
    تعداد اسلات های پشت
    8 PCS (Support 3-Way VGA Cards Configuration)
    وزن خالص
    9400g
    محفظه های درایو
    اپتیکال
    6 x 5.25” External (For ODD Installation)
    هارد
    4 x 3.5” / 2.5” Internal (For HDD / SSD Installation)
    فلاپی
    1 x 3.5” External (For FDD / Ram Reader Installation)
    E-Swap
    1 x 3.5“ / 2.5” Easy-Swap HDD/SSD
    پورت های پنل جلو
    2xUSB3.0, 2xUSB2.0, HD Audio, 2-Way Fan Controller
    سیستم
    خنک کنندگی
    جلو
    Front Mounted; 2x120mm Silent Fan
    پشت
    Rear Mounted; 1x120mm COUGAR Turbine Fan
    بالا
    Top Cover Mounted; 2x120mm Silent Fan
    کنار
    Side-Cover Mounted; 1x140mm COUGAR Turbine Fan
    پایین
    Bottom-Cover (Optional); 1x140mm Fan
    کنترل
    Integrated fan speed controller for 2-way fan control
    امکانات ویژه
    Innovative & Integrated UI for User Friendly Design
    Top Access External 3.5”& 2.5” HDD/SSD
    Easy-Swap Mobile Data Transfer (Hot-Swap)
    Support Dual USB3.0 (5GB/sec Data Transfer)
    100% Anti Dust
    6 X Silent Fans Included (Ability to Instal 7 Fans)
    Black Coating for Inner Chassis
    Upside-Down Chassis Layout
    Support Quad 2.5” HDD
    Support Lengthy VGA Cards (Up to 310mm) / HD6990
    8 PCI Slots Provides Flexibility for 3-Way VGA Cards
    Cable Management System
    Support Liquid Cooling Systems
    100% Tool-Free Kit For HDD Installation
    100% Tool-Free Kit For ODD Installation
    Anti Vibration Kit (PSU / E-Slots / HDD)
    Easy Removable Expansion Slots

Last edited by MR.CART; 12-07-2012 at 09:04.

3. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چون شما دنبال کارای تری دی مکس واز این قبیل کار هایی بعید میدونم سیس رو برای بازی و اور بخواین که بحث خرید قطعات اضافه مثل فن سی پیو ویک کیس بزرگ و یا یه کارت گرافیک گرون برای گیم کاملا باید فراموش بشه
    شما اگه دنبال بازی بصورت حرفه ای هستید یعنی مثلا دو کارته ویا اینکه اگر اور هم میخواین کنید واستفاده از یه فن سی پیو پیشنهاد من به شما کیس X7
    در مورد فن سی پیو همون طور که گفتم در صورت اور cpu خرید یه کولر دورو بر 100 لازمه اگه در این مورد خاصتی بگو تا راهنمایی کاملو بهت بکنم
    خریدSSD در کارایی سیستم شما تاثیر بسزایی داره یعنی سعی کنید خرید روی هارد رو کمی محدود کنید وبودجه رو همین موضوع صرف کنید
    در مورد رم هم برای رندر گیری و کارای 3D MAX سعی کنید رم با باس 2000 تهیه کنید که اثر قابل ملا حظه رو عملکرد سیس میزاره مخصوصا در کنار یه پردازنده اور شده
    در مورد گرافیک هم یه 6870 جواب گوست در صورت اعلام گیم بگو تا راهنمایی کنم

5. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اولا وقتی ایشون میخواد کار سنگین حالا هر ی مثل فتوشاپ و رندرینگ انجام بده علاوه بر کولر باید تهویه ی کیس مناسبی هم داشته باشه که X-7 بهترین رو تو این بودجه داره پس یعنی چی فراموش بشه؟؟
    دوما اگه ایشون بخواز از باس 1600 بره به 2000 به غیر از هزینه ی اضافه چیز دیگه ای نصیبشون نمیشه جدا تاثیر ناچیزی داره!
    سوما واسه 3D MAX وجود کودا که تو ای ام دی نیست لازمه و سرعت رو بیشتر میکنه!
    Last edited by MR.CART; 12-07-2012 at 12:14.

7. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alikhafan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

دوستان میشه دقیقا بگید از SSD تو کار من چه استفاده ای میشه؟
    جناب MR.CART رم دو تا دوال چنل بگیرم(یعنی 2 تا دوال چنل 4*2 که میشه 16 گیگ) یا 4 تا 4 گیگ معمولی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزیز من مین شما اصلا کواد چنل ساورت نمیکنه بهتره که 2تا2تا8 گیگ برداری ولی نه از مدل و فرکانس(چون همون کواد چنل محسوب میشه)
    وقتی شما میخوای رندر یا فتوشاپ انجام بدی اون فایل ها باید از طریق هارد به سمت سی پی یو پردازش بشن که اینجا هارد اگه SSD باشه بسیار سریعتر به سمت پردازنده پردازش میشه!و در نهایت وقتی میخوای اون فایل تغییر داده رو سیو کنی بسیار سریعتر سیو میشه!

10. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اولا وقتی ایشون میخواد کار سنگین حالا هر ی مثل فتوشاپ و رندرینگ انجام بده علاوه بر کولر باید تهویه ی کیس مناسبی هم داشته باشه که X-7 بهترین رو تو این بودجه داره پس یعنی چی فراموش بشه؟؟
    دوما اگه ایشون بخواز از باس 1600 بره به 2000 به غیر از هزینه ی اضافه چیز دیگه ای نصیبشون نمیشه جدا تاثیر ناچیزی داره!
    سوما واسه 3D MAX وجود کودا که تو ای ام دی نیست لازمه و سرعت رو بیشتر میکنه!
    کی گقته که برای این کارها کیس حتما باید X7باشه کیسی مثل X5 هم با 5فن کاملا کفایت مینه الان خیلی ها رو من دیدم کارشون رندر گیری وتری دی مکثه ولی به کیس های 40- 50 تومن کفایت کردن مشکلی هم نداشتندر مورد جاشدن فن سی پیو به جز چند مورد اکثر فن ها توش جا میشه من خودم NOCTUA NH-C14 با دوفن داخلش جا دادم
    در مورد باس 1600به2000 مشخصه که اطلاعی ازش در مورد افزایش راندمان سیس نداری اونم تو رندر و 3DMAX این که هزینه اضافی محسوب نمیشه مثل این میمونه که بگیم SSDنگیریم بریم به یه هارد معمولی بچسبیم در ظاااااااهر هردو کارو راه میندازه ولی راندمان ها برای هر کدوم فرق میکنه
    در مورد گرافیک در این مورد حق باشماست کودا تو این زمینه لازمه من فقط در سطح جزی AMD پیشنهاد دادم که پشت سرش هم اعلا م کردم در صورت راهنمایی کامل هم در خدمتیم
    لطفا کمی دقت داشته باشین

12. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

درود
    احوال امین خان دوست عزیز خودم. چطوری داداش؟
    در مورد باس رم سریحا میگم هر اصلا نرید دنبال باس بالا. 1600 کافیست.
    رم رو بصورت دوال سلپورت میکنه. شما میتوند 4 تا ماژل 4 گیگ بگیرین. یا فعلا 2 تا ماژول 8 گیگ بگیرین و بعدا هم 2 تا دیگه بهش اضافه کنین. لزومی نداره الان رم هایی که میگیرین بصورت کیت دوال چنل باشه. میتونید رم های سینگل بگیرین ولی با مشخصات یکسان. خودش دوال میشه.
    SSD هم کلا نرخ اطلاعات ورودی و خروجی به سی پی یو و رم و سرعت دخیره شدن و... رو چند برابر بیشتر میکنه و به چرخه سرعت میده. شما باید یک SSD بگیرین که توش ویندوز رو نصب کنین. 3Dmax هم توی SSD نصب کنین. فایلی که باهاش رندر میگیرن هم تو SSD باید ذخیره بشه. یه هارد 500 یا 1 واسه آرشیو بگیرین .لزومی نداره اون هم پرسرعت باشه.
    کولر واسه سی پی یو لازم خواهد شد. کلا ممکنه یک رندر مثلا 6 ساعت طول بکشه. حساب کنید یک سی پی یو 6 ساعت یکسره تو لود 100% باشه. حتی اگه اور هم نکنیم، گرمایی زیادی تولید میکنه. اگه کیس خوبی نداشته باشیم این دما مضر تر میشه. کولر سی پی یو برای تمام سیستم های ورک استیشن بکار میره. وقتی سی پی یو خنک تر باشه بهتر کار میکنه و عمرش هم بیشتر میشه.
    کارت گرافیک هم GTX 460 خوبه. نرید سراغ AMD . البته نه اینکه اون بد باشه. اما فعلا با نرم افزاری که شما نیاز دارین، بهتر هست برید سراغ( Nvidia(GTX 460
    موفق باشید

14. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود
    احوال امین خان دوست عزیز خودم. چطوری داداش؟
    در مورد باس رم سریحا میگم هر اصلا نرید دنبال باس بالا. 1600 کافیست.
    رم رو بصورت دوال سلپورت میکنه. شما میتوند 4 تا ماژل 4 گیگ بگیرین. یا فعلا 2 تا ماژول 8 گیگ بگیرین و بعدا هم 2 تا دیگه بهش اضافه کنین. لزومی نداره الان رم هایی که میگیرین بصورت کیت دوال چنل باشه. میتونید رم های سینگل بگیرین ولی با مشخصات یکسان. خودش دوال میشه.
    SSD هم کلا نرخ اطلاعات ورودی و خروجی به سی پی یو و رم و سرعت دخیره شدن و... رو چند برابر بیشتر میکنه و به چرخه سرعت میده. شما باید یک SSD بگیرین که توش ویندوز رو نصب کنین. 3Dmax هم توی SSD نصب کنین. فایلی که باهاش رندر میگیرن هم تو SSD باید ذخیره بشه. یه هارد 500 یا 1 واسه آرشیو بگیرین .لزومی نداره اون هم پرسرعت باشه.
    کولر واسه سی پی یو لازم خواهد شد. کلا ممکنه یک رندر مثلا 6 ساعت طول بکشه. حساب کنید یک سی پی یو 6 ساعت یکسره تو لود 100% باشه. حتی اگه اور هم نکنیم، گرمایی زیادی تولید میکنه. اگه کیس خوبی نداشته باشیم این دما مضر تر میشه. کولر سی پی یو برای تمام سیستم های ورک استیشن بکار میره. وقتی سی پی یو خنک تر باشه بهتر کار میکنه و عمرش هم بیشتر میشه.
    کارت گرافیک هم GTX 460 خوبه. نرید سراغ AMD . البته نه اینکه اون بد باشه. اما فعلا با نرم افزاری که شما نیاز دارین، بهتر هست برید سراغ( Nvidia(GTX 460
    موفق باشید
    من شدیدا نظرم روی رم با با باس2000 طبق گفته دوست خوبم اقا مجید بین 1600و2000 تفاوت (بارای پردازش سبک وغیر حرفه ای)انچنانی موجود نیست ولی وقتی بحث رندر و3DMAX پیش میاد بحث عوض میشه واینجا رم با باس بالاتر کاملا حس میشه (مخصوصا در کنار یه پردازنده اور شده اصلا کارایی سیستم به طرز محسوسی افزایش پیدا میکنه)البته این در صورتیه که از هزینه اضافی بروی کیس ومادر بورد زده بشه وبه رم وSSD تخصیص داده بشه من نمیدونم چرا دوستان اصرار به هزینه زیاد وغیر قابل توجیه روی کیس ومادر بورد دارن
    در مورد گرمای تولید شده توسط سی پیو در حین کار مشکل با یه فن سی پیو 80-100 حله

16. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کی گقته که برای این کارها کیس حتما باید X7باشه کیسی مثل X5 هم با 5فن کاملا کفایت مینه الان خیلی ها رو من دیدم کارشون رندر گیری وتری دی مکثه ولی به کیس های 40- 50 تومن کفایت کردن مشکلی هم نداشتندر مورد جاشدن فن سی پیو به جز چند مورد اکثر فن ها توش جا میشه من خودم NOCTUA NH-C14 با دوفن داخلش جا دادم
    دوست من
    وقتی توی این بودجه یه کیسی مثل x-7 گیر میاد واسه چی باید بره یه کیس پایینتر گرفت؟اونایی که به 40-50 تومنی فکر کردند مسلما فکر بقیه ی جاهاشم کردن
    در ضمن مگه من گفتم که فقط تو کیس x-7 هست؟گفتم بهترینش توی این بودجه در کیس x-7 هست که واسه کار رندر هم لازمه
    در ضمن این کیس 6تا فن قوی و کم صدا هم داره که مشخصا خیلی بهتره در ضمن میشه فن هفتمی هم نصب کرد.
    در مورد رم هم مطمئنی که 400 مگاهرتز اینقدر سرعت میده؟
    هارد SSD نسبت به یه هارد معمولی بسیار بیشتر سرعت میده ولی 400 مگ انقدر نمیده دیگه...
    Last edited by MR.CART; 12-07-2012 at 12:56.

18. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •