دوست عزیز من خودم دل دارم تا حالا که هیچ مشکلی نداشتم...
مدلش هم Inspiron N5110
فقط یکمی زیاد گرم میکنه که اون هم اشکال مدل من هست که حلش میکنم. البته فقط وقطی گیم بازی میکنم.
اگه از دوست و آشنا بخرید لپ تاپ دل مشکل پیدا نمیکنه...
دوست عزیز من خودم دل دارم تا حالا که هیچ مشکلی نداشتم...
مدلش هم Inspiron N5110
فقط یکمی زیاد گرم میکنه که اون هم اشکال مدل من هست که حلش میکنم. البته فقط وقطی گیم بازی میکنم.
اگه از دوست و آشنا بخرید لپ تاپ دل مشکل پیدا نمیکنه...
مثلا منظورتون از بازی چیه هایت اند یا نه که برای هایت اصلا جواب نمیده ولی رو تنظیمات پایین میشه گفت قابل قبوله![]()
سلام در مورد برند دل نسبت به asus و hp
بگم که در کل خرابی و مشکلاتش بیشتره من اشنا داریم تو کار تعمیر لپ تاپ دل میگه مواظبت خیلی بیشتری از برند دیگه میخواد
اما همینم به خود فرد بستگی داره که چ جور ازش استفاده می کنهاما بازی جز کارهای سنگین به نظر من به مدل ها وبرندهایی دیگه هم فک کن اما مزیت دل تو اینه یه مدلی از دل که راحت با 1.5 بتونی بخری تو برندهای دیگه بالای 2 میلیونه
![]()
سلام منم همین مدل رو دارم ولی به نظرم واسه گیم مناسب نیست.
من روش بازی ها با گرافیک بالا بازی میکنم مثل gta iv & episodes from liberty city یا pes 2013 و یا NFS shift و ... که اگه لپ تاپ تو شارژ نباشه فوقش بتونی 20 دقیقه یا نیم ساعت بازی کنی البته اگه شارژش فول باشه
مشکل زیاد داغ کردنش هست و همچنین یه مشکلی که به تازگی باهاش برخوردم شارژر تاپم هم نمیتونه به درستی شارژ کنه در نتیجه عمر باتری رو هم کم میکنه
در نتیجه میگم واسه گیم مناسب نیست نیست اما واسه کار های معمولی میتونه لپ تاپ فوق العاده ای باشه با توجه به قیمتش و مشخصاتش نسبت به مدل های دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)