برای رفع مشکل ultra dma آپدیت بایوس توصیه میشه من یادم رفت بهتون بگم
برای رفع مشکل ultra dma آپدیت بایوس توصیه میشه من یادم رفت بهتون بگم
سلام
ممنون از راهنماییتون ولی آخرین آپدیت سایت دل رو نصب کردم که این مشکل برا لب تاپم پیش اومد
الان هم هرچی میخوام دانگرید کنم نمیشه
در ضمن ممکنه آپدیت جدیدتری باشه ولی تو سایت دل وجود نداشته باشه ؟
ممنون اگه کارم راه بیوفته انقد دعات برات بکنم که ایشالا خوشبخت شی
بازم ممنون
یعنی شما از موقعی که بایوس لپ تاب رو آپدیت کردین این مشکل برای هارد ایجاد شد ؟
آره احتمال اینکه با آپدیت بایوس دچار این مشکل شدم خیلی زیاده
چون دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه و همچنین یه بنده خدای دیگه ای هم با همین مشکل روبرو شده بود
بعد از کلی کلنجار رفتن و مراجعه به نمایندگی و هزار جای دیگه و با تعویض هارد و خلاصه اینکه به طور قطع مطمئن شده بود مشکل از بایوس سیستمه
اونم دقیقا از همین مدل لب تاپ ها داشت و با همین مشخصات و با همین مشکلات
احتمالا آخرین نسخه بایوس که تو سایت دل هست باگ داره و الان هم هر کاری می کنم بایوسم رو دانگرید کنم نمیشه
ممنون از راهنماییهات اما یه کم دیگه راهنماییم کن بلکه مشکلم حل بشه
1 - از سایت بایوس آجنت پلاس اکانت بخرم و بایوسم رو از طریق اون آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - را هی هست که بشه بایوسم رو دانگرید کنم یا همون آخرین ورِژن بایوس رو دوباره روش بریزم
چون هر کاری می کنم اگه قدیمی باشه یا هم ورژن باشه سیستم قبول نمی کنه
حتی یه درایو با فرمت فت درس کردم و فایل ها رو توش ریختم و از طریق داس هر کاری کردم نتونستم بایوس رو دانگرید کنم
3 - تو همه سایتها گشتم و نتونستم نسخه ای از فریمور هارد سیستمم پیدا کنم تا اینکه از سایت لنوو یه برنامه گرفتم و از طریق داس هارد رو
چک کرد و گفت آپدیتی برای هارد من وجود نداره میتونی راهنماییم کنی !!
در نهایت رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت آپدیت داره برا بایوس سیستمم و وقتی خواستم آپدیت کنم
گفت باید حدود 30 دلار برای اشتراک 1 ساله اون بدم ٰ سوال من اینه اگه 30 دلار رو بدم و اشتراک رو بگیرم امکانش هست که
نسخه بایوسی که به من میده به سیستم من نخوره و کلا سیستمم رو از کار بندازه ؟
میشه یه سری به سایتش بزنی و نظرتو بهم بگی ؟؟
بازم ممنون از وقتی که میزاری
دمت گرم
آره احتمال اینکه با آپدیت بایوس دچار این مشکل شدم خیلی زیاده
چون دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه و همچنین یه بنده خدای دیگه ای هم با همین مشکل روبرو شده بود
بعد از کلی کلنجار رفتن و مراجعه به نمایندگی و هزار جای دیگه و با تعویض هارد و خلاصه اینکه به طور قطع مطمئن شده بود مشکل از بایوس سیستمه
اونم دقیقا از همین مدل لب تاپ ها داشت و با همین مشخصات و با همین مشکلات
احتمالا آخرین نسخه بایوس که تو سایت دل هست باگ داره و الان هم هر کاری می کنم بایوسم رو دانگرید کنم نمیشه
ممنون از راهنماییهات اما یه کم دیگه راهنماییم کن بلکه مشکلم حل بشه
1 - از سایت بایوس آجنت پلاس اکانت بخرم و بایوسم رو از طریق اون آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - را هی هست که بشه بایوسم رو دانگرید کنم یا همون آخرین ورِژن بایوس رو دوباره روش بریزم
چون هر کاری می کنم اگه قدیمی باشه یا هم ورژن باشه سیستم قبول نمی کنه
حتی یه درایو با فرمت فت درس کردم و فایل ها رو توش ریختم و از طریق داس هر کاری کردم نتونستم بایوس رو دانگرید کنم
3 - تو همه سایتها گشتم و نتونستم نسخه ای از فریمور هارد سیستمم پیدا کنم تا اینکه از سایت لنوو یه برنامه گرفتم و از طریق داس هارد رو
چک کرد و گفت آپدیتی برای هارد من وجود نداره میتونی راهنماییم کنی !!
در نهایت رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت آپدیت داره برا بایوس سیستمم و وقتی خواستم آپدیت کنم
گفت باید حدود 30 دلار برای اشتراک 1 ساله اون بدم ٰ سوال من اینه اگه 30 دلار رو بدم و اشتراک رو بگیرم امکانش هست که
نسخه بایوسی که به من میده به سیستم من نخوره و کلا سیستمم رو از کار بندازه ؟
میشه یه سری به سایتش بزنی و نظرتو بهم بگی ؟؟
بازم ممنون از وقتی که میزاری
دمت گرم
برای لپ تاب برای آپدیت بایوسش باید یک مقدار احتیاط کنید بایوس های لپ تاب تقلبیش زیاده و زیاد دستکاری میشه
به نظر من لپ تاب رو ببرین نمایندگیش اونا خودشون بایوس دارن با پروگرمر یک بایوس برای لپ تابتون بریزن اگه درست شد که هیچی وگرنه باید هارد فریم ویرش آپدیت بشه درست نشد هارد باید بره برای تعمیر و هد و پلاترش چک بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)