خیلی ممنون دوست عزیز اما فکر کنم پریدن دیگه هر کاری کردیم نشد![]()
خیلی ممنون دوست عزیز اما فکر کنم پریدن دیگه هر کاری کردیم نشد![]()
داداش ناامید نشو ، از طرفی مطمئنم که اسکن رو درست انجام ندادی، این اسکن الان که بزاری صبح تموم میشه ، اگه Delete شده باشه میشه برگردوند.
موفق باشی.
منم از همین تعجب کردم اخه اونجا گفته بودی خیلی طول می کشه اما سریع وقتی کلیک می کنم می زنه تموم شده و Next نکست رو که می زنم هیچی نمی ده
فعلا دست نزن تا یکی از همکاران هستش میگم فردا بیاد یک نرم افزار دیگه اون تست کرده بود، جالبه که اون گفت اول با آکرونیس تست کردم نیومد ولی با برنامه ی فکر کنم easeus partition master تونسته بود همرو برگردونه.
میگم خودش بیاد اینجا.
موفق باشی.
دوباره با همون برنامه گذاشتم الان داره چک می کنه ببینم این بار چی میشه
خوبه ، ممکنه تا مدت زیادی هیچ پیشرفتی نکنه یعنی خطی پر نشه در قسمت Protgress bar ، ولی باید همینطوری بزاری بمونه خودش تموم میشه.،
موفق باشی.
شرمنده فقط یه سوال دیگه داشتم این که الان داره برنامه پارتیشن های 106 مگابایت پیدا می کنه تا الان دوتا پیدا کرده مثل همون عکسی که گذاشتی اما واسه تو 220 گیگه این 106 مگه اینا اخرش درست میشه؟
جالبه !!! ، واسه من البته اینطوری نبود ،ولی دقیقا دوستم هم مث شما میگفت من با آکرونیس که گذاشتم پارتیشنهای کوچیک کوچیک آورد ، میگفت با easeus partition master که گذاشتم همرو برگردوند ، تازه من یک ترا هارد داشتم شما که فقط میخوای 140 گیگ رو برگردونی کارت راحتتره.
بزار اسکن بشه تا صبح ( البته زودتر میشه ) اگه برنگردوند ، اون یکی رو استفاده کن ایشالله که درست میشه.
باید اون رو استفاده کنم احتمالاً چون از دیشب حدود 2.5 تا الان که ساعت 10 یه خط پر کرده![]()
با easeus partition master ریکاوری شد اما مشکلی که داره اینه که بعد از ریکاوری می زنم که undeleted بشه و بعد proceed کنه می زنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)