اگه کاربردتون بازیه....100% ارزش داره که i5 بگیرید...i5 یه چیز دیگست...![]()
اگه کاربردتون بازیه....100% ارزش داره که i5 بگیرید...i5 یه چیز دیگست...![]()
حتما ارزش داره که بگیری I5 ها قدرت و سرعت بیشتری دارند و 4 هسته کامل فیزیکی هستند...
MAGIDIYUM عزیز ممنون از مقالت...
من فکر کنم بالا برم پایین بیام بالاخره یک زمانی نیازه سیستمم رو ارتقا بدم پس همون بهتره i5 یا i7 بگیرم تا خیالم راحت بشه
ممنونم از شما دوستان عزیز
با تشکر از MAGIDIYUM بابت توضیحاتش در مورد مینهای Z77 به نظر من با اینکه خیلی پیشرفته هستن و قابلیتهای خوبی دارن ولی بعضی قابلیتهاشون فراتر از نیاز خانگی و گیم هست و برای حرفه ای ها و البته کسایی که هزینه براشون مهم نیست خوبه، به نظرم جذابترین ویژگیش همون موردیه که دوست عزیزمون MAGIDIYUM گفت یعنی همسان سازی گرافیکی که صحبتهای ایشون باعث شد یه سرچی بکنم واقعا ویژگی خیلی جالبی هست و به نظرم گرافیکهای سی پی یو های نسل جدید اینتل رو ارزشمند میکنه. من خودم حدود دو ماه دیگه احتمالا سیستم جدید بخرم، به نظرتون یه مدت بگذره با رقابتی شدن هر چه بیشتر، قیمت سری Z77 ها مقدار قابل توجهی پایین نمیاد؟
این مین گیگا فوق العادس!
یـــــنی یکی اینه یکی MSI های میدرنج
اما دوست عزیز. به نظرم شما بهتره که هزینه ای روی گرافیکتون داشته باشید
مکس پین 3 رو شما فوقش با اورکلاک گرافیک بتونید 10-15فریم بگیرید که افتضاحه!
مدل سی پی یوی i5اتون رو چی میخواید تهیه کنید!؟
میتونید سی پی یو یک مدل ارزون تر بردارید و گرافیک رو ارتقا بدید تا حدی که باتلنگ ایجاد نکنه
مثلا I3 2300 + GTX 560Ti
تاکید میکنم واسه بازی سی پی یوی i7 زیاده و چیزی جز هزینه ی اضافی نصیبتون نمیشه(البته اگه بودجه زیاد دارید که میتونید یه I7 و یه کارت گرافیک خیلی خوب انتخاب کنید اشکال نداره)
چرا که واسه بازی i3 2100 هم تا حد خوبی جواب میده و برای کارت gtx 680 هم مشکلی بوجود نمیاره در بازی مکس پین 3
بهتره یه سی پی یوی i5 آیوی بریج مثل مدل 3570k با یه کولر خوب بردارید و یه کارت گرافیک مثل GTX 560ti که بهتر جواب میده.
متاسفانه قیمت مین های Z77 اگر هم دلار کاهش پیدا کنه...زیاد پایین نمیاد... چون واقعا با دلار 1900 تومنی وارد شدند و مغازه دار ها بهانه ی خوبی برای گران فروشی دارند...به تبع معلوم هم نیست آینده چه اتفاقی میوفته و قیمت ها به کدام سمت میروند...ولی اگه قیمت دلار کاهش پیدا کنه مسلما یه افت 20 تا 30 هزار تومنی خواهند داشت... اینکه یه مین 500 هزار تومنی بشه 380 تومن..محاله...چون دوره ی دلار 1200 تومنی دیگه تموم شده....
به نظر من مناسبترین زمان خرید همین مرداد ماه هست که به خاطر برخی مسائلی که ( س ی ا س ی ) تلقی میشه نمیتونم عنوان کنم ...ولی همینو بدونید که در مرداد ماه اتفاقات خوب زیادی قراره بیوفته و به احتمال زیاد بهترین زمان خرید خواهد بود و محرکه های اقصادی در این ماه زیاده و دلایل منطقی هم داره.....دلار به احتمال خیلی زیاد افت نسبتا خوبی میکنه...در خوشبینانه ترین حالت تا مرز 1600 تومن ممکنه پایین بیاد...اگه این اتفاق افتاد یعنی در این اوضاع بازار یه موقعیت طلایی نصیبمون شده...بعد از این هم دیگه معلوم نیست چه پیش بیاد و ریسک کردن جایز نیست...چون دیگه محاله ببینیم این محرکه ها... یک جا با هم اتفاق بیوفته...
امید وارم پیشبینی هام درست باشه و هر کسی قصد خرید داره با یه افت قیمت مناسب به خواسته اش برسه...
جناب aQoa من حرف (س ی ا س ی) نزدما... پاکش نکنی هـــــــــــــــا![]()
Last edited by MAGIDIYUM; 13-07-2012 at 09:14.
به نظرم آیوی با این که ساختار بهتری داره وهمینطور پرفرمنس بهتر
ولی به نظرم بهتره که روی سندی بریدج سرمایه گذاری بشه.
نمیخوام بگم اینتل تو نسل جدید خوب عمل نکرده، اما در حد انتظار هم عمل نکرده.
من به شخصه بین 2500k و 3570k مدل سندی رو انتخاب میکنم.
تفاوت زیادی ندارند و با یک اورکلاک ساده میشه تفاوت رو جبران کرد.
تحت یک فن خوب هم جواب بسیار عالی میده.
برای پدرم 2500k تهیه کردم و برای دوستم 3570 .
دوستم زیاد دستش توی اور باز نیست با این که مین بورد ها یکی هست.
ولی سی پی یوی پدرم روی 4.8 داره کار میکنه(فن خوبی داره.)
در هر صورت به تفاوت قیمت و اوضاع مشوش بازار . تهیه آیوی زیاد به صرفه نیست
من یک سیس جمع کردم 7تومناون برام میرزید. ولی توی بودجه پایین تر به نظرم نمیرزه
منم نظرم رو همینه که سری آیوی قدرت خوبی داره و واقعا ازش تعریف شده ولی فقط تو اور و دما ضعیفتره نسبت به سندی که دما رو میشه با یه کولر خوب رفع کرد ولی اور بستگی داره به کاربر که میخواد اور حرفه ای کنه یا نه...
البته شانسیه ها! یعنی تو بعضی ها خوب در میاد بعضی ها بد!در کل ریسکش واسه لایو در آینده خوب نیست
برای دوستتون حتما سری k نبوده دیگه...
خودم خریدما
در حال حاضر که نرم افزار یا بازی نیست تحت این سیستم حداکثر کار رو بشه ازش کشید. اما اور پذیری آیوی خیلی ضعیف تره از اور پذیری سندی
من باز هم خیلی خیلی خیلی امیدوارانه 2500 رو گفتم! چون به نظرم حتی i3 هم کافیه و دوستمون منتظر مدل های جدیدتر و همینطور افت قیمت باشند.
بعد ها که خواستند sliیا کراس کنند یک سی پی یوی خوب با قیمت خوب تهیه کنند. توی بازار به خاطر اسم آیوی دارن قیمت رو میبرن بالا و تفاوت ها تا 100هم رسیده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)