نه ولي وقتي cpu رو در ميارم صداي اون بوق ها ديگه قطع ميشه؛ و تا ميزارم دوباره شروع به بوق زدن ميكنه.
نه ولي وقتي cpu رو در ميارم صداي اون بوق ها ديگه قطع ميشه؛ و تا ميزارم دوباره شروع به بوق زدن ميكنه.
شما با قطعه های دیگه که مال سیستم خودتون نباشه همونطور که گفتم سیستم رو چک کردین ؟
داداش آخه من كه بيست تا سيستم ندارم كه كه از قطعات اونا استفاده كنم.
شما اگه قطعه نداری بده به یک خدمات کامپیوتری با قطعه نو چک کنه سیستم رو . شما که با تست این شکلی نمیتونی بفهمی کدوم قطعه مشکل داره ایجاد کنه باید با این روش عمل بکنی که اطمینان پیدا کنی کدوم قطعه 100% مشکل داره
یا شما باید با قطعه های سالم همونطوری که گفتم سیستم رو تست کنی یا اینکه دیباگر داشته باشی از روی کدش بفهمی مشکل از کدوم قسمته بعد اون قسمت رو چک کنی
حالا اگه سی پی یو رو عوض کنی و هزینه کنی و ببینی بازم مشکل هست ضرر میکنی من برای این بهت میگم اینکارو بکنی که با اطمینان کامل اون قطعه معیوب رو عوض کنی که ضرر نکنی تو پست قبلی هم نوشتم کدو قطعه ها تست بشه
Last edited by mehrdad mm; 11-06-2012 at 13:36.
خيلي از لطفت ممنونم داداش از اينكه خيلي سريع و با متانت جواب دادايد؛ من مجبورم همين كاري كه شما ميگيد رو انجام بدم و نتيجه كار رو هم اينجا اعلام ميكنم.اجركم عندالله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)