من که چشمم آب نمیخوره این وضعیت بهتر بشه...بدتر میشه اما بهتر نمیشه...هر روز وضع این مملکت بدتر از روزه قبله...خدا آخر و عاقبت همرو به خیر کنه!
من که چشمم آب نمیخوره این وضعیت بهتر بشه...بدتر میشه اما بهتر نمیشه...هر روز وضع این مملکت بدتر از روزه قبله...خدا آخر و عاقبت همرو به خیر کنه!
من الان میتونم تا حدود 2 تومن مایه بزارم ولی با همین 2 تومن 1 ساله پیش... نه 10 ساله پیش...میتونستی یه چیز غول ببندی ولی الان آشغال هم بهت نمیدن!!
Last edited by flash@p30; 23-06-2012 at 20:05.
فعلا که داره بدتر میشه! قیمتها باز داره بالا میره.حتی اگه دلار همین الان پایین بیاد چند ماهی باید تو قیمت پایین ثابت بمونه که واردکنندگان خوب و مهربان! رضایت به کاهش قیمت بدن.
من که تو حداقل تو کوتاه مدت امیدی به کاهش قیمتها ندارم!
ببخشید من میگم؟ یا اگه الان قیمت این قطعرو ندونم یا این قطعه زیاد بالا نرفته باشه چیزیو ثابت میکنه؟ داری خودتو جلو همه ... میکنی , چیزی که بدیهیه هیچ وقت اثبات نخا وگرنه خودتو ... می کنی
الان یا چیزی اصلا موجود نیست یا حدود 2 برابر واقعی , چیزائی هم که هستن اکثرا تقلبی و دست دو به اسم آک , اصلا اینها اثبات نمیخان و نیازی به جوابتون نمیبینمآره میدونم قیمتا بالاس ولی برای مثال عامه باید یه محصول متوسط رو بگی مثلا قیمتش قبلا این بود و الان اینه تا محسوس تر باشه .البته برای کسانی که قبلا خرید کردن نه واسه کسایی که الان میخوان اقدام کننبا دلار 1900 خوب این چه حرفیه میزنی
اینم لینک قیمتا را داشته باشی بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
یک سوالی داشتم پردازنده Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K در حال حاضر ارزش خرید داره؟با توجه به اینکه در کار ما پردازنده های قوی نیازه برای یکی از دوستان میخوام
یه تاسف هم لازمه چرا؟؟ چون شرکت اینتل با اون همه مهندس و داشتن پردازشگر انحصاری در بازار میاد و این کالا رو x دلار قیمت میزاره ولی فروشندگان محترم 2xبراش طلب میکنند و عملا سهم انتقال و فروش کالا با سهم تولید کالا برابر شده
چیزی که در اکثر بازار های ایران مثل کفش و البسه شاهد هستیم . اما تنها تفاوتی که برای من امید کاهش قیمت ها رو داشته اینه که این طور اجناس قسمت دلاریش مشخصه و نمیتونن زیاد ... بکنن .
کاشکی یه نفر که توی بازاره اینجا بود و میگفت که چرا این قیمت ها پایین نمیاد؟ چرا مادر بردها در بازار دارن کم میشند اما جاش داره مادر برد های انباری و رودست مونده ریخته میشه توی بازار
افزایش قیمت دو برابری و کاهش قیمت 20 تا30 درصدی به مرگ گرفتن به طب هم قانع نیستن دوستان
خرید این دو مادر برد چی البته با پردازشگر بالا؟
ASUS - P8Z77-V
ASUS - P8Z77-V PRO
دیروز قیمت ها 505 و 530 بود امروز رفت بالا![]()
Last edited by MahdiX; 24-06-2012 at 14:40.
اگه میخوای از اون 2تا مین بخری این رو بخر ارزش داره:
MSI Z77-GD65 خوراکه اوره!
بچه ها می خواهم تعادل اقتصاد کشور را نشونتون بدم
دلار امروز صبح 1900امروز بعد از ظهر بعتی الان 1916
مثلا نون ما تقریا سال پیش 50 تومان میخریدیم الان با قیمت 250 تومان می خریم چه طوره
سلام داداش مین خوبیه
راستش من دنبالش بودم اما هرجا میرم میگه ما ام اس آی کار نمیکنیم اگر آدرس داری برام پ خ میکنی برم بگیرم ؟قیمتش رو چی داری ؟
جالبه تو نت هم نتونستم یه قیمت ازش پیدا کنم فقط بررسی بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)