واقعا" خشكلند![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حالا اینجا تنهاییم سوالی ازت دارم آق بهراد منظورت از این R@r#m@n چیه ؟؟؟؟؟؟
من كه نميدونم چي بگم.
طراحي و ساخت اينها يعني پردازش كابوس براي سوني اريكسون!!!
ديگه از ان 95 عكس نداشتي
اين كه چيزيش پيدا نيس
ممنون مي شم
من ان 90 دارم تن به اين مدلا نمي دم گوشي بايد يوغور وگنده وسنگين باشه
يه معني ميده برو معني rare رو پيدا كنحالا اینجا تنهاییم سوالی ازت دارم آق بهراد منظورت از این R@r#m@n چیه ؟؟؟؟؟؟
تاييد ميشهمن كه نميدونم چي بگم.
طراحي و ساخت اينها يعني پردازش كابوس براي سوني اريكسون!!!
نه اين عكسها هم spy shot بودديگه از ان 95 عكس نداشتي
نيم كيلومن ان 90 دارم تن به اين مدلا نمي دم گوشي بايد يوغور وگنده وسنگين باشه![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by R@R#M@N; 21-07-2006 at 13:17.
احتمالا بلک دیاموند سونی این کابوسو برای نوکیا بوجود اوردهنوشته شده توسط alir3za
مسلما اگه بلک دیاموند سونی اریکسو نو ببینی دیگه از این چیزا نمیگی
نوکیا تو دوربین حرف اخر رو میذنه نمونه هاشو تو ن70 ون80 دیدیم
ایشالا این دیگه اینجوری نباشه
( یه متن انگلیسی در باره بلک دیاموند
The latest concept from Jaren Goh is the very slick Sony Ericsson Black Diamond phone
large_SonyEricsson
Jaren Goh"s concept image of the Sony Ericsson Black Diamond has many consumers already drooling about the possibility of whether or not the phone will be developed. The phone is encased under a layer of polycarbonate, which helps make it look very appealing. OLED technology also helps give the phone a unique and quite interesting "borderless screen" effect.
Contrary to popular belief, not all sleek looking cell phone designs have to come from Korea. After all, Motorola’s RAZR is perhaps one of the most popular form factors ever conceived, but that doesn’t mean that Sony Ericsson has nothing to offer. Quite the contrary, this new Black Diamond concept is looking incredibly hot, especially the “borderless screen” effect.
Goh is responsible for a dozen or so designs of everything from lighting to furniture to motorcycles, but the Black Diamond is his first Sony Ericsson concept.)
البته این ها فقط در مورد طراحی و.. بود اطلاعات کامل رو انشالا در تاپیک سونی میزنم
Last edited by metal_militia; 21-07-2006 at 14:15.
بایدی در کار نیست یکی گوشی کوچیک دوست داره یکی گندهنوشته شده توسط marilyn manson
( لطفه عکس اواتارتو عوض کن ممنون با وجود متال باز بودنم حالم از این....)
Last edited by metal_militia; 21-07-2006 at 14:10.
مگه N94 اومده که حال N95 میخواد معرفی بشه .
سونی اریکسون در دوربین حرف آخر رو میزنه . میگید نه برید gsmarena و قسمت مقایسه 2 مگاپیکسل های N90 و W800 و عکسهاشون رو مقایسه کنید ( عکس رو مقایسه کنید ، نه فیلم ،فعلا N90 خدای فیلمه )
آخر مطلبش هم نوشته Winner : w800
تازه با وجود اینکه w800 سایبر شات نیست برنده شده ، یعنی لنز Carl Zeiss نوکیا در مقابل سایبر شات یا حتی لنز معمولی سونی سوسکه . ( من خودم هم W800 داشتم و هم N90 دارم )
نه خير ن94 نيومده![]()
![]()
در ضمن مگه بايد به ترتيب باشه (پس بايد بعد از ن71 , ن72 ميومد كه ن80 اومد بعد ن72)![]()
![]()
اونكه معلومه از ن90 بهتره![]()
![]()
در ضمن خداي فيلم د600 هست![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)