به نظر من درس خوندن به سنربطی نداره.حرف مردم هم مهم نیست و مهم اینه که بخوای زندگیتو برای خودت زیبا بکنی نه برای دیگران.امیدوارم هر جا که دوست داری قبول بشی و با حرفای مردم زندگی نکنی.
به نظر من درس خوندن به سنربطی نداره.حرف مردم هم مهم نیست و مهم اینه که بخوای زندگیتو برای خودت زیبا بکنی نه برای دیگران.امیدوارم هر جا که دوست داری قبول بشی و با حرفای مردم زندگی نکنی.
Last edited by ارمیتا2; 07-08-2012 at 20:42.
چه جالبچه همتي!من خودم كارداني هستم عمرم رو در شاخه فني و حرفه اي تلف كردم!درسم خوب بود ولي چه فايده!به هيچ دردي نمي خوره!ما نا سلامتي اهداف متعالي داريم اينطور كه نميشه هدفم يه دانشگاه خوب هست اين دفعه نشه خودم رو از بالا پشت بوم ميندازم پايين 3.5 متر ميشه حداقل چلاق ميشم ميشينم خونه تا تمرزكم رو كتاب باشه!!چرخ روزگار بچرخون داريم ميچرخيم!
اگه همیشه اینطوری فکر کنی تو زندگی به جایی نمی رسی .اگه قرار بود که هر کس بعد از شکستش خودشو ناقص کنه الان باید همه ناقص بودن.مثل من که توی زندگیم شکست زیاد خوردم ولی باز ناامید نشدم.اینم میدونم که کسی که بخواد به هدفی برسه و تمام تلاششو بکنه به هدفش میرسه. اگه همیشه به این فکر کنی که خدا بهترین راهو جلوی ادم میذاره حتی شکستم برامون قشنگ میشه.
دوست عزیز!!! این حرف هار رو نزن و بشین درست رو بخونتو کتابخونه ی ما یک راننده تاکسی بود که روزی چند ساعت کارش رو ول می کرد ، تازه...موهاش کلا سفید بود ، اونوقت می گی دیر شده...دیگه از این فکر ها نکن اگه نتونستنی برو پیشه روانشناس...
بابا چرا اين قدر ايده آل گرا هستيد ، يكم از بلندپروازيتون كم كنيد
آدم درس ميخونه برا چي ؟ برا اينكه موقعيت شغليش بهتر شه ولي همون طور كه ميبينيم درس نخونده ها در سن برابر وضعشون بهتر ، ولي اين درس خوندن بعدا كه پول بيشتري بدست آورد به دردش ميخوره
من اگه مدركم از بدترين دانشگاه كشور بود وقتم رو تلف نميكردم ، شده ميرفتم كارگري ولي 4 سال ديگه خودمو عقب مي انداختم
بابا اين قد ايده آل گرا نباشيد ، يكم واقعيت گرا باشيد
ادم درس میخونه که به علمش اضافه بشه.هرکس دوست نداره میتونه درسشو ول کنه بره دنبال .... درضمن درس یکی از راههای رسیدن به پوله نه اینکه خود پول.وقتی درس بخونی خیلی چیزا بدست میاری مثل فهم و اگاهی.این نظر شخصیمه امیدوارم به کسی بر نخوره. پول خوشبختی نمیاره.عقل و انسانیت خوشبختی میاره.
فهم و اگاهی؟ فهم و اگاهی با درس خوندن به دست میاد؟...جالبه.
با این که دانشجو هستم اما قول میدم شعور و فهم و آگاهی رو دانشگاه به ادم نمیده
این خودمون هستیم که تو هر موقعیتی میتونیم به اینها برسیم
والا من از وقتی دانشگاه رفتم با اصطلاحاتی آشنا شدم که شعورمو 10 مرتبه متذلزل کرد!!
من گفتم فهم واگاهی نه شعور .ظاهرا همه برداشت اشتباه داشتن.شما وقتی کتاب میخونید به دانشتون اضافه نمیشه.؟یا علم واگاهیتون زیاد نمیشه.من نگفتم دانشگاه رفتن یعنی باتربیت شدن.شما که دانشجو هستید میدونید معنی دانشجو چیه؟اینکه تو دانشگاه خیلی چیزای بد یاد گرفته میشه به یادگیرنده بر میگرده که دوست داره اونارو یاد بگیره.
والا این جناب نادر حرف گوش نمیده ، و گرنه من بهترین پیشنهادو بهش دادم !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)