تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: تغذیه گرافیک.....

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

CPU:E8400
    Main:giga p31
    Ram: 4GB Zeppline DDR2
    HDD:2 X 500 seagate
    1XTV Card
    VGA: Giga 5970
    6X 120 mm Fans
    البته باید این نکته رو ذکر کنم که کارت و سی پی یو و رمها به شدت آور شده بودن!!!
    بله در حالتی که اور نشده باشه من گفتم
    با اور سی پی یو مصرف اون هم بالاتر میره و گفتم حداقل مقدار ریل پاور در این حالت
    Last edited by mehrdad mm; 05-07-2012 at 22:33.

2. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که من رو در مورد تهیه پاور برای گرافیکم راهنمایی کردند
    خوب دوستان من یه پاور 685B برای گرفتم و روی سیستم نصبش کردم الان دیگه فکر کنم مشکلم با پاور حل شده ولی یه مشکل دیگه دارم،من هیچ نرم افزار اضافه ای روی سیستم جهت کنترل حرفه ای گرافیک نصب نکردم(به جز amd catalyst) ولی الان یه مشکل دارم اونم اینکه دمای یکی از gpu_های سیستم توی بازیها حتی به 87-85 میرسه ولی سرعت کنترل فن به زور به 40% توان خودش میرسه میخواستم بدونم این طبیعیه؟؟
    یا اینکه نه حتما باید نرم افزارهایی نظیر msi afterburner رو نصب و قسمت کنترل فنش رو روشن کنم تا اینکه کنترل فن سیستم رو به صورت حرفه ای طبق جدولی که توی خود نرم افزارش تعرف شده انجام بده.؟؟
    ممنون از راهنماییتون...
    ضمنا مدل گرافیک من 5970 msi هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که من رو در مورد تهیه پاور برای گرافیکم راهنمایی کردند
    خوب دوستان من یه پاور 685B برای گرفتم و روی سیستم نصبش کردم الان دیگه فکر کنم مشکلم با پاور حل شده ولی یه مشکل دیگه دارم،من هیچ نرم افزار اضافه ای روی سیستم جهت کنترل حرفه ای گرافیک نصب نکردم(به جز amd catalyst) ولی الان یه مشکل دارم اونم اینکه دمای یکی از gpu_های سیستم توی بازیها حتی به 87-85 میرسه ولی سرعت کنترل فن به زور به 40% توان خودش میرسه میخواستم بدونم این طبیعیه؟؟
    یا اینکه نه حتما باید نرم افزارهایی نظیر msi afterburner رو نصب و قسمت کنترل فنش رو روشن کنم تا اینکه کنترل فن سیستم رو به صورت حرفه ای طبق جدولی که توی خود نرم افزارش تعرف شده انجام بده.؟؟
    ممنون از راهنماییتون...
    ضمنا مدل گرافیک من 5970 msi هست.

گرافیکتون رفرنس است ؟
    speed fan رو میتونید دستی بیشتر کنید
    این دما برای 5970 فکر نکنم مشکلی داشته باشه و طبیعیه

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

گرافیکتون رفرنس است ؟
    speed fan رو میتونید دستی بیشتر کنید
    این دما برای 5970 فکر نکنم مشکلی داشته باشه و طبیعیه
    بله رفرنس هست.
    ولی همینطور که گفتم به هیچ وجه دور فن gpu از 35-30 بالاتر نمیره در حالی دمای gpu1 به 83-84 میرسه!!
    فقط یه سوال داشتم اگه بگذارم برنامه afterburner خودش به طور اتومات دور فن رو بالا و پایین کنه مشکلی نیست؟؟
    چون گاهی ای ن نرم افزار دور فن رو حتی به 80% هم میرسونه....به نظر شما اگه فن مدت زیادی توی دور بالای 70 کار کنه چقدر توی عمرش تاثیر دار؟؟
    والا من شهرستانم و اگه فن گرافیکم خراب شه(با توجه به اینکه گارنتی هم نداره) رسما سرویس میشم تا اون رو به نمایندگی چیزی برسونم که برام تعویضش کنند!
    ممنون از زاهنماییتون...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با توجه به رفرنس بودنش و این gpu به نظر من این دما مشکلی نداره
    اگه اوتماتیک دورش باالا میره مشکلی نداره
    میتونید دستی هم اضافه کنید ودور رو بالا ببرید و لی نویزش ممکنه اذیت کنه
    تهویه کیس و دمای محیط رو کم کنید تا دمای گرافیک کمتر شده و دور فن هم کاهش پیدا کنه

