کرایسیس رو تست کردم بین 25 تا 30 فریم ریتش بود..
کرایسیس رو تست کردم بین 25 تا 30 فریم ریتش بود..
خوب تیک داشت کرایسیس 2؟
نسبتا" خوب بود ولی بازم یکم تیک میزد..
آقا فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست!
بازی Batman Arkham City رو نصب کردم خوبم اجرا میکنه ولی همراه با یکم تیک...وقتی تو بازی هستم alt + tab میگیرم میام تو برنامه ی AIDA64 Extreme Edition در شاخه ی 12 ولت پاور افت ولتاژ میبینم مثلا" 12 ولت میشه 11.920 یا 11.860
خلاصه پاور کم میاره میخوام بدونم این مقدار افت ولتاژ تاثیری داره که مثلا" بخواد بازی تیک بزنه؟
این ولتاژ طبیعیه و مشکلی نداره در شاخه 12 ولت
مواردی که باعث ایجاد تیک در بازی میشه همرو در پست اول براتون گفتم همرو تست کنید به نتیجه میرسین
شما تنطیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین در حد medium ببینید بازم تیک داره بازی یا نه fraps هم باز باشه ببینید چند فریم میگیرین
یه جیزی
دقت کنین موقع بازی کردن ببینید از پردازنده 100% استفاده میشه یا نه؟
بعضی برنامه ها هستند تو تسک منیجر که فضای ازاد پردازنده رو اشغال میکنن
یه برنامه بود اسمشGame booster بود دانلودش کنید ببنید بازم تیک هست یا نه!
توان مصرفی کارتتون حدودا 150 واته... 300 وات بقیش هم برای بقیه ی قطعات کافیه!
مشکلتون مطمئنم نرم افزاریه.
موقع بازی وقتی alt + tab میگیرم میام بیرون میبینم سی پی یو حدوده 70 درصد درگیره!حالا نمیدونم چون بازی pause شده اینجوریه یا کلا" 70 درصد درگیر میشه!
اون طبیعیه چون با اینکار بازی هنوز باز است وقتی بازی رو میبندید cpu usage کم میشه اون به خاطر بازی است
تو کرایسی2 تنظیمات رو پایین بیارین و نمیخواد رو آخرن حد بازی کنید طوری که بالای 35 فریم بگیرید ببینید بازم بازی تیک داره یا نه
برنامه های اضافرو هم ببندید
Last edited by mehrdad mm; 16-06-2012 at 13:12.
بله میدونم بخاطره بازیه منظورم این بود که چرا اون 70 درصد 100 درصد نیست!یعنی میخوام بدونم چرا از تمام قدرت سی پی یو استفاده نمیکنه!
راستش کرایسیس رو پاک کردم ولی با بتمن تست میکنم...
خوب دوست من بازی در حالت pause است همچنین در بازی همیشه cpu usage رو 100 نیست بستگی به صحنه های بازی داره در بعضی از قسمت ها میشه 65 یا مثلا 70 بعضی جاها میشه 100 و نوسان میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)