تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: سطح توقع ( نسخه شماره 2 )

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر من اول باید ادم چند پروژه تجاری بازی کوچک رو به اتمام و فروش برسونه(مثلا یه خارجی ها...) بعد که تجربه کار(چه از نظر تیمی به ابعاد کوچک و روند کار و ...) اومد دستش بیاد چنین سرمایه گذاری کنه... در غیر این صورت به نظر من خطرش خیلی بالاست و منطقی نیست.
    مثلا الان شما اصلا به تیمی که می خوای تشکیل بدی و کار اینده ای که می خوای انجام بدی هیچ اعتماد و اطمینانی نداری و می خوای اصلا اصل پولت چیزی استفاده نشه و فقط سودش کار کنه تا متضرر نشی!
    آخه بازی کوچیک و کارهای ساده نمیشه رو فروشش حساب کرد. چون بازی های کوچیک رو ساده رو مستقل هم میشه ساخت و نمیشه روش پول خرج کرد
    البته یه سری بازی های ساده هم هستن که خیلی فروش کردن اما تقریبا شانسیه و خیلی نمیشه روش حساب کرد
    ما لیمبو هم بسازیم کسی حاضر نمیشه بازی کنه ...

بعد من یه نکته رو متوجه نشدم الان شما می خوای 800 میلیون!!! جمع کنید و بعد بازی بسازید؟
    نه. من گفتم تو ایران واسه یه گروه 15 نفره که همشون گلچین شده باشن 800 میلیون پول لازمه
    که کسی نمیتونه یه همچین پولی رو بذاره رو بازی سازی تو ایران. مگر اینکه پسر یکی از مسئولین اسلامی باشه

من گفتم الان هم میتونیم یه تیم 10 نفره بشیم با حقوق ماهی 500 اما خوب اون کسایی من تو فکرمه با این پول حاضر نیستن بیان

2. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست گرامی قبل از راه اندازی هر پروژه باید رفت سراغ بیزنس پلن اون .

طبق بیزنس پلنی که بنده توی دستم دارم و تقریبا خیلی حرفه ای هم کار شده این مبلغی که شما میفرمایید در ایران مورد نیاز نیست .

در رابطه با هنر ایرانی هم ما هنر مندان بسیار وزینی رو هم داریم اتفاقا .

لااقل تیمی که ما افتخار کار کردن با اونها رو داریم بسیار خلاق و پویا هستند ، مهم اینه که من خودم بدونم چی میخوام از گرافیست .

به نطر من اگه شما تو مرحله شخصیت سازی و اسکچ موفق عمل کنید 50% راه رو رفتید متاسفانه تو ایران همه تو این 50% مشکل دارن.

مشکل بعدی هم سر هم بندی و عجله تو بازی سازا هست که میخوان کارشون سریع تموم شه به پول برسن و این به کیفیت کار ها لطمه میزنه.

سومین مشکل هم نداشتم سناریست قوی هست که عملا پایه کار هست و اینجا هم مشکلات زیادی وجود داره.

یک مشکل دیگه هم عدم نظارت هست که راجع به اون خیلی مفصل باید بحث بشه .

تو ماه گذشته در کمال تعجب در صنعت بازی سازی ایران به موردی برخورد کردیم که فقط میشه در بارش گفت تاسف.

اگه با مدیران به توافق برسم ( که انشالله میرسم یک متن کامل ازش اینجا میاد انشالله دوستان لذتشو ببرن )

پایدار باشید

4. این کاربر از siavash_rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

جناب Armin060 که نگفتن منظورشون از برنامه نویس حرفه ایی کی هست ولی حالا بنظر شما بهترین برنامه نویس این انجمن کی میتونه باشه؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

بعد از یکروز هنوز هیچکس هیچ نظری نداده!
    نظر ندادن یعنی اینکه یا همه اینجا استاد برنامه نویسی هستند (که غیر ممکنه حتی در انجمنی مثل gamedev)
    یا هیچکس چیزی از برنامه نویسی نمیدونه!
    یا کاربرا میترسن نظر دادن باعث دلخوری دیگران بشه.(که این اصلا درست نیست.کسی که واقعا حرفه ای باشه باید قابل شناخت نسبت به فرد مبتدی باشه)
    --------
    من حدودا یکسال یا شاید کمتر این انجمن رو دنبال میکنم البته یه دو سه ماهی نبودم ولی شناخت کلی از همه کاربران این بخش دارم.ولی الان که فکر میکنم به این نتیجه رسیدم که برنامه نویس حرفه ایی در این انجمن شاید یک نفر بیشتر نباشه و به احتمال زیاد این شخص همون شخص مد نظر Armin060 هست چون خیلی کم پیش میاد که در یک مجموعه دو نفر دو شخص متفاوت رو به عنوان بهترین انتخاب کرده باشن.از بردن نام خود داری میکنم شاید اون شخص راضی نباشه.

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از یکروز هنوز هیچکس هیچ نظری نداده!
    نظر ندادن یعنی اینکه یا همه اینجا استاد برنامه نویسی هستند (که غیر ممکنه حتی در انجمنی مثل gamedev)
    یا هیچکس چیزی از برنامه نویسی نمیدونه!
    یا کاربرا میترسن نظر دادن باعث دلخوری دیگران بشه.(که این اصلا درست نیست.کسی که واقعا حرفه ای باشه باید قابل شناخت نسبت به فرد مبتدی باشه)
    --------
    من حدودا یکسال یا شاید کمتر این انجمن رو دنبال میکنم البته یه دو سه ماهی نبودم ولی شناخت کلی از همه کاربران این بخش دارم.ولی الان که فکر میکنم به این نتیجه رسیدم که برنامه نویس حرفه ایی در این انجمن شاید یک نفر بیشتر نباشه و به احتمال زیاد این شخص همون شخص مد نظر Armin060 هست چون خیلی کم پیش میاد که در یک مجموعه دو نفر دو شخص متفاوت رو به عنوان بهترین انتخاب کرده باشن.از بردن نام خود داری میکنم شاید اون شخص راضی نباشه.
    سلام

اخه مشکل اینه که این تاپیک جای این بحث نیست - فکر کردم تازه کار هستید و نمیدونید تو انجمن ها چجوری پست میدن ! ولی شما که مدت هاس میایید انجمن باید بدونید که این پست شما اسپم حساب میشه و باید برای این پست یه تاپیک جدا بزنید تا جواب بگیرید . لطفا رعایت کنید .

8. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

اخه مشکل اینه که این تاپیک جای این بحث نیست - فکر کردم تازه کار هستید و نمیدونید تو انجمن ها چجوری پست میدن ! ولی شما که مدت هاس میایید انجمن باید بدونید که این پست شما اسپم حساب میشه و باید برای این پست یه تاپیک جدا بزنید تا جواب بگیرید . لطفا رعایت کنید .
    درسته و کاملا موافقم.
    ولی تا وقتی که کسی نمیدونه یا میدونه و نمیخواد بگه که برنامه نویس یا گرافیست حرفه ایی چه کسی هست, چطور میشه تشخیص داد سطح توقع اون شخص از نظر مالی چقدر هست؟!!
    تاپیک جدا ایجاد میکنم و این چندتا پست هم اگر مدیریت دوست داشت پاک کنه.دستش هم درد نکنه.

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگه من ماهی کار نمی کنم میام هر کاراکتری بزنم 700 میگیرم ( خوب کدوم شرکتی تو ایران میتونه واسه شروع کار واسه هر کاراکتر 700 هزینه کنه ؟ )
    این رو خوندی,البته خیلی ربطی به شروع کار نداره ولی در مورد استودیویی هست که تا الان فقط یک بازیش در اومده(شیطنت های علیمردان خان از رسانا شکوه کویر):
    بیش از 40 کارکتر، دو کارکتر قابل بازی
    برو اینجا پیداش کن اطلاعات یکی از بازیای ماست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن من یه چیزی بهش اضاف میکنم:بیش از 40 کاراکتر فقط کسایی که توی داستان بازی هستند بقیه افراد معمولی که ولو هستند تو خیابون هم حساب کنی متوجه میشی که استودیویی هست که فقط طراحی کاراکترش از کل هزینه های تولید بیشتر بازیای ایرانی هم بالاتره,اگه میخوای کیفیت کاراکترها رو ببینی 6ام تا 10ام بیا نمایشگاه بازی سال های سیاه رو ببین/.

الان استاد مایا من بهش بگی ماشین مدل کن 600 کمتر نمیگیره,تازه همینو من دیدم طرف رو هوا زده,یعنی نسبت به کیفیت کاراش خیلی کم گفته(از سازنده های بازی خانم طلا هست ).
    وقتی کسایی هستن که چنین پولایی میدن پس اعتراض نکن و بدون داری راهت رو اشتباه میری,تو بهتره بری برای سگا بازی بزنی با این دید غلطت.

نکته اینجاست که هی میری پول در میاری میای میگی میخوای تیم بزنی بعد میبینی پولت 2 برابر شده حقوق افراد 4 برابر دوباره میری کار میکنی برای پول و همین دقیقاً مفید ترین چیزیه که بازی سازی برای تو داشته,به خاطرش آخر سر میشی یکی از پولدار ترین افراد دنیا

11. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •