تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مشکل اتصال به اینترنت از طریق lan و usb

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

.... پاک شود
    Last edited by sada; 02-07-2012 at 10:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکل من حل شد ممنون همنطوری که گفته بودی عمل کردم و ایپی مک رو تو لپتاپ زدم و به اینترنت وصل شد حالا می خوام کامپیوتر رو با usb وصل کنم که همون ارور 910 و 691 ممنون میشم که به این هم جواب بدید
    یکی می تونه این مشکل من رو حل کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یک راه دیگه برای پیدا کردن مک آدرس :
    CMD --> netstat -r
    توی قسمت Interface list، مک آدرس (Physical Address) رو یادداشت کنید ....
    توی همون عکسی که گذاشتید، Value رو مک آدرس بذارید که برای PC بوده ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

شما باید یه ای پی توی رنج ای پی مودمتون بدید به کارت شبکتون و default gateway رو هم باید ای پی مودم بزارید تا بتونید به مودمتون وصل شید.اگه که نمی دونید چجوری بگید تا با عکس بزارم

اگه این کاررا بکنید ممنونتون میشم چون من تازه کارم ووارد نیستم
    ولی درمورد مک ادرس ایا ispای که من ازاون اینترنت میخرم ایا می تونه کاری کنند که به مک ادرس م با روشهای فوق دستر سی
    نداشته باشم چون همه راها را میرم ولی Physical Address خالیه اگه دراین مورد توضیح بدین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

اگه این کاررا بکنید ممنونتون میشم چون من تازه کارم ووارد نیستم
    ولی درمورد مک ادرس ایا ispای که من ازاون اینترنت میخرم ایا می تونه کاری کنند که به مک ادرس م با روشهای فوق دستر سی
    نداشته باشم چون همه راها را میرم ولی Physical Address خالیه اگه دراین مورد توضیح بدین ممنون میشم
    این عکس رو از چپ به راست انجام بدید و بعد همه پنجره ها رو اوکی کنید بعد می تونید به مودمتون کانکت بشید از طریق یه بروزر .اونجایی که فلش قرمز خورده رو اگه که شرکت ای دی اس التون نداده بهتون اون به جای جاهای خالی 4.2.2.4 بزارید.
    بعد که تنظیمات مودم رو انجام دادید اگه که خواستید به صورت کانکشن به اینترنت وصل شید باید توی عکس اخر اون تیک بالای رو بزنید یعنی (Obtain An Ip Address automatically و obtain dns server automatically)
    در مورد سوال بعدیتون متوجه نشدم شما می خوایید از هر 2 پورت مودم همزمان استفاده کنید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از sada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چون شرکتی که من از ان اینترنت میخرم کاری کرده که من فقظ از یه سیستم به اینترنت وصل بشم واز دیگر سیستم ها خطای 910 میده حالا هدف من اینه که یه را ه حلی برای این مشکل پیدا کنم که دوستان تغییر مک ادرس را پیشنهاد دادند
    بالاخره ادرس مک را پیدا کردم ولی با این وجود نمی تونم از یه سیستم دیگه به اینترنت وصل بشم مشکل ازکجا میتونه باشه مک ادرس هردوسیستم یکسان است
    Last edited by xzx202; 04-07-2012 at 08:47.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

چون شرکتی که من از ان اینترنت میخرم کاری کرده که من فقظ از یه سیستم به اینترنت وصل بشم واز دیگر سیستم ها خطای 910 میده حالا هدف من اینه که یه را ه حلی برای این مشکل پیدا کنم که دوستان تغییر مک ادرس را پیشنهاد دادند
    بالاخره ادرس مک را پیدا کردم ولی با این وجود نمی تونم از یه سیستم دیگه به اینترنت وصل بشم مشکل ازکجا میتونه باشه مک ادرس هردوسیستم یکسان است
    به نظرم همه ی شرکت ها اینجوریه که هر زمان فقط یه سیستم (یک مک) میتونه وصل بشه (چون شما فقط یه پورت از سوییچ مخابرات رو در اختیار دارید و هر پورت یک مک رو ساپورت می کنه در ان واحد)
    بعد اینکه اگه شما یه کارت شبکه وایرلس (حتی از نوع یو اس بی) رو بگیرید و اینترنت رو از طریق لپ تاپ شیر کنید سرعت بهتری می گیرید برای هم پی سی هم لپ تاپ.
    ولی اگه بخوایید مک رو عوض کنید باید برید به properties کارت شبکه (که تو عکس های بالا نشون دادم).بعد به جای رفتن به internet protocol version 4 همون بالا گزینه configure رو بزنید و بعد به تب advanced بروید و بعد از اون لیستی که وجود داره network address رو انتخاب کنید و تیک اون قسمت value رو بزنید و مکی رو که می خواید اونجا وارد کنید

9. این کاربر از sada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام بچه ها من نوت بوکم ویندوز 7 به اینترنت وصل میشه اما تو xp نه؟
    لطفا کمکم کنین
    adsl مو از همارا گرفتم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •