با تشکر از همه دوستان. ظاهرا من خیلی بد قضیه را توضیح دادم. حالا دوباره سعی میکنم با زبان راحتتری موضوع را بگویم. فرض کنید من یک سیتم دارم در نقطه آ که برای اتصال به اینترنت به یک مودم معمولی adsl غیر بیسیم(مودم-1) متصل است. این مودم-1 چهار پورت خروجی دارد که من در حال حاضر فقط از یک پورت آن استفاده میکنم .یک سیستم دیگر هم دارم در نقطه ب که با یک مودم دیگر ولی از همان نوع مدل مودم-1 که اسمش را مودم2 میگذاریم به اینترنت متصل است. اما به صورتیکه هیچوقت این دو سیستم همزمان با هم به اینترنت وصل نیستند. یعنی همیشه یکی از آنها خاموش و کلا از مدار خارج است. حالا مودم2 من سوخته است و سیستمی که در نقطه ب قرار دارد دیگر نمیتواند به اینترنت وصل شود. فاصله بین نقطه آ تا نقطه ب هم 35 متر است. من نمیخواهم از مودم -1 برای سیستمم که در نقطه ب قرار دارد استفاده کنم. یعنی آنرا از نقطه آ بردارم و ببرم به نقطه ب و به سیستم دیگرم که بی مودم شده وصلش کنم.حالا آیا بهتر است که از یکی دیگر از چهار پورت خروجی مودم-1 یک عدد کابل شبکه 35 متری بکشم به سیستم دیگرم در نقطه ب و یا مثل قبلا بروم و یک مودم دیگر هم مدل با مودم-1 بخرم و وصل کنم به سیستمی که در نقطه ب قرار دارد.؟میخواستم با زبان راحتتر بگم مسئله فیزیک کوانتوم طرح کردم!!! شرمنده دیگه.