آره یه همچین چیزی
آره یه همچین چیزی
سلام
11 تا پست تو این تاپیک زده شده ولی هنوز نیاز های دقیق شما مشخص نشده !!!
شما از یه طرف میگی میخوایی بازی کنی ، و این در صورتیه که بازی های سنگین با لپ تاپ های با اینچ پایین همخونی نداره و معمولا گرافیک های پاینی دارن . ( سوای از داغ کردن و و . . . . )
میگی 15 اینچ بزرگه ، در صورتی که از مدل N55 SF خوشتون اومده !!!
بعد تو یه پست دیگه 14 اینچ پیشنهاد رو میپرسی !!!
در پست دیگه از اپل سوال میکنی و 13 اینچشو میپرسی .
خلاصه تکلیفتو کامل مشخص کن . ( نیاز های دقیق )
ما 4کرتم هستیم راهنماییت میکنیم . ( تا جایی که علممون یاری کنه )
موفق باشید.
دلیل ؟از برند hp هم خیلی بدم میاد !
سریه N از ایسوس چیکلت نیستا !!!صفحه کلیدش هم Chiclet باشه
Last edited by Mr.Mazmamfi; 24-06-2012 at 14:16.
به دلیل شماره 1 از نیاز های دقیقم !دلیل ؟
صفحه کلیدش بد نیست !سریه N از ایسوس چیکلت نیستا !!!
Last edited by Pariveys; 24-06-2012 at 14:38.
درود
نیاز های دقیق من : 1) زیبایی 2) بازی 3) نهایتا 15 اینچ ، حتی یه ذره بیشتر نباشه 4) قیمت تا 2500 5) صفحه کلیدش خیلی نزدیک به هم نباشه 6) یا sony یا asus یا apple باشه 7 ) مقاومت داشته باشه 8) cori7 باشه 9 ) صفحه نمایش با کیفیت
البته اگه بازی کردن بخواد بقیشون رو محدود کنه حاضرم اونو یه خورده تخفیف بدم !
راستش من خودم اول فقط مک بوک میخواستم ولی انگار خیلی طرفداری نداره تو ایران ، دوستم هم میگفت خیلی برنامه ها روش نصب نمیشه ...
در ضمن من اصلا حرفی از N55 SF نزده بودم
خیلی ممنونم لطف دارین
اوه ، عجب دلیل قانع کننده ای .به دلیل شماره 1 از نیاز های دقیقم !
بیخیال . . .درود
نیاز های دقیق من : 1) زیبایی 2) بازی 3) نهایتا 15 اینچ ، حتی یه ذره بیشتر نباشه 4) قیمت تا 2500 5) صفحه کلیدش خیلی نزدیک به هم نباشه 6) یا sony یا asus یا apple باشه 7 ) مقاومت داشته باشه 8) cori7 باشه 9 ) صفحه نمایش با کیفیت
البته اگه بازی کردن بخواد بقیشون رو محدود کنه حاضرم اونو یه خورده تخفیف بدم !
راستش من خودم اول فقط مک بوک میخواستم ولی انگار خیلی طرفداری نداره تو ایران ، دوستم هم میگفت خیلی برنامه ها روش نصب نمیشه ...
در ضمن من اصلا حرفی از N55 SF نزده بودم
خیلی ممنونم لطف دارین
با توجه به نیاز هایی که بیان کردی ، مدل N56 VM رو بهتون پیشنهاد میدم .
ولی فعلا وارد ایران نشده ، البته گویا بچه ها بندر عباس رد پایی از این مدل تو بازار کامپیوترش دیدن ، و خریداری هم کردن . ( مثل اینکه اونجا هم N56 VZ بوده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تاپیک طرفدار هاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 14 اینچ هم N43 هست که اگر FHD داشته باشه ، توصیه میشه .
موفق باشید.
اوه مرسی ، به نظر خیلی لپ تاپ خوبی میاد ، ولی به نظرتون تا فردا میاد تو بازار ؟!!
صد در صد همین طوره : دیاوه ، عجب دلیل قانع کننده ای .
------------
نظرتون در مورد مک بوک ها چیه ؟ میتونم با این پول چیز خوبی بگیرم ؟
آره فردا ساعت 5 بامداد ، قراره کشتیش وارد سواحل خلیج فارس بشه ، و بعد از طریق هواپیما وارد تهران میشه ، شما ساعت 13 به بعد تو بازار میتونی بخریش .اوه مرسی ، به نظر خیلی لپ تاپ خوبی میاد ، ولی به نظرتون تا فردا میاد تو بازار ؟!!
مشتی تو همون تاپیکی که بهتون دادم ، بچه هایی هستن که ماه ها انتظار این لپ تاپ رو میکشن بعد شما میخوایی یه روزه به معشوقت برسی ؟ !!!!
ورودش به کشور ما به مرام وارد کننده بستگی داره ( گفته بودن اواسط تابستون میارن ) دیگه خیلی دیر بشه ، آخرای تابستون هست . ( البته زیاد به حرف هاشون نمیشه اطمینان کرد )
موفق باشید.
اطلاعاتی ندارم .نظرتون در مورد مک بوک ها چیه ؟ میتونم با این پول چیز خوبی بگیرم ؟
راستی ایسوس رو با گرافیک 650 خریداری کنید خیلی خیلی بهتره ، پس میشه مدل N56 VZ ( همون لینکی که دادم ) VM گرافیکش 630 هست که از 650 ضعیفتره .
موفق باشید .
خیلی عالیه ، فقط به خاطر من این کارو میکنن دیگه ؟
اوه اوه تا آخر تیر صبر کردن برای من خیلی زیاده ، چه برسه تا آخر تابستون ؟ من فقط تابستون رو وقت آزاد دارم ، تازه اون هم زوریه :( :( :(
ولی اگه واقعا لپ تاپ خیلی خوبی باشه شاید بتونم صبر کنم
خیلی ممنونم از شما بابت کمک هاتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)