تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: سوال در مورد 6950

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام بازم میگم گین وارد اومد نیومد داره
    می شه دلیل حرفتون رو بگید؟
    مگه این برند مشکل خاصی داره؟

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    به نظر من دیگه بحث کردن در مورد اینکه 560ti بهتره یا 6950 قدیمی شده و کاربر هم باید همیشه دو به شک باشه که آیا این بهتره یا اون...چون تصمیم گیری در مورد این دو کارت خیلی سخته...

پیشنهاد من اینکه از این به بعد هر کس در مورد انتخاب بین این دو کارت مشکل پیدا کرد.....صبر کنه و یه 7850 بگیره....
    چون هم قیمت جهانیش با قیمت جهانیه 560ti و 6950 تقریبا برابره و هم تکنولوژیه جدیدتری داره و هم جفت این کارت ها رو قورت میده
    این کارت مشکل همه رو حل میکنه

گین وارد هم اگه برند خوبی نباشه...برند بدی هم نیست!.....یه جنس متوسطه و من قبولش دارم....

من برند های خوب گرافیکی رو از نظر کولینگ.کیفیت.خدمات و قیمت مناسب نسبت به معیار هایی که گفتم(ارزش خرید) اینجوری رتبه بندی میکنم:

MSI
    Sapphire
    EVGA
    Gainward
    Last edited by MAGIDIYUM; 12-06-2012 at 18:12.

3. 3 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sadegh-sg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    استان گلستان

پيش فرض

می شه دلیل حرفتون رو بگید؟
    مگه این برند مشکل خاصی داره؟
    بله دوست من
    مشکل درایور
    یک الان فقط یک لینک در دست رس دارم میخوای گوگل سرچ کن داخل فروم های خارجی هم دیده شده
    من مال لیون میدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    به نظر من دیگه بحث کردن در مورد اینکه 560ti بهتره یا 6950 قدیمی شده و کاربر هم باید همیشه دو به شک باشه که آیا این بهتره یا اون...چون تصمیم گیری در مورد این دو کارت خیلی سخته...

پیشنهاد من اینکه از این به بعد هر کس در مورد انتخاب بین این دو کارت مشکل پیدا کرد.....صبر کنه و یه 7850 بگیره....
    چون هم قیمت جهانیش با قیمت جهانیه 560ti و 6950 تقریبا برابره و هم تکنولوژیه جدیدتری داره و هم جفت این کارت ها رو قورت میده
    این کارت مشکل همه رو حل میکنه

گین وارد هم اگه برند خوبی نباشه...برند بدی هم نیست!.....یه جنس متوسطه و من قبولش دارم....

من برند های خوب گرافیکی رو از نظر کولینگ.کیفیت.خدمات و قیمت مناسب نسبت به معیار هایی که گفتم(ارزش خرید) اینجوری رتبه بندی میکنم:

MSI
    Sapphire
    EVGA
    Gainward
    خب دوست عزیز این کارتی که میگید کی قراره وارد بازار بشه؟
    دیگه صبرم لبریز شده ....

6. این کاربر از Tom Clancy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اگه خدا بخواد تا یکی دو هفته ی آینده تو بازاره...البته اگه شرکت ها بد قولی نکنن و مشکل گمرکی پیش نیاد!..

من جای شما بودم .... اگه یک ماه دیگه هم طول میکشید تا بیاد به بازار ...بازم صبر میکردم....
    واقـــــــــــــعا ارزش صبر کردن رو داره....7850 یه چیز دیگست.....

8. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه خدا بخواد تا یکی دو هفته ی آینده تو بازاره...البته اگه شرکت ها بد قولی نکنن و مشکل گمرکی پیش نیاد!..

من جای شما بودم .... اگه یک ماه دیگه هم طول میکشید تا بیاد به بازار ...بازم صبر میکردم....
    واقـــــــــــــعا ارزش صبر کردن رو داره....7850 یه چیز دیگست.....
    من میترسم این چند هفته هم صبر کنم بعد که اومد یه قیمت خیلی بالایی داشته باشه!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بهتره من منظورم رو بهتر بیان کنم....منظورم از اینکه میخواد بیاد به بازار این نبود که تازه قراره وارد بازار بشه.....این کارت حدود یک ماه پیش وارد شد...ولی به تعداد محدود و قیمت بالا... 540 تومن بود با برند msi مدل twin frozr که کولینگ خوبی هم داره و در واقع بهترین برند و مدل 7850 محسوب میشه که متاسفانه سریع تموم شد.....در اصل این واردات دوم این کارت هست که تعداد بیشتری رو وارد میکنن...از طرفی قیمتش به دلار هم بستگی داره.... فقط امیدوارم به خاطر واردات نامحدود و کاهش قیمت دلار در روز های آخر خرداد(خودتون که میدونین چه خبره دیگه).... قیمتش کاهش پیدا کنه..

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اگه این جوری هست که عالیه... ممنون از شما.
    مظر من هم صبر برای 7850 هست

13. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان این لینک مربوط به بررسی مفصل گرافیک های 7870 و 7850 میباشد و مشخص میکنه این دو گرافیک چه غول هایی هستند که توسط دوست گلمون آقا مجید در سایت لیون کامپیوتر تنظیم شده....مطالب رو کامل مطالعه کنید...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جای خالی: لیون کامپیوتر تایپ کنید.

.................................................. .........

در جواب دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تاپیک مقایسه ی 7870 و 570 رو زده بودند ..لینک بالا جواب سوالشون رو میده.....570 فقط از 7850 قویتره و اصـــــــــــــلا با 7870 قابل مقایسه نیست...
    به گفته ی آقا مجید و با مدارکی که ارائه کردن این کارت با 580 که روزی قویترین single gpu بازار بود ...قابل مقایسه است و تازه 6% هم از 580 سریع تره

فکرشو هم نمیکردم که سری 7800 چنین پرفرمنسی داشته باشه.....تو فکر خرید 7950 بودم...چون فکر میکردم مثل سری 6000 با 6950 یا حداکثر با 6970 برابری کنه و شاکی بودم که چرا اینقدر قیمتش بالاتر از سریه 6000 هست و نمیتونم بخرم... ولی حالا میبینم 7870 هم از سرم زیاده....کار یه 580 ...حتی بهتر از اون رو برام انجام میده...7870 نشان داده که در بازی های 2012 و آینده پرفرمنس بیشتری نسبت به 580 ارائه میده و بهینه شده...در دما و مصرف برق هم بهتر ظاهر شده...حتی در اورکلاک ...طوری که 7850 رو قابل رقابت با 580 در با بازی های آینده میکنه و یا 7870 رو 8% سریعتر از 7950 ... تازه با این که درایور های بهینه ای هنوز براشون آماده نشده اینن!!...ببینین در آینده که نسخه های بهینه ی کاتالیست به مرور زمان برای این سری بیاد و تکامل پیدا کنه چه کارایی ای پیدا میکنن...

این چکیده ای از مطالب لینک بالا بود....

به این نتیجه رسیدم که سری 6000...سریه بیخودی بوده که اینقدر ارزش رقم سری هاش پایینه...مثلا 7850 4% از 6950 سریع تره با قیمت همون 6950....
    در اصل باید سری 7000 رو بعد از 5000 دانست....
    ببینین دیگه 7950 چیه
    خدا کنه دلار بیاد پایین بتونیم 7870 بخریم....خیــــــــــــلی باحالــــــــه
    Last edited by MAGIDIYUM; 13-06-2012 at 09:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •