موقع باز کردن pes حتما کلیک راست کنی و run with graphics processor>high performance nivdia.... هم تویsetting هم توی اجرای بازی
موقع باز کردن pes حتما کلیک راست کنی و run with graphics processor>high performance nivdia.... هم تویsetting هم توی اجرای بازی
منم دقیقآ همین مشکل رو دارم ، کسی نمی دونه چرا اینجوری میشه ؟
مشکل شما هیچ کدوم از اینها که دوستان گفتن نیست، شما باید کاری کنید که فقط از کارت گرافیک انویدیا استفاده بشه موقع بازی نه اینتل، طبق چیزی که توی این صفحه گفتن عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اتفاقآ این مشکل نیست ، بازی ها راحت اجرا میشن ، اما کلآ سیستم گرافیک غیر اصلی رو تو مشخصاتش میاره ، به خاطر همین توی بازی ها همه setting ها روی low هست :( و باید تنظیم بشن .
خب این بخاطر این هست که بطور پیش فرض کارت گرافیک اینتل فعاله و فقط وقتی کار گرافیکی بالا میره منتقل میشه به انویدیا، یجا خونده بودم دربارش که چطوری بتونی کلا خاموش کنی انویدیا رو، باید پیداش کنم اینجا لینکش رو میذارم
خیلی خیلی بستگی به مدل لپتاپ هم داره، تو بیشتر لپتاپ ها نمیشه هیچکاری کرد و مجبوری همینجوری با این وضع ادامه بدی، ولی تو بعضی دیگه میتونی کلا از ریشه خاموش کنی اینتل رو که ازینجور مشکل ها هم نداشته باشی
مدل لپتاپت چیه؟
msi CX640DX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)