داداش مقاله ای چیزی درباره این روش چینش هاردهات داری برامون بزاری ؟
کلا یه توضیح میدی؟
الان هر کدوم از هاردات با فعال کردن یکی از اون دکمه ها تو سیستم فعال میشه؟
کلا ممنون میشم یه توضیحی بدی
داداش مقاله ای چیزی درباره این روش چینش هاردهات داری برامون بزاری ؟
کلا یه توضیح میدی؟
الان هر کدوم از هاردات با فعال کردن یکی از اون دکمه ها تو سیستم فعال میشه؟
کلا ممنون میشم یه توضیحی بدی
همانطوریکه در عکس دیده میشه کلاً دوازده عدد کلید وجود دارد . بعبارت دیگه در هر طبقه 6 هارد وسترن میشه گذاشت (به استثنای طبقه آخر) . اگر هم دقت کنین متوجه میشید که آداپتور هارد هم به پریزی متصل هست (پشت هاردها) .
هاردهای طبقه پایین که از نوع my book elite هست همگی usb2 هستند و به usb hub هفت پورته از برند d-link متصل هستند . یعنی کافیست که دو شاخه سیم اصلی به برق وصل باشد و یکی از کلید ها رو بزنید تا هارد روشن بشه و توسط سیستم شناسایی بشه . ولی من چنین کاری رو انجام نمیدم .
علت : اگر دقت کرده باشید وقتی کلید برقی رو میزنید جرقه ای میزند که به مرور زمان باعث خال انداختن قسمت فلزی کلید و فرسودگی آن میشود . در نتیجه اول کلید مورد نظر رو روشن و سپس دو شاخه سیم اصلی رو به برق میزنم (تا جرقه از ناحیه دوشاخه باشه نه کلید) و سپس کابل usb مربوط به usb hub رو به لپتاپ متصل میکنم ، همچنین تا حد امکان از روشن کردن همزمان هارد ها هم خودداری میکنم . هاردهایی که در طبقه دوم هستند از نوع usb3 هست و در نتیجه از usb hub نوع usb3 استفاده میکنم .
نکته : منظور من از "دو شاخه سیم اصلی" آدپتور هاردها نیست بلکه دوشاخه ای که برق رو به کل مجموعه میفرستد . جرقه ای که در تمام وسائل برقی هست حتی شارژر لپتاپم که فکر میکنم علتش نبود سیم ارت در ساختمان باشه .
Last edited by ata.royalfalcon; 21-06-2012 at 23:48.
خداییش من هنگ کردم
بابا تو دیگه کی هستی
دوست عزیز کارت خیلی درسته ولی جسارتاً این مورد رو بگم من؟ :
جرقه ای که در هنگام اتصال دستگاه به برق دیده میشه بخاطر سیم ارت نیست.
وقتی یک مصرف کننده به برق وصل میشه بخاطر اختلاف پتانسیل زیاد دو تا کنتاکت کلید (یا دوشاخه) الکترونها از طریق هوا جاری میشن و یک قوس الکتریکی (جرقه) ایجاد میشه.
ولی در کل خیلی حال میکنم با سیستمت! حالا تو این آرشیوت چی داری؟ والله بزرگترین آرشیودار ها هم همچین چیزی ندارن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)