تو استاد برنامه نویسی همه مایی پرویز جان ... اره میدونم اشکال نداره , خودم دیگه اگه کاراش درست شه انشاالله میخوام یه شرکت بزنم پر قدرت بریم رو کار و از مستقل کاری نجات پیدا کنیم.
تو استاد برنامه نویسی همه مایی پرویز جان ... اره میدونم اشکال نداره , خودم دیگه اگه کاراش درست شه انشاالله میخوام یه شرکت بزنم پر قدرت بریم رو کار و از مستقل کاری نجات پیدا کنیم.
کلاً فایده نداره,مهدی ربیعی-پرویز-مهدیار-خودم نمیتونیم بیایم بقیه هم که میگن حوصله ندارم و 2دی میزنم و غیره.
البته پرویز که گفت از بازی زده بیرون,من و مهدی ربیعی هم که همکاریم تو رسانا شکوه کویر و مهدیار هم میدونم وقتش رو نداره در ضمن این چه وقت مسابقه گذاشتنه,صاف وسط امتحانات دانشگاه.......
البته من از قول مهدیار نمیگم نیست,اگه دوست داشت شرکت کنه ولی وقتی میبینم انقدر درگیر کار مجموعه و سایت بازی سازان مستقله که توصیه غیر مستقیم میکنم نیاد اینجا,از اینجا مونده از اونجا رونده میشه![]()
سلام
من هستم ! من برای بازی خودم یه 5-6 روز دیگه شروع میکنم به درست کردن یه محیط خوب برای بازیم . اگه قبوله که همون رو شرکت میدم . البته اگه گرافیکم درست بشه چون دوباره فرستادم گارانتی ! دوباره ترکید . حالا مناینو درست کردم یه کل میندازم همین پیام و احسان و .... رو میارم تو گود !
2 حالت داره:البته اگه گرافیکم درست بشه چون دوباره فرستادم گارانتی ! دوباره ترکید .
1.مادربورد یا پاورت ایراد داره هی گرافیک میسوزونی(دفعه قبل AMD رو با Nvidia عوض کردن این دفعه با Intel)
2.خودت یه بلایی سرش میاری...
بچه ها با 2-3 نفر مسابقه نمیشه گذاشت
پس با این حساب نتیجه میشه جایزش ماله خودم میشه![]()
نه بابا مشکل از خود گرافیکه بود خیلی بهش فشار اومد و منم کولینگ کیسم مشکل داشته و به ... رفته ! دماش رفت بالا . داشتم رندر میگرفتم .
نه بابا مشکل از خود گرافیکه بود خیلی بهش فشار اومد و منم کولینگ کیسم مشکل داشته و به ... رفته ! دماش رفت بالا . داشتم رندر میگرفتم .
رفتی شونصد ملیون دادی سیستم یه کیس داغون انداختی اینجوری بشه
ببین داریم اسپم میدیم در حد تیم ملی ! من کیسم کولر مستره نزیدیک 300 پولش رو دادم . ولی نمیدونم برا چی داغ میشه ؟! حالا گرافیکه درست شد یه سیستم خنک کننده آبی یا گازی روش میزارم دیگه مشکل پیش نیاد !
فقط دوستان میدونین مشکل چیه؟ الان من دقیقا ربطشو به مسابقه رندرینگ ریل تایم نمیفهمم اگه شما فهمیدین به منم بگین!!! بابا پ.خ هست دیگه اینجا اسپم ندین به فا نره!
اینجا که با گفتن این جمله به فنا رفت,بذار تا تاپیک بسته نشده اسپممونو بدیم دیگه:
پس با این حساب نتیجه میشه جایزش ماله خودم میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)