تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: 24 خجالت اور نيست!؟

داره خودمونی میشه ارمیتا2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

الكي چرت و پرت نگم و برم سر اصل مطلب كه ايا تو كنكور با سن 24 و 25 قبولي به چه دردي ميتونه بخوره!خيلي تو زندگي عقب نمي مونيم!؟ادم يه حسي گريبانش رو ميگيره كه نه درس واسه چيه اخه اصلا امير كبير قبول شي كه چي!!!!؟چطوريه چيه به نظرتون ارزشش رو داره گيريم يه دانشگاه خوب قبول شديم ضايع بازي درنياد اصلا دانشگاه پير پاتال راه ميده شديدا افسرده شدم!كارنامه هاي گزينه 2 هم نمك به زخمم ميپاشه! اكثريت متولد 72 قبول شدن!!!
    به نظر من درس خوندن به سنربطی نداره.حرف مردم هم مهم نیست و مهم اینه که بخوای زندگیتو برای خودت زیبا بکنی نه برای دیگران.امیدوارم هر جا که دوست داری قبول بشی و با حرفای مردم زندگی نکنی.
    Last edited by ارمیتا2; 07-08-2012 at 20:42.

2. 2 کاربر از ارمیتا2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من میخوام بگم که 27 سالمه و سال دومه که کنکور دادم.از اینکه سال قبل با رتبه 16000 نتونستم برم دانشگاه ناراحت نیستم و دایی دارم که در سن 60 سالگی داره حقوق میخونه. به نظر من درس خوندن به سنربطی نداره.حرف مردم هم مهم نیست و مهم اینه که بخوای زندگیتو برای خودت زیبا بکنی نه برای دیگران.امیدوارم هر جا که دوست داری قبول بشی و با حرفای مردم زندگی نکنی.
    چه جالبچه همتي!من خودم كارداني هستم عمرم رو در شاخه فني و حرفه اي تلف كردم!درسم خوب بود ولي چه فايده!به هيچ دردي نمي خوره!ما نا سلامتي اهداف متعالي داريم اينطور كه نميشه هدفم يه دانشگاه خوب هست اين دفعه نشه خودم رو از بالا پشت بوم ميندازم پايين 3.5 متر ميشه حداقل چلاق ميشم ميشينم خونه تا تمرزكم رو كتاب باشه!!چرخ روزگار بچرخون داريم ميچرخيم!

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

اگه همیشه اینطوری فکر کنی تو زندگی به جایی نمی رسی .اگه قرار بود که هر کس بعد از شکستش خودشو ناقص کنه الان باید همه ناقص بودن.مثل من که توی زندگیم شکست زیاد خوردم ولی باز ناامید نشدم.اینم میدونم که کسی که بخواد به هدفی برسه و تمام تلاششو بکنه به هدفش میرسه. اگه همیشه به این فکر کنی که خدا بهترین راهو جلوی ادم میذاره حتی شکستم برامون قشنگ میشه.

5. 2 کاربر از ارمیتا2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SALVATION1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز!!! این حرف هار رو نزن و بشین درست رو بخون تو کتابخونه ی ما یک راننده تاکسی بود که روزی چند ساعت کارش رو ول می کرد ، تازه...موهاش کلا سفید بود ، اونوقت می گی دیر شده...دیگه از این فکر ها نکن اگه نتونستنی برو پیشه روانشناس...

7. این کاربر از SALVATION1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بابا چرا اين قدر ايده آل گرا هستيد ، يكم از بلندپروازيتون كم كنيد
    آدم درس ميخونه برا چي ؟ برا اينكه موقعيت شغليش بهتر شه ولي همون طور كه ميبينيم درس نخونده ها در سن برابر وضعشون بهتر ، ولي اين درس خوندن بعدا كه پول بيشتري بدست آورد به دردش ميخوره
    من اگه مدركم از بدترين دانشگاه كشور بود وقتم رو تلف نميكردم ، شده ميرفتم كارگري ولي 4 سال ديگه خودمو عقب مي انداختم
    بابا اين قد ايده آل گرا نباشيد ، يكم واقعيت گرا باشيد

9. این کاربر از mmehrzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

ادم درس میخونه که به علمش اضافه بشه.هرکس دوست نداره میتونه درسشو ول کنه بره دنبال .... درضمن درس یکی از راههای رسیدن به پوله نه اینکه خود پول.وقتی درس بخونی خیلی چیزا بدست میاری مثل فهم و اگاهی.این نظر شخصیمه امیدوارم به کسی بر نخوره. پول خوشبختی نمیاره.عقل و انسانیت خوشبختی میاره.

11. 2 کاربر از ارمیتا2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ادم درس میخونه که به علمش اضافه بشه.هرکس دوست نداره میتونه درسشو ول کنه بره دنبال .... درضمن درس یکی از راههای رسیدن به پوله نه اینکه خود پول.وقتی درس بخونی خیلی چیزا بدست میاری مثل فهم و اگاهی.این نظر شخصیمه امیدوارم به کسی بر نخوره. پول خوشبختی نمیاره.عقل و انسانیت خوشبختی میاره.
    فهم و اگاهی؟ فهم و اگاهی با درس خوندن به دست میاد؟...جالبه.

13. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

با این که دانشجو هستم اما قول میدم شعور و فهم و آگاهی رو دانشگاه به ادم نمیده

این خودمون هستیم که تو هر موقعیتی میتونیم به اینها برسیم

والا من از وقتی دانشگاه رفتم با اصطلاحاتی آشنا شدم که شعورمو 10 مرتبه متذلزل کرد!!

15. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

با این که دانشجو هستم اما قول میدم شعور و فهم و آگاهی رو دانشگاه به ادم نمیده

این خودمون هستیم که تو هر موقعیتی میتونیم به اینها برسیم

والا من از وقتی دانشگاه رفتم با اصطلاحاتی آشنا شدم که شعورمو 10 مرتبه متذلزل کرد!!
    من گفتم فهم واگاهی نه شعور .ظاهرا همه برداشت اشتباه داشتن.شما وقتی کتاب میخونید به دانشتون اضافه نمیشه.؟یا علم واگاهیتون زیاد نمیشه.من نگفتم دانشگاه رفتن یعنی باتربیت شدن.شما که دانشجو هستید میدونید معنی دانشجو چیه؟اینکه تو دانشگاه خیلی چیزای بد یاد گرفته میشه به یادگیرنده بر میگرده که دوست داره اونارو یاد بگیره.

17. 3 کاربر از ارمیتا2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

والا این جناب نادر حرف گوش نمیده ، و گرنه من بهترین پیشنهادو بهش دادم !!

19. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •