من متوجه شدم ایشون خودشون نویسنده ی این برنامه هستند.نوشته شده توسط renjer_babi
می گم این برنامه رو بدونه ذکره هیچ گونه نامی از ایشون توی چند تا فروم فارسی زبانه دیگه دیدم.
برای همین ناراحت شدم.
من متوجه شدم ایشون خودشون نویسنده ی این برنامه هستند.نوشته شده توسط renjer_babi
می گم این برنامه رو بدونه ذکره هیچ گونه نامی از ایشون توی چند تا فروم فارسی زبانه دیگه دیدم.
برای همین ناراحت شدم.
دستت درد نکنه
منو به فکر ورزش انداختی
خيلي جالب بود ممنون
به نظر من اگر برنامه جدا باشه بهتره
سلام ...
واقعا ممنون . دوباره بچه هاي پي سي ورلد معرفتشونو نشون دادند .
دوباره از Monica و akmfad1 و magmagf و zendegi و renjer_babi و M.B.Asadi و mirmohammadi تشكر مي كنم .
حالا تشريح مسايل ! :
ممنون از اين كه به من اطلاع دادين و واقعا متاسف از اين فرهنگ ! من يه خواهش دارم ميتونين اسم اين فروم ها رو تو پيغام خصوصي به من بديد ؟!ای کاش یه قانونی می شد گذاشت برایه کسانی که بدونه ذکره نویسنده و نامه منبع از این نرم افزارا استفاده می کنن ...
آقا سعید خیلی متاسف شدم وقتی این برنامتون رو بدونه ذکره هیچ نام و نشونی ازتون توی دو سه تا از فرومای دیگه دیدم ای کاش یه روزی این فرهنگ تو جامعه ی ما هم جا بیفته!
مطمين باش هستي !!!! چون برنامه كه گول نميخوره !!ممنون ولي من اينهمه چاق نيستم
Last edited by saeed666; 16-07-2006 at 18:54.
خیلی باحاله ولی یه مشکل داره، تومحاسبه باید سایز استخونارو هم مد نطر داشت، من یه فرمول دیده بودم که اندازه ی دور مچ دستم می خواست، ولی یادم نیست!!!
سلام...
به به بعد يه مدتي دوباره اين تاپيك اومد بالا!
ممنون . ديگه ايناش اينقدرام مهم نيست . منم اونارو ديدم ولي بيشتر عمليه تا محاسباتي . براي اينه كه بعضيا استخون بندي درشت تري دارند و براي همين شايد وز نشون بيشتر باشه.خیلی باحاله ولی یه مشکل داره، تومحاسبه باید سایز استخونارو هم مد نطر داشت، من یه فرمول دیده بودم که اندازه ی دور مچ دستم می خواست، ولی یادم نیست!!!
ممنون لطف داريندستت درد نکنه خیلی جالب بود.
خیلی جالب بود ولی به نظر من هم بهتره پارامتر های دیگه مثل استخوانبندی هم توش باشه
یا نسبت دور کمر به دور باسن و چیز های دیگه که برای تناسب اندام لازم هست
همین طور بهتره به جای یک عدد پیشنهادی برای وزن نرمال محدوده وزن نرمال گفته بشه
در ضمن میشه فرمولش هم بگید چیه
ایا از همون فرمولی استفاده میکنید که برای سربازی استفاده میشه یا نه
بهتر هم هست در قسمت وزن بیشتر از 3رقم ودر قسمت قد بیشتر از 2 رقم نشه نوشت
اگر یک نمودار هم داشت دیگه بهتر
عالي بود سعيد جان.بازم از اين برنامه ها بذار
سلام...
ممنون. واقعا به اين ميگن نظر. تمام چيزايي كه ميشد رو گفتند ولي فقط يه مشكل بزرگ دارم اونم وقته . اگه بخوام همه ي اين كارارو بكنم براي ساله ديگه انجام ميشه. ( كنكوره ديگه!)خیلی جالب بود ولی به نظر من هم بهتره پارامتر های دیگه مثل استخوانبندی هم توش باشه
یا نسبت دور کمر به دور باسن و چیز های دیگه که برای تناسب اندام لازم هست
همین طور بهتره به جای یک عدد پیشنهادی برای وزن نرمال محدوده وزن نرمال گفته بشه
در ضمن میشه فرمولش هم بگید چیه
ایا از همون فرمولی استفاده میکنید که برای سربازی استفاده میشه یا نه
بهتر هم هست در قسمت وزن بیشتر از 3رقم ودر قسمت قد بیشتر از 2 رقم نشه نوشت
اگر یک نمودار هم داشت دیگه بهتر
پرسيديد فرمولش چيه ؟ من خودم فكر كنم از چند سايت تغذيه استفاده كردم و بهترينشو همون موقع كه برنامرو مي نوشتم گزاشتم. ولي چشم اگه امروز نشد حتما در روز هاي آينده فرمولي كه خودم استفاده كردمو ميزارم. چون با عرض معذرت حال ندارم سورس برنامرو باز كنم ببينم چي به چيه !
البته خودم يه امكان ديگه به غير از اينا بهش اضافه كردم و اون محاسبه ي وزن در سيارات و چند ستاره ي معروف است ولي اونم كامل نيست!
بازم ممنون
ممنون لطف داري مسعود جان . چشم حتما ولي اگه ساله ديگه بتونم از قيف بر عكسه كنكور رد شم !!!عالي بود سعيد جان.بازم از اين برنامه ها بذار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)