تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: امید شما به زندگی در ایران چند سال هست و چرا؟

راي دهنده
63. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیر 40 سال

20 31.75%
  • بین 40 تا 60 سال

17 26.98%
  • بین 60 تا 80 سال

21 33.33%
  • بالای 80 سال

5 7.94%
صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: امید شما به زندگی در ایران چند سال هست و چرا؟

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بعضی از دوستان شاید تحت تاثیر شرایط وخیم اقتصادی جامعه هستند که به گزینه زیر 40 سالگی رای دادن

اگه عصبانیت رو بزارن کنار میتونند منطقی نظر بدن

اما من بهشون حق میدم.البته نمیشه اینجا بعضی از حرفها رو زد اما میتونید تو بعضی از انجمنها که گفتگوی آزاد داره راحت بحث کنید
    واقعا حق دارن من با اینکه بازم وضعیتم خوبه و کار خوبی دارم و پول زیاد تو دستم میاد و میره اما بازم وقتی میخوام برم به چیزی بخرم وقتی پولشو حساب میکنم ناخودآگاه اعصابم خورد میشه

آقا یه تن ماهی بدید با دوتا کنسرو لوبیا و با یه دوغ........... ممنون چقدر شد ؟ 7500 قابلی هم نداره

آقا فرقون چنده ؟ قابلی نداره 65 هزار تومن

آقا این متر های لیزری که تو تمام دنیا 140 دلاره چنده ؟ اینا اصله 380 هزار تومن ( برابر با تقریبا 80% حقوق یک ماه یه کارمند دولتی)
    یعنی واسه یه متری که از مواد دسته دوم ساخته شده و مثل اسباب بازی تو دست تمام مردم دنیا هست باید 80 درصد حقوق ماهیانه یه نفره پرداخت بشه ؟

==
    اگه همینجوری پیش بره به زودی مثل زیر میشه

سلام آقا. آقا سلام. سلام. آقا سلام با شما هستم!.... قابلی نداره جواب سلام 1000 تومن میشه
    ==
    Last edited by anti-military; 08-07-2012 at 20:21.

2. 8 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پارسال ژیلت میخریدم 1000 تومان الان همونو میدن 2000 تومان
    پنیر میهن 2000 تومان الان 3800 تومان
    خونه متری 1.200 الان متری 1700
    اسپیکر 330000 تومان الان 530000 تومان
    دزدگیر ماشین 100000 تومان الان 150000 تومان
    دلار 1200 تومان الان 1950 تومان
    اجاره خانه 300000 تومان الان 450000 تومان
    و...

حقوق پارسال 360000 تومان الان 390000 تومان

4. 7 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر بیماری خاصی نگیرم و اگر ورزش کنم و سمت اعتیاد نرم و اگر افسرده نشم و اظطراب و استرسم کم باشه و اگر بدهکار نشم و زندان نرم و دوست خوب داشته باشم و اگر تغذیه مناسب داشته باشم و بهداشت خوب ..بین 60 تا 80 امیدوارم..

ولی فعلا که این ایده آل رو ندارم بین 40 تا 60 فکر میکنم عمر کنم.

انشالله همه مون حداقل مریضی خاصی نگیریم و تا آخرین روز عمرمون با سلامتی زندگی کنیم.

6. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه New Solid Snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

درود
    تا اینجا که تایپیک رو خوندم سه تا تعریف در مورد امید به زندگی بود ولی باورتون نمیشه چون من هنوز زندگی رو نمیتونم تعریف کنم، تا بتونم امید به زندگی رو درک کنم با این حال اینطوری میگم:
    دوست ندارم حتی یک ثانیه دیگه باشم، نه تو اینجا باشم نه تو بهشت باشم نه تو جهنم نه برزخ نه هر جای دیگه ای، اصن دوست ندارم باشم!!!!
    کاش میتونستم به دنیای قبل به دنیا اومدنم میرفتم.
    امید به زندگی من، از نظر شما چقدره؟

8. این کاربر از New Solid Snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یا من منظور شما رو نفهمیدم یا شما امید به زندگی رو اشتباه تعریف کردی

امید به زندگی درواقع میانگین سن افراد در لحظه مرگشون هست. یعنی میانگین سنی که ملت عمر میکنن.
    سلام
    احتمالاً همون گزینه اول درسته
    . چیزی که من نوشتم، ترجمه دقیقی از متن بسیار ساده ویکیپدیا بود. (البته خیلی خلاصه)
    علاوه بر اینکه یکبار دیگه لطف کنید متن نوشته شده را بخونید، یک توضیحی میدم.
    فرض کنید ده نفر همزمان به دنیا میآیند. یکی در همون سال اول میمیره؛ دوتای دیگه پیش از 20 سالگی و بقیه بین 50 تا 90 سال عمر میکنند.
    شاخص امید به زندگی اینها میتونه55 باشه؛ ولی معنیش این نیست که هیچکس بیشتر یا کمتر از آن عمر نکرده.
    پس وقتی حساب میکنند میگن بچه هایی که امسال در فلان کشور به دنیا میآیند، امید به زندگیشون 60 ساله، یعنی انتظار میره که میانگین عمر افراد این نسل تا 60 سالگی باشه.
    اصل اصطلاح به انگلیسی life expectancy که میبینید کلمه hope در آن نیست. توضیح من درباره همین تفاوت بود. یعنی معنیش این نیست که من امید دارم تا چند سالگی زنده بمونم؛ بلکه با توجه به شرایط بهداشت و رفاه و امنیت در جامعه ای که در آن زندگی میکنم؛ سن مورد انتظار من چقدره. یعنی احتمال زنده موندن من تا چند سال دیگه است.
    پسنوشت: ویکی، مطلب کوتاهی هم به فارسی داره.
    Last edited by saeediranzad; 09-07-2012 at 10:41.

10. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

سلام
    احتمالاً همون گزینه اول درسته
    . چیزی که من نوشتم، ترجمه دقیقی از متن بسیار ساده ویکیپدیا بود. (البته خیلی خلاصه)
    علاوه بر اینکه یکبار دیگه لطف کنید متن نوشته شده را بخونید، یک توضیحی میدم.
    فرض کنید ده نفر همزمان به دنیا میآیند. یکی در همون سال اول میمیره؛ دوتای دیگه پیش از 20 سالگی و بقیه بین 50 تا 90 سال عمر میکنند.
    شاخص امید به زندگی اینها میتونه55 باشه؛ ولی معنیش این نیست که هیچکس بیشتر یا کمتر از آن عمر نکرده.
    پس وقتی حساب میکنند میگن بچه هایی که امسال در فلان کشور به دنیا میآیند، امید به زندگیشون 60 ساله، یعنی انتظار میره که میانگین عمر افراد این نسل تا 60 سالگی باشه.
    اصل اصطلاح به انگلیسی life expectancy که میبینید کلمه hope در آن نیست. توضیح من درباره همین تفاوت بود. یعنی معنیش این نیست که من امید دارم تا چند سالگی زنده بمونم؛ بلکه با توجه به شرایط بهداشت و رفاه و امنیت در جامعه ای که در آن زندگی میکنم؛ سن مورد انتظار من چقدره. یعنی احتمال زنده موندن من تا چند سال دیگه است.
    پسنوشت: ویکی، مطلب کوتاهی هم به فارسی داره.
    پس شما در شاخص امید به زندگی، روحیه و انگیزه های فردی رو نادیده میگیرین؟

به نظر من اون چیزی که شرایط بهداشتی و روانی و فرهنگی جامعه رو بالا میبره، همین امید تک تک آدم هاست.

وگرنه اون کشوری که امید زندگی در آن بالا رفته، سیستم آسمانی نداره، مردمش خواستند که زندگی طولانی و مرفه داشته باشند و تونستند.

نمیتونین فعل خواستن و امید تک تک آدمارو رو از شاخص امید به زندگی حذف کنین.

12. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

درود
    تا اینجا که تایپیک رو خوندم سه تا تعریف در مورد امید به زندگی بود ولی باورتون نمیشه چون من هنوز زندگی رو نمیتونم تعریف کنم، تا بتونم امید به زندگی رو درک کنم با این حال اینطوری میگم:
    دوست ندارم حتی یک ثانیه دیگه باشم، نه تو اینجا باشم نه تو بهشت باشم نه تو جهنم نه برزخ نه هر جای دیگه ای، اصن دوست ندارم باشم!!!!
    کاش میتونستم به دنیای قبل به دنیا اومدنم میرفتم.
    امید به زندگی من، از نظر شما چقدره؟
    تعریف از زندگی به جهان بینی هرکسی بستگی داره، مسلما تعریف من یا دیگری از زندگی، با معیارهای شما جور در نمیاد.

اما به هر حال شما هم یکسری معیارهایی برای رفاه بیشتر و زندگی راحت تر حتی در حد خوردن و خوابیدن و...دارید، اون معیارهاتون چیه؟

14. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست دارم تا وقتی که سالم و سلامت هستم زنده باشم.تا وقتی که رو پای خودم بتونم وایسم.
    دوست ندارم زمانی محتاج و بیمار باشم

16. 2 کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس شما در شاخص امید به زندگی، روحیه و انگیزه های فردی رو نادیده میگیرین؟

به نظر من اون چیزی که شرایط بهداشتی و روانی و فرهنگی جامعه رو بالا میبره، همین امید تک تک آدم هاست.

وگرنه اون کشوری که امید زندگی در آن بالا رفته، سیستم آسمانی نداره، مردمش خواستند که زندگی طولانی و مرفه داشته باشند و تونستند.

نمیتونین فعل خواستن و امید تک تک آدمارو رو از شاخص امید به زندگی حذف کنین.
    این دست من نیست که چی را درنظر بگیرم یا نگیرم. این شاخصی است که آماردانها برای سنجش شرایط زندگی در یک جامعه یا کشور ابداع کرده اند.
    مثلاً فرض کنید شاخصی برای امنیت جاده ها درست بشه. بعد شما بپرسید نقش راننده در تصادفات را نادیده میگیرید؟ شاخص فقط معیارهایی که در مورد جاده باشه درنظر میگیره؛ نه مهارت راننده را.

18. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

تو این مملکت صحبت از امید به زندگی اصلا" معنی نداره چونکه اکثریت اصلا" زندگی نمیکنن که بخوان امید به زندگی داشته باشن.زنده بودن با زندگی کردن خیلی فرق داره و اکثریت ما مردگان زنده هستیم .پس این نظر سنجی هم از اساس بیمورده.

20. این کاربر از metallover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •