تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: خرید لب تاپ تا 1800برای باری وفیلم

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اچ پی بنچ مارک هاش قوی تره ولی فقط نمی دونم ای ام دی برای بازی بهتر یا انویدیا

داره خودمونی میشه Bruce Wayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

اچ پی بنچ مارک هاش قوی تره ولی فقط نمی دونم ای ام دی برای بازی بهتر یا انویدیا
    بذارید خیالتون رو راحت کنم
    در واقع خیلی وقته که برند بازی تموم شده. در حال حاضر مدل کارت گرافیک هست که حرف اول رو میزنه
    با یه مراجعه ساده به NOTEBOOKCHECK.COM میشه فهمید که مدل های AMD خیلی به صرفه تر از Nvidia هستند
    مثلا از لحاظ قیمت 7690M XT با 540M برابره. ولی یه نگاهی به قدرت هاشون بندازید؟ اصلا 540M قابل قیاس نیست
    در کل خیلی بهتره که AMD بخرید. سخت جون تر و سگ کار تر هم هستند. یه مثال براتون میزنم:
    من دارم با 5470 که مال 5010 هست L.A. noire و GTA IV رو با آخرین گرافیک بدون افت فریم بازی میکنم (حالا اساسین که بماند). حتما میگید «مگه میشه؟» ولی تنها کافیه به تنظیمات گرافیک برید و برای هر گزینه تیک Use Application Setting رو بزنید و تمام

3. این کاربر از Bruce Wayne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی میگید hpرا بردارم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

یعنی میگید hpرا بردارم
    اگر با وزنش کنار میایید

6. این کاربر از Bruce Wayne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی هم نیست من تو زمستون کیفم بیشتر از 3.5کیلو هست

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال دیگه حد اکثر زمانی که میشه با هاش بازی کرد که صدمه نبینه چند ساعت هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

یه سوال دیگه حد اکثر زمانی که میشه با هاش بازی کرد که صدمه نبینه چند ساعت هست؟
    دقیقا مشخص نیست ولی برای همه لپ تاپ ها وقتیه که لپ تاپ داغ میشه. یعنی نباید بذارید داغ بشه
    اما مثلا من با 5010 روزی 7-8 ساعت بازی میکنم و هنوز هم چیزیش نشده. اونم دل که خرابیش بالاست! البته داغ میکنه
    نظر همه محترمه ولی به نظر من آدم بجای اینکه مراعات لپ تاپ رو بکنه موقع بازی یه فن بخره (یا بسازه) که خنک کنندگی اش بالا باشه. اگر هم صدا بده مشکلی نیست. یه هدفون میذاره تو گوشش و بازی میکنه. صدای فن هم اذیتش نمیکنه و تازه لپ تاپ هم خنک میمونه.

10. این کاربر از Bruce Wayne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دقیقا مشخص نیست ولی برای همه لپ تاپ ها وقتیه که لپ تاپ داغ میشه. یعنی نباید بذارید داغ بشه
    اما مثلا من با 5010 روزی 7-8 ساعت بازی میکنم و هنوز هم چیزیش نشده. اونم دل که خرابیش بالاست! البته داغ میکنه
    نظر همه محترمه ولی به نظر من آدم بجای اینکه مراعات لپ تاپ رو بکنه موقع بازی یه فن بخره (یا بسازه) که خنک کنندگی اش بالا باشه. اگر هم صدا بده مشکلی نیست. یه هدفون میذاره تو گوشش و بازی میکنه. صدای فن هم اذیتش نمیکنه و تازه لپ تاپ هم خنک میمونه.
    فن ها شون اونقدر تاثیر داره که بشه مثل کامپیوتر خونلی باها شون بازی کرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

فن ها شون اونقدر تاثیر داره که بشه مثل کامپیوتر خونلی باها شون بازی کرد؟
    فن خود لپ تاپ که هیچی. گذاشتن که لپتاپ نسوزه!
    فن های کارخونه ای هم که اصلا. شاید اگر خیلی بالا مثلا 200-300 تومن هزینه کنید تازه اگر همچین قیمتی باشه بتونه خنک کنه. روی کارخونه ای ها حساب نکنید
    اما دستساز ها... بسته به نوعش میتونه خیلی هم مفید باشه. مثلا خودتون یه آرمیچر بزرگ بخرید با یه آدابتور و یه پره. وصلش کنید به برق. تازه اگر بتونید مثل کولر محیط زیر فن رو خنک کنید خیلی هم مفید میشه. من خودم یه طرح ریختم. نمیدونم اگر خواستید آپلودش کنم. هنوز خودم آزمایشش نکردم ولی به نظرم جواب میده

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فن خود لپ تاپ که هیچی. گذاشتن که لپتاپ نسوزه!
    فن های کارخونه ای هم که اصلا. شاید اگر خیلی بالا مثلا 200-300 تومن هزینه کنید تازه اگر همچین قیمتی باشه بتونه خنک کنه. روی کارخونه ای ها حساب نکنید
    اما دستساز ها... بسته به نوعش میتونه خیلی هم مفید باشه. مثلا خودتون یه آرمیچر بزرگ بخرید با یه آدابتور و یه پره. وصلش کنید به برق. تازه اگر بتونید مثل کولر محیط زیر فن رو خنک کنید خیلی هم مفید میشه. من خودم یه طرح ریختم. نمیدونم اگر خواستید آپلودش کنم. هنوز خودم آزمایشش نکردم ولی به نظرم جواب میده
    خود تون کدوم را استفاده می کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •