شک نکن ایسوس بهتره
یا برو سمت لنوو مدل y580
شک نکن ایسوس بهتره
یا برو سمت لنوو مدل y580
فکر کنم همین طور باشه .
ge60 با گرافیک gtx660 m هم عرضه می شه و بهتره ولی کیفیت بدنش جالب نیست و همچنین m-sata هم داره و از ssd در کنار هارد پشتیبانی می کنه .
t7000 هم بدک نیست
حیف که n56vz از ssd در کنار هارد پشتیبانی نمی کنه .و البته هنوز هم کیفیت تاچ پدش ضعیفه ولی خب در کل فکر کنم انتخاب بهتری باشه .
چرا تاچ پدش ضعیفه؟ من فکر میکردم چون شبیه اپل زده باید تاچ پدش بهتر شده باشه![]()
تو فروم های خارجی هم دربارش صحبت شده و اکثرا این مشکل رو داشتن .
مشکلاتی که براش ذکر شده :
محکم نبودن پورت lan و لق زدنش
نا مناسب بودن جایگاه پورت های ارتباطی
کلیک پد نامناسب
n56 بهتره یا dv6t 700?
کسی قیمت 7000 dv6tرا داره؟
اره نزدیک 2300 هست مدل hp dv6 t7000 a5f
سلام دوستان
2روز پیش رفته بودم پاساژ پارسیان ، اونجا این مدل رو دیدم ، با گارانتی سریر هست و صفحه کلیدشم عربیه ، ولی چون تو ویترین بود ، نتونستم باهاش کار کنم و دقیق تر بررسیش کنم ، ولی هم زیبا بود و هم کیفیت بدنش خوب بود .
من قیمت گرفتم 2350 (الان شک کردم بین 2300 با 2350 ) بود .
اونجوری که همکارا گفتن ، شاید تا هفته ی بعد سازگارش هم وارد بشه ( من هیچ مسئولیتی در قبال این حرف قبول نمیکنم)
موفق باشید.
اقایان من مدل Dv6 t7000 رو دیدم البته عکس هاش و رو دیدم تنها بدیش اینه که بک لایت نداره و مدل فول اچ دیش توی ایران نیست وگرنه از نظر طراحی و سخت افزار خیلی از ایسوس سرتره البته از ام اس ای هم سرتره اما اگر اون ام اس ای گرافیکش 650 باشه ...(ای خدا ای کاش مدل بک لایت و فول اچ دیش بود )
Dv6 t 7000 Is Better Than N56...
من با نظر شما موافق نیستم hp تو ایران گارانتی خوبی ارائه نمیده و البته N55 امتحانش رو پس داده پس خرید N56 منطقی تر بنظر میرسه البته یکسری ایرادات جانبی براش ذکر شده که برای هر لب تاپی ممکنه باشه ولی باید دید که این ایرادات خللی در استفاده شما ایجاد میکنه یانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)