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

واقعا ازتون ممنون که جواب سوالهام رو اینقدر سریع میدین
    والا من با نویز و صداش مشکلی ندارم ولی همینطور که گفتم آیا اینکار(دور فن اتوماتیک) توی عمرفن هم تاثیر داره؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

واقعا ازتون ممنون که جواب سوالهام رو اینقدر سریع میدین
    والا من با نویز و صداش مشکلی ندارم ولی همینطور که گفتم آیا اینکار(دور فن اتوماتیک) توی عمرفن هم تاثیر داره؟؟
    نه تو دور اتوماتیک مشکلی پیش نمیاد الان گرافیک من هوا گرمه رو دور 30% در حالت idle است

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

شرمنده دوستان یه سوال دیگه هم داشتم:
    راستش همینطور که گفتم من الان یه پاور 685 گرین روی سیستم بستم حالا میخوم بدونم اگه من گرافیک رو به کلاک 5870 برسونم(850/1200 توی ولتاژvcore 1.125V) به نظرتون با یه cpu 125W این پاور میتونه این سیستم رو بدون خطر تغذیه کنه؟؟
    راستش این دوستمون (Hamed DC)که گفته بودند با یه 585B گرافیک رو over کردن پیغام خصوصیشون رو بستند و من نتونستم بپرسم که مشخصات دقیق اورکلاک گرافیک و cpu_شون چقدر بوده که حد و حدود کار دستم بیاد!
    ممنون از جوابتون...
    Last edited by mehdy.z; 18-08-2012 at 23:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شرمنده دوستان یه سوال دیگه هم داشتم:
    راستش همینطور که گفتم من الان یه پاور 685 گرین روی سیستم بستم حالا میخوم بدونم اگه من گرافیک رو به کلاک 5870 برسونم(850/1200 توی ولتاژvcore 1.125V) به نظرتون با یه cpu 125W این پاور میتونه این سیستم رو بدون خطر تغذیه کنه؟؟
    راستش این دوستمون (Hamed DC)که گفته بودند با یه 585B گرافیک رو over کردن پیغام خصوصیشون رو بستند و من نتونستم بپرسم که مشخصات دقیق اورکلاک گرافیک و cpu_شون چقدر بوده که حد و حدود کار دستم بیاد!
    ممنون از جوابتون...
    این پاور یعنی 685 برای شما مناسبه و مشکلی ایجاد نمیکنه

14. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب دوستان من با توجه به اینکه از قبل این تاپیک رو اینجا داشتم سوالم رو همنیجا مطرح میکنم تا نیازی به شلوغ کاری اضافه انجمن نباشه!!
    راستش من حدود دو روز پیش گرافیک 5970 خودم رو به msi 670GTX power edition oc ارتقا دادم که یه کم مشکل حرارتی داشت...البته طبق گفته خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دمای نسبتا بالا برای فول لود(حدود 80 درجه)برای این مدل گرافیک کاملا طبیعیه ولی خوب خودم برای اطمینان چون یه خمیر سیلیکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی خونه داشتم که برای cpu گرفته بودم از اون برای گرافیک هم استفاده کردم که باعث شد دمای گرافیک به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کنه فقط این وسط یه سوال برام پیش اومد اونم اینه که این خمیر سلیکون برای CPU هست؟؟...حالا من که برای GPU ازش استفاده کردم مشکلی بوجود نمیاد!!...اصلا خمیرهای خنک کننده بین CPU و GPU با هم فرق میکنه؟؟...
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •