سلام
گرچه تعریف جاری تان هم خیلی دقیق نیست و میتوانید حالات مختلفی را فرض کرد و درنظرگرفت و جواب های مختلفی داد، ولی بحرحال میتوان جوابی داد ...
از چه دستوری استفاده کنم که مقدار کد رو خودش بزنه
طریقه معرفی یک ستون برای autonumber را که میدانید؟! باید گزینه identity را در خصایص آن ستون فعال کنید.
برای دستور insert هم باید کلاً از فیلد مورد نظر صرف نظر کنید، خود سیستم خودکار عدد یکتا را درج میکند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم در برنامه نیاز به عدد درج شده دارید و میخواهید کاری روی آن انجام دهید کافی است دستور زیر را فوراً پس از insert اجرا کنید و مقدار آن را بخوانید:
کد:
select max(codekarmand) from Table_Hozor
که توی این روش فقط کد یه کارمند که بیشترین حضور رو داشته رو میده
مطمئن هستید؟؟؟ چون این کدبظاهر فقط بزرگترین کدکارمندی جدول را برمیگرداند!
کارمند که بیشترین حضور رو داشته ... من میخوام نفر دوم سوم چهارم و پنجم رو هم به دست بیارم
تا بیشترین حضور را چی تعریف کنید؟! بیشترین تعداد یا بیشترین زمان؟!
اگر بیشترین تعداد حضور را لحاظ کنیم، کد زیر شاید بد نباشد:
کد:
و اگر بیشترین زمان را لحاظ کنیم، خوب باید اطلاعات دقیق تری از نوع تاریخ-زمان شما در دسترس باشید و اینکه اصولاً چرا از نوع واحد datetime برای ذخیره هر دو فیلد مذکور در یک فیلد استفاده نکرده اید و...
میخوام وقتی که کد یه کارمند رو وارد میکنم توی جدول حضور که بهتون گفتم در فیلد تاریخ این کارمند بگرده و تاریخ آخرین حضورش رو بده
اگر آخرین تاریخ بزرگترین تاریخ تعزیف کنیم، پس به کد زیر میرسیم:
کد:
اگر هم بخواهیم ساعت را هم در این تعریف لحاظ کنیم:
کد:
البته میتوان خود آخرین تاریخ را هم طور دیگری تعریف کرد، مثلاً بزرگترین pmk-autonumber ...
در کدام تاریخ بیشترین حضور زده شده
به شرطی که فیلدتاریخ شما حاوی زمان هم نباشد:
(چون همانطورکه گفتم ذات فیلدهای تاریخ sql زمان را هم میپذیرند که شاید نیاز باشد دستور زیر کمی اصلاح شود.)
کد:
موفق باشید.