تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: راهنمایی برای خیر تلوزیون تا 1500000 تومان

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام....
    من میخوام تی‌وی سونی ال ای دی سه بعدی!!!! e720 بخرم که ۴۰ اینچش رو قیمت گرفتم که ۱۳۰۰.....
    به نظرتون مناسبه؟! مشکلی چیزی ندارن اینا؟؟؟؟ گیرنده دیجیتال داخلی که داره نه؟ فعلا که بهش رسیفر! وصل نمیکنم و ندارم اصلا!! ولی شاید بعدها شاید و فقط شاید! بهش وصلوندم....سیستم خوبیه؟!!

بعد اینا که دارن میان، باهاش HDMI هم میاد یا اینکه باید جدا بخرم؟!! برا ارتباطش با لپ تاپ میخوام....

----------------
    ما خونمون از این کوچولو ها هستش که صدای کلیک موس هم میره تو خونه های همسایه!!!! به نظرتون سینما خانگی بگیرم یا نه؟! منظورم اینه که تو صدای کم، کیفیت خوب ارائه میده؟؟؟
    بعد ما رو زمین میشینیم نه رو مبل!!
    اگر می خوای باهاش فیلم از طریق فلش ببینی توصیه میشه سونی نخری چون فقط فیلم های mp4 با حجم کمتر از 4 گیگ رو می تونه باز کنه. مثلا سری 5 و 6 سامسونگ از این نظر مناسبه وگرنه برای دیدن فیلم با سونی باید سینمای خانگی بگیری.

2. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

وگرنه برای دیدن فیلم با سونی باید سینمای خانگی بگیری.
    با لپ تاپ نمیشه براش فیلم پخش کرد؟! لپ تاپم HDMI داره....
    راستی، من این مسایل فیلم های سه بعدی رو از کجا بپرسم باید؟!!اینSBS و نیم اس‌بی اس و چه میدونم بلوری و اینا رو؟!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با لپ تاپ نمیشه براش فیلم پخش کرد؟! لپ تاپم HDMI داره....
    راستی، من این مسایل فیلم های سه بعدی رو از کجا بپرسم باید؟!!اینSBS و نیم اس‌بی اس و چه میدونم بلوری و اینا رو؟!!!
    با لپ تاپ و HDMI میشه. در مورد سه بعدی هم یه تاپیک هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم نیاز به یک LED توی این رنج قیمت دارم ، کلا من با سامسونگ بیشتر سازگاری دارم و دوست دارم این شرکت باشه.
    بیشتر برای فیلم دیدن میخوام این گذینه ها حتما باشه.
    HDMI
    Full HD
    اگر سه بعدی هم باشه اشکال نداره ، در ضمن من میخوام از دوبی بگیرم پس ارزونتر پام در میاد.

پیشاپیش ممنون
    سری جدید تلویزیونهای ایکس ویژن امکانات و قیمت مناسبی داره . فکر میکنم با 1200 تومن بتونی مدل 42KD30 xvision رو بخری .
    مشخصات:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by alilosting; 12-06-2012 at 12:31.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام....
    من میخوام تی‌وی سونی ال ای دی سه بعدی!!!! e720 بخرم که ۴۰ اینچش رو قیمت گرفتم که ۱۳۰۰.....
    به نظرتون مناسبه؟! مشکلی چیزی ندارن اینا؟؟؟؟ گیرنده دیجیتال داخلی که داره نه؟ فعلا که بهش رسیفر! وصل نمیکنم و ندارم اصلا!! ولی شاید بعدها شاید و فقط شاید! بهش وصلوندم....سیستم خوبیه؟!!

بعد اینا که دارن میان، باهاش HDMI هم میاد یا اینکه باید جدا بخرم؟!! برا ارتباطش با لپ تاپ میخوام....

----------------
    ما خونمون از این کوچولو ها هستش که صدای کلیک موس هم میره تو خونه های همسایه!!!! به نظرتون سینما خانگی بگیرم یا نه؟! منظورم اینه که تو صدای کم، کیفیت خوب ارائه میده؟؟؟
    بعد ما رو زمین میشینیم نه رو مبل!!
    40 اینچ ex720 توی بانه 1300 هست دیگه درسته ؟؟؟
    تا جائیکه من میدونم برای راه اندازی گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیونهای بانه ای (اروپایی) مجبوری وارد منوی مخفی بشی که وارد شدن و از همه مهمتر خارج شدن از منوی مخفی خودش مشکلات خاص خودش رو داره و ممکنه خسارتهای بدی به تلویزیونت وارد کنه .
    Last edited by samira_googleOne; 12-06-2012 at 13:52.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

40 اینچ ex720 توی بانه 1300 هست دیگه درسته ؟؟؟
    تا جائیکه من میدونم برای راه اندازی گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیونهای بانه ای (اروپایی) مجبوری وارد منوی مخفی بشی که وارد شدن و از همه مهمتر خارج شدن از منوی مخفی خودش مشکلات خاص خودش رو داره و ممکنه خسارتهای بدی به تلویزیونت وارد کنه .
    به همین دلیل هم باید قبلش باهاشون شرط کرد که گیرنده دیجیتالش فعال باشه. چون بعضی از فروشنده های بانه کنترل مخصوص سرویس کارا رو دارند.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به همین دلیل هم باید قبلش باهاشون شرط کرد که گیرنده دیجیتالش فعال باشه. چون بعضی از فروشنده های بانه کنترل مخصوص سرویس کارا رو دارند.
    بله... فروشگاهی که من باهاش صوبت کردم، میگن که کسی که میاد نصب میکنه، کنترل مورد نظر رو برای راه اندازی سیستم دیجیتال داره!!
    فقط مشکل این انتن هست....چه انتنی باید باشه؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بله... فروشگاهی که من باهاش صوبت کردم، میگن که کسی که میاد نصب میکنه، کنترل مورد نظر رو برای راه اندازی سیستم دیجیتال داره!!
    فقط مشکل این انتن هست....چه انتنی باید باشه؟!
    همون آنتن معمولی UHF که قبلا باهاش کانال های آنالوگ رو دریافت می کردید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •