تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: توصیه های برای کاربران اینترنت و رایانه و...

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر شما روی رایانه علاوه بر آنتی ویروس چی باید داشته باشیم؟فایروال؟آنتی تروجان؟محافظ usb ؟
    فایروال ها سیستم را کند نمی کنن؟اگه نظرتون مثبته و خواستید به این سوال ها جواب بدید نام هم ببرید
    متشکر

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض کلیک دزدی!

کليک دزدي يا « Clickjacking» روش هوشمندانه‌ای است که هکرها برای ترغيب کاربران به کليک کردن روی آيکن و يا فايلی ويروسی به کار می‌گيرند.

در اين روش کاربر بدون اين که بداند ممکن است با يک کليک کردن ساده چه اتفاقات ناگواری براي سيستمش رخ بدهد، در دام هکرها می‌افتد. اين تکنيک به شکل‌های مختلفی ظاهر می‌شود؛ به عنوان مثال آگهی‌های تبليغاتی و يا جملاتی مانند «هرگز روی اين فايل کليک نکنيد» که می‌تواند هر کاربری از مبتدی گرفته تا پيشرفته را دچار وسوسه برای کليک کردن کند. در اين ترفند امنيتی، ابزارهای خاصی را برای در امان ماندن از اين آسيب اينترنتی ذکرمی‌کنيم.

۱ - از کليک روی لينک‌های مشکوک پرهيز کنيد، اين گونه صفحات مخرب اغلب کاربر را به کليک روی لينک‌هايی ترغيب می‌کند که توضيحاتی جذاب دارد.

۲ - اين فايل مخرب اينترنتی ممکن است در قالب يک ايميل معمولی ارسال شود که لينکی را در خود دارد که به فايل ويدئويی حاوی خبری مهم و يا جالب می‌رسد؛ اما شما تنها با کليک روی دکمه اجرای فايل تصويری به صفحه مورد نظر هکر منتقل می‌شويد.

۳ - اگر از مرورگر فايرفاکس استفاده می‌کنيد ،پيشنهاد می‌کنيم حتما افزونه NoScript را که برای وبگردی امن در فايرفاکس در نظر گرفته شده است، نصب کنيد؛ زيرا اين افزونه در مواردی که از اسکريپت‌های مخرب برای کليک دزدی استفاده شده باشد، از حملات ممکن جلوگيری می‌کند.

۴ - پيش از کليک کردن روی لينکی در هر صفحه به بخش «URL» يا همان آدرس اينترنتی آن که با نگه داشتن ماوس روی لينک پديدار می‌شود، دقت کنيد؛ اين آدرس يا بايد با آدرس اصلی وب‌سايت که در نوار آدرس مرورگر است، همخوانی داشته باشد و يا با توضيحاتی که برای لينک مورد نظر نوشته شده است. توصيه ما اين است که حتی اگر درصد کمی هم به آدرس لينک شک داشتيد ،از کليک روی آن پرهيز کنيد.

دانلود افزونه ی NoScript
    :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ما خودمون همینجوری جهت تفریح، کی لاگر نوشتیم گذاشتیم رو سیستم های کافی نت ها و ملت بیچاره میومدن هرچی وارد میکردن رو میدادن دست ما....
    در خصوص کافی نت ها، بهتره اصولا ایمیل و اینا رو لاگین نکنیم!! یا اینکه به کافی نت های معتبر بریم!!!!

شخصا با کارایی که برای دیگران کردم، یه کیبرد مجازی دارم و فایرفاکس پرتابل رو روی فلشم دارم که هر جا لازم باشه، همون رو استفاده میکنم... معمولا نیاز نداره که اطلاعاتی وارد بکنم!!!!

مسئول کافی نت، میتونه هر لحظه که دلش بخواد صفحه‌ی مونیتور شما رو ببینه!! اگر نمیخواید این اتفاق بیوفته، کارای خصوص اونجا انجام ندین!!!! یا به جاهای معتبر برین!!!

وارد کردن اطلاعات کارت بانکی و اینا تو کافی نت ها، کلا حرکت اشتباهی میباشه!! تا میتونید خودداری بکنین از این حرکت....

5. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

در خصوص کافی نت ها، بهتره اصولا ایمیل و اینا رو لاگین نکنیم!! یا اینکه به کافی نت های معتبر بریم!!!!
    سلام؛اگه در حالت Inprivate browsing کار کنیم چی؟ باز هم مشکلی پیش میاد؟

شخصا با کارایی که برای دیگران کردم، یه کیبرد مجازی دارم و فایرفاکس پرتابل رو روی فلشم دارم که هر جا لازم باشه، همون رو استفاده میکنم... معمولا نیاز نداره که اطلاعاتی وارد بکنم!!!!
    منظورتون همون کیبرد مجازی ویندوز هست(on screen key board ) یا یه کیبرد پرتابل رو فلشتون دارید و با اون تیپ میکنید؟

مسئول کافی نت، میتونه هر لحظه که دلش بخواد صفحه‌ی مونیتور شما رو ببینه!! اگر نمیخواید این اتفاق بیوفته، کارای خصوص اونجا انجام ندین!!!! یا به جاهای معتبر برین!!!
    ببخشید، چه طوری میخوان صفحه ی مانیتور رو ببینن؟ نرم افزار خاصی دارن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض فاصله ۱.۵متری با پشت مانیتور را رعایت کنید

شدت اشعه ای که از پشت مانیتور تابش میشود بیشتر از صفحه ی نمایش است.خوندن متن زیر هم البته خالی از لطف نیست:

فاصله ۱.۵متری با پشت مانیتور را رعایت کنید.

کارشناس ارگونومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی گفت: محل استقرار مانیتور باید طوری باشد که تنها یک جهت برای کار با دستگاه وجود داشته باشد و هیچ فرد دیگری نتواند در مقابل یا کنار آن در حالت نشسته و یا ایستاده و در فاصله کمتر از ۱۵۰ سانتیمتر قرار گیرد.

مهندس فاطمه صادقي افزود: شدت تابش اشعه هاي منتشره از مانيتور با فاصله فرد تا منبع تابش نسبت عکس دارد، به طوري که با افزايش فاصله، از ميزان شدت تابش پرتوها کاسته خواهد شد بنابراين افرادي که با رايانه کار نمي‌کنند ولي در محل حضور دارند، بايد حداقل فاصله مجاز 150 سانتيمتر از مانيتور را رعايت كند.
    وي تصريح كرد: اشعه الكترو مغناطيسي تابش شده از مانيتور زير حد مجاز است و عوارض سوء بر جنين خانم‌هاي باردار ندارد همچنين ميزان پرتو ايكس، ماوراء بنفش و مادون قرمز كه ازصفحه مانيتور تابيده مي شود آنقدر كم است كه اندازه گيري آنها بسيار دشوار است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hamed29; 18-08-2012 at 14:21.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

از اونجایی که برای موضوعات مرتبط با اینترنت و کامپیوتر و امنیت اونها بخش های مجزا داریم در انجمن ، این مباحث در همون انجمنها پیگیری بشه بهتر هست .

نمونه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •