راستی میشه یه توضیح راجب سری K , N بدین که در کل کدوم باکیفیت تره؟
و اینکه کدوم بهتره؟!
با ایکه میدونم سوالم بی مورده ولی سواله دیگه!!!
راستی میشه یه توضیح راجب سری K , N بدین که در کل کدوم باکیفیت تره؟
و اینکه کدوم بهتره؟!
با ایکه میدونم سوالم بی مورده ولی سواله دیگه!!!
راسیتش داداشم یه مدل از _اچ پی_ رو داشت که زیاد خوشم نیومد.
کلی خرجش کرد.
آخرشم 1.3 قیمت فروخت.
یه مینی لپ تاپ ایسوس گرفت و الآنم راضیه.
واسه همین دور HP رو خط تیره کشیدم.
نه نه خیلی اشتباه می کنی ...
اچ پی اصلا این طور نیست ...
یه سری مدل های 2009 - 2008 بود که مشکل گرما داشت که اونم به خاطر گرافیک های انویدیا ...
که کلا جمع شد و اچ پی دیگه با انویدیا لپ تاپ کانفیگ نکرد تا همین امسال یعنی 2012 ...
اون تصورات قبل رو از ذهنت پاک کن ...
سری های 2011 و 2012 اچ پی واقعا فوق العاده ست و اچ پی واقعا واسشون سنگ تموم گذاشته ...
کیفیت بالا . طراحی عالی و بسیار شیک / اسپیکر اختصاصی beats به همراه ساب و ...
واقعا دارم میگم اگه بخوای باتصورات قبل خرید کنی ضرر می کی ...
ضمنا حتما برو تو سایت دیجی و نظرات رو زیر مدل های اچ پی بخون ببین چی گفتن اونایی که خریدن ...
یعنی منظورت اینه که از ایسوس قوی تره؟
سری N سری مالتی مدیا اسوس هست و برای کاربری های سطح بالا و گیم و ...طراحی شده و قیمت بالایی همداره ..
سری K سری middle هست و کاربری سطح متوسط براش تعریف شده و قیمت خوبی هم داره ...
N بهتره ...
اما من باز بهت میگم اچ پی برداری بیشتر حال می کنی و خیلی باکلاس تره و زیباتره به خصوص 7000 که البته خیلی هم گرونه ...
اچ پی هم اونی نیست که در موردش فکر می کنی کیفیت و امکانات خیلی بالایی داره به خصوص اسپیکر که اسوس رو واقعا می بلعه کیفیتش ...
اسوس رو شما چی تصور کردی ...؟
برند خوبی هست اما به اچ پی که پیر لپ تاپ ساز هست نمی رسه و خیلی اختلاف سن دارن شاید 60 سال ...
من از روی تعصب نمی گم چون اسوس رو خیلی عالی می دونم و اگر روزی بخوام باز سیستم ببندم همه قطعات رو اسوس می بندم چون خیلی عالیه ...
اما این قطعه هست ...
ساخت لپ تاپ مساله دیگه هست و نیاز به تبحر بالاتری داره ...
مثل طراحی درونی مدار . دیزاین بیرونی .اسپیکر برند و بسیار با کیفیت beats که برای ابر رپر امریکا d.r dre هست و ...
اچ پی بخری خیلی بهتره از من گفتن بود اما بقیش دیگه بحث سلیقه هست که به شخص مربوطه و مشاوره نمی تونه تاثیری داشته باشه ..
برو dv6 رو ببین بعد متوجه میشی منظورمو ...
CPU
Model Core i7 3610 QM Clock Speed 2.3 GHZ Up To 3.3 GHZ Cache Memory 6 MB TDP 45 Watt process technology 22 Nm Features HD Graphics 4000 (650-1100MHz) Announcement Date 04/23/2012
RAM
Memory Cap 8 GB FSB 1333 MHZ
VGA
manufacturer Nvidia Model GeForce GT 650M Memory Type DDR3, GDDR5 Dedicate Memory 2 GB Core Speed 735 - 850 MHZ Shader Speed 735 - 850 MHZ Memory Speed 900 MHZ Memory Bus Width 128 Bit Direct X Support DirectX 11, Shader 5.0 Process Technology 28 nm Announcement Date 22.03.2012
HDD
Memory Cap 1000 GB Speed 5400 RPM
DISPLAY
Type LED Resolotion HD Size 15.6
ODD
Type Blu R
OS
Version 7HP
خوب این اطلاعات HP DV6-7000
قیمتش حدودا : 2330000
دوست عزیز به نظرت بازم میگی HP بهتره؟
من نمیدونم چرا انقد از ایسوس نسبت به امکانات و قیمتش خوشم اومده!!!
Last edited by P30B; 18-08-2012 at 10:31.
این لپ تاپ رو بررسی کن>>> Asus N55 SL 78720
حالا نظرت رو بگو.
البته قیمت و هزینه ها رو هم در نظر داشته باش...
n55 واسه پارساله ولی این مدل با گرافیک 2012 کانفیگ شده که خیلی از 650M اچ پی ضعیف تره ...
ضمنا دیزاین و کیبرد و به خصوص تاچ خیلی بدی داره اینو یکی از کاربرای فعال انجمن هم می گفت ...
تاچش رو نمی تونی زیاد استفاده کنی چون بعد یه مدت رنگش میره ( اینو خیلی ها گفتن تو انجمن ) و ضمنا تاچ کاملا dedicated هست یعنی دکمه جداگانه نداره واسه کلیک راست و چپ اما اچ پی داره ...
اسوس بلندی صدای خوبی داره چون اسپیکرش خیلی بزرگ و بدترکیبه ولی تو کیفیت اصلا به beats اچ پی نمی رسه ...
اچ پی ساب ووفر تو خود دستگاه داره اسوس باید بزنی کنارش که خیلی ضایع هست ...
اچ پی یه قسمتی کنار هارد اصلی واسه mssd داره اسوس نداره ...
فینگرپرینت داره اسوس نداره ...
سیستم کولینگ خیلی بهتری از اسوس داره ..
driveguard داره که محافظت میکنه از هارد اگه از جایی بیوفته اسوس نداره ...
با dvd writer می تونی lable روی دی وی دی بزنی که بازم اسوس نداره ...
بدنه از بهترین متریال هست و دورش با فلز کروم جلا خورده و بسیار شیک هست و ...
بازم بگم ...
کلا بی خیال اسوس واسه شما بهتره چون به دلت نشسته و گفتم مشاوره تاثیری نداره ....
خیلی جالب بود.
راجبش تحقیق میکنم.
دیدم خراب بود نسبت به HP . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)