تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مشاوره برای خریـــــد یک هارد اکسترنال

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مثل اینکه خوب منظورمو نرسوندم .

بالاترین ظرفیت هاردهای پرتابل 2 ترابایت هست که اکثر این مدلها 8 مگابایت cache و 5400rpm هستند . یکسری مدلهایی هستند که rpm بالاتری دارند (7200) و 16 مگابایت cache دارند که حداکثر حجمشون هم 750 گیگ هست . در نمودار زیر دو هارد seagate goflex pro STAD750202 و سامسونگ مدل HX-MTA64DA/G22 سرعت read و write بیشتری نسبت به بقیه هاردها دارند .

مدلی رو که معرفی کردم ، هشت عدد از این هارد رو دارم که تا الان هم هیچ مشکلی ندارند (مشروط بر استفاده صحیح و درست) .

محتوای مخفی: . 

قیمتش هم حدود 260 هزارتومن هست و دوترابایت آنهم 64 مگابایت کش دارد .
    داداش مقاله ای چیزی درباره این روش چینش هاردهات داری برامون بزاری ؟
    کلا یه توضیح میدی؟
    الان هر کدوم از هاردات با فعال کردن یکی از اون دکمه ها تو سیستم فعال میشه؟
    کلا ممنون میشم یه توضیحی بدی

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش مقاله ای چیزی درباره این روش چینش هاردهات داری برامون بزاری ؟
    کلا یه توضیح میدی؟
    الان هر کدوم از هاردات با فعال کردن یکی از اون دکمه ها تو سیستم فعال میشه؟
    کلا ممنون میشم یه توضیحی بدی
    همانطوریکه در عکس دیده میشه کلاً دوازده عدد کلید وجود دارد . بعبارت دیگه در هر طبقه 6 هارد وسترن میشه گذاشت (به استثنای طبقه آخر) . اگر هم دقت کنین متوجه میشید که آداپتور هارد هم به پریزی متصل هست (پشت هاردها) .
    هاردهای طبقه پایین که از نوع my book elite هست همگی usb2 هستند و به usb hub هفت پورته از برند d-link متصل هستند . یعنی کافیست که دو شاخه سیم اصلی به برق وصل باشد و یکی از کلید ها رو بزنید تا هارد روشن بشه و توسط سیستم شناسایی بشه . ولی من چنین کاری رو انجام نمیدم .

علت : اگر دقت کرده باشید وقتی کلید برقی رو میزنید جرقه ای میزند که به مرور زمان باعث خال انداختن قسمت فلزی کلید و فرسودگی آن میشود . در نتیجه اول کلید مورد نظر رو روشن و سپس دو شاخه سیم اصلی رو به برق میزنم (تا جرقه از ناحیه دوشاخه باشه نه کلید) و سپس کابل usb مربوط به usb hub رو به لپتاپ متصل میکنم ، همچنین تا حد امکان از روشن کردن همزمان هارد ها هم خودداری میکنم . هاردهایی که در طبقه دوم هستند از نوع usb3 هست و در نتیجه از usb hub نوع usb3 استفاده میکنم .

نکته : منظور من از "دو شاخه سیم اصلی" آدپتور هاردها نیست بلکه دوشاخه ای که برق رو به کل مجموعه میفرستد . جرقه ای که در تمام وسائل برقی هست حتی شارژر لپتاپم که فکر میکنم علتش نبود سیم ارت در ساختمان باشه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 21-06-2012 at 23:48.

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مثل اینکه خوب منظورمو نرسوندم .

بالاترین ظرفیت هاردهای پرتابل 2 ترابایت هست که اکثر این مدلها 8 مگابایت cache و 5400rpm هستند . یکسری مدلهایی هستند که rpm بالاتری دارند (7200) و 16 مگابایت cache دارند که حداکثر حجمشون هم 750 گیگ هست . در نمودار زیر دو هارد seagate goflex pro STAD750202 و سامسونگ مدل HX-MTA64DA/G22 سرعت read و write بیشتری نسبت به بقیه هاردها دارند .

مدلی رو که معرفی کردم ، هشت عدد از این هارد رو دارم که تا الان هم هیچ مشکلی ندارند (مشروط بر استفاده صحیح و درست) .

محتوای مخفی: . 

قیمتش هم حدود 260 هزارتومن هست و دوترابایت آنهم 64 مگابایت کش دارد .
    همانطوریکه در عکس دیده میشه کلاً دوازده عدد کلید وجود دارد . بعبارت دیگه در هر طبقه 6 هارد وسترن میشه گذاشت (به استثنای طبقه آخر) . اگر هم دقت کنین متوجه میشید که آداپتور هارد هم به پریزی متصل هست (پشت هاردها) .
    هاردهای طبقه پایین که از نوع my book elite هست همگی usb2 هستند و به usb hub هفت پورته از برند d-link متصل هستند . یعنی کافیست که دو شاخه سیم اصلی به برق وصل باشد و یکی از کلید ها رو بزنید تا هارد روشن بشه و توسط سیستم شناسایی بشه . ولی من چنین کاری رو انجام نمیدم .

علت : اگر دقت کرده باشید وقتی کلید برقی رو میزنید جرقه ای میزند که به مرور زمان باعث خال انداختن قسمت فلزی کلید و فرسودگی آن میشود . در نتیجه اول کلید مورد نظر رو روشن و سپس دو شاخه سیم اصلی رو به برق میزنم (تا جرقه از ناحیه دوشاخه باشه نه کلید) و سپس کابل usb مربوط به usb hub رو به لپتاپ متصل میکنم ، همچنین تا حد امکان از روشن کردن همزمان هارد ها هم خودداری میکنم . هاردهایی که در طبقه دوم هستند از نوع usb3 هست و در نتیجه از usb hub نوع usb3 استفاده میکنم .

نکته : منظور من از "دو شاخه سیم اصلی" آدپتور هاردها نیست بلکه دوشاخه ای که برق رو به کل مجموعه میفرستد . جرقه ای که در تمام وسائل برقی هست حتی شارژر لپتاپم که فکر میکنم علتش نبود سیم ارت در ساختمان باشه .

خداییش من هنگ کردم
    بابا تو دیگه کی هستی

5. این کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جرقه ای که در تمام وسائل برقی هست حتی شارژر لپتاپم که فکر میکنم علتش نبود سیم ارت در ساختمان باشه .
    دوست عزیز کارت خیلی درسته ولی جسارتاً این مورد رو بگم من؟ :
    جرقه ای که در هنگام اتصال دستگاه به برق دیده میشه بخاطر سیم ارت نیست.
    وقتی یک مصرف کننده به برق وصل میشه بخاطر اختلاف پتانسیل زیاد دو تا کنتاکت کلید (یا دوشاخه) الکترونها از طریق هوا جاری میشن و یک قوس الکتریکی (جرقه) ایجاد میشه.

ولی در کل خیلی حال میکنم با سیستمت! حالا تو این آرشیوت چی داری؟ والله بزرگترین آرشیودار ها هم همچین چیزی ندارن!

7. این کاربر از behzadshams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •