از کمکتون خیلی ممنونم، و فن سی پی یو رو عوض کردم!فن های stock اینتل خیلی بدردنخورن و بعد از اینکه یه Tuniq Tower 120 بستم دمای سی پی یو در حالت Idle از 50 به 35 کاهش پیدا کرد و همونطور که گفته بودین خمیر TX-3 زدم.بازم از راهنماییتون سپاسگذارم!
از کمکتون خیلی ممنونم، و فن سی پی یو رو عوض کردم!فن های stock اینتل خیلی بدردنخورن و بعد از اینکه یه Tuniq Tower 120 بستم دمای سی پی یو در حالت Idle از 50 به 35 کاهش پیدا کرد و همونطور که گفته بودین خمیر TX-3 زدم.بازم از راهنماییتون سپاسگذارم!
Tuniq Tower 120 رو چند خریدی؟http//forum.p30world.com/showthread.php?t=572250&p=7155699#post7155699
یک سر لطفا بع ایم تاپیک بزنید:
تهران باید 83 تومن باشه اگه گرون نشده باشه
سلام، شرمنده بابت دیر جواب دادنم! من اهل زنجانم و 93 تومن خریدم!
سلام
من دمای cpu لپ تاپ بسیار بالاست حدود 95
گزارش همه چیزش تو قسمت مخفی شده هست
چیکارش کنم ؟
صدایی هم از فن در نمیاد
این لپ تاپ نو هست
کارت گرافیکش مشکل داشت رفت گارانتی از وقتی برگشت همینطور داغ شده
چند روز هی خاموش میکرد ولی امروز دیگه خاموش هم نمیکنه
محتوای مخفی: report
از کول پد استفاده کنید
مگه فن نداره لپ تاب ؟ باید فن داشته باشه که هوای گرم رو بده بیرون
سلام به همگی دوستان من یه کامپیوتر قدیمی دارم مادربردم ایسوز هست و cpu هم 2.4 اینتل چندروز پیش که داشتم باهاش کارر میکردم یهو خاموش شد دوباره روشنش کردم هنوز ویندوز کامل لود نشده بود که دوباره خاموش شد فکر کردم ایراد از کابل برق پاور هست آخه بعضی مواقع میرفت تو بازی .با دوتا کابل دیگه هم امتحانش کردم فایده نداشت رفتم تو setup دمای cpu رو ببینم تعجب کردم دیدم دما رو زده 94 ولی من تازه حدود یک ربع بود که روشنش کرده بودم تازه قبلا ها که خیلی دیگه داغ میکرد و ناله میکرد دما میرفت رو 53 فن cpu هم به خوبی کار میکنه تازه یه پنکه هم روشن کردم گزاشتم جلوش . ولی دیگه هرچی روشنش میکردم بعد از 5-10 ثانیه خاموش میشد منم بیخیالش شدم روز بعد اول صبح اومدم روشنش کردم و سریع رفتم تو setup دما رو ببینم دیدم زده 95 بعد یهو رفت رو 102 خاموش شد . فوری cpu رو در آوردم و با دست لمسش کرذم دیدم داغ نشده فقط یه کوچولو گرم شده تازه رادیاتش که روش هست اصلا گرم هم نشده بود یکی از دوستام گفت احتمالا مشکل از مادربورد هست میخواستم نظر شما رو بپرسم مشکل از چی هست اصلا می ارزه بره تعمیر. cpu دیگه ای هم ندارم که روش امتحان کنم
سلام من با CPU i7 3770 K و tuniq tower 120 رو حالت idle درجه حرارت حدود 27-30 دارم ! کیسمم CM 690II هست تمام فنهاشم فعال ! خوبه این دما یا زیاده ؟
دمای cpu در حالت نرمال خوبه یعنی خیلی خوبه تهویه کیست حدود 5 درجه روش تاثیر گذاشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)