هارد سالم رو کابلشو بکنید و ارتباطشو با مین قطع کنید
هارد معیوب از داخل کیس بیارید بیرون و فقط کال برقشو بزنید سپس سیستم رو روشن کنید ببینید موتور هاردکار میکنه یا نه
هارد سالم رو کابلشو بکنید و ارتباطشو با مین قطع کنید
هارد معیوب از داخل کیس بیارید بیرون و فقط کال برقشو بزنید سپس سیستم رو روشن کنید ببینید موتور هاردکار میکنه یا نه
خواهش میکنم جواب بدید
ببينيد دوست عزيز شما يا با سيستم ديگه هاردتو تست كن يا كابل برق و ديتاش رو عوض كن اگه مشكل حل نشد بقول دوستمون ارزش وقت تلف كردن نداره
من که الان بهتون گفتم چیکار کنید پستمو بخونید !
اول از همه باید دید موتور هارد کار میکنه بودن دوستانی که این مشکل رو داشتند و کارشون راه افتاده
برای هارد ارزش داره وقت بزارین با توجه به قیمت هارد همچنین هارد به راحتی تعمیر میشه
این کارم کردم نه لرزش غیر عادی داشت نه داغ کرد نه صدای خاصی داشت....من چیکار کنم این مشکل هارم دیوونم کرد
راستی وقتی که میخوام وارد درایو های هارد معیوب توی my computer بشم بعد از حدودا 1دقیقه این error رو میده
"an unexpected iI/O error has occured
"اگه کاره منم راه بیفته یک دنیا ممنون میشم...یعنی میشه!!!!
Last edited by sara mrd; 12-06-2012 at 15:18.
لرزشش نباید اون قدر باشه که دستتون بلرزه در یک حدی لرزش داره که به این معنی است که موتور هارد کار میکنه
شما این موارد رو تست کنید کابل و اتصالات هارد و کانکتور برق به طور کامل تست بشه و روی یه سیستم دیگه تست بشه
درست نشد سوکت دیتا و برق هارد بررسی بشه که مشکلی یا شکستگی درآن نباشد
فریم ویر هارد باید آپدیت بشه با استفاده از pc3000 که باید بدید بیرون یا با رابط به حالت قبلش برگرده
در آخر نتیجه نگرفتی قطعات باید با هیتر حرارت داده بشه
حتی اگر هم بیرون بدید براتون تعمیر کنن ارزش داره و هزینشم اونقدر زیاد نمیشه
دوست عزیز احتمالا مشکل از ide هستش کابل data ide رو جا به جا کن خوب میشه اگه نشد پاورت هم چک کن فکر نمیکنم از این دو حال خارج باشه
الان هم هارد رو توی بابوس میشناسه هم تو ویندوز ولی قابل دسترسی نیست و هیچ کدوم از تست های نرم افزارهای سلامت هارد یا بازیابی اطلاعات رو نمیشه روش اجرا کرد
Last edited by sara mrd; 17-06-2012 at 13:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)