طوفان Ubisoft در e3 بود واقعا عنوان جالب و نو آوری بود مرسی.
طوفان Ubisoft در e3 بود واقعا عنوان جالب و نو آوری بود مرسی.
خدایا کف کردم از این گرافیکش خیلی طبیعیه به خدا راست میگم
این بازی،آخرته هر چی بازیه!
فوقلاده! بی صبرانه منتظرم منتشر بشه....حداقل از سوز beyond کمی درمیام![]()
متاسفانه بعضی از دوستان میخواهند این تریلر رو دانلود کنند...ولی حجمش خیلی زیاده....
به افتخار بروبچز گل P30WORLD که میخواهند با حجم کمتر و کیفیت خوب این تریلر رو دانلود کنند ... لینک دانلود کیفیت SD این تریلر رو قرار میدم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:87.8MB
راستی بازیش منو یاده اسپیلینتر سل انداخت...
بعد از سال ها یه بازی درست و حسابی دیدم....من که از همین العان دیوونش شدم...![]()
Last edited by MAGIDIYUM; 08-06-2012 at 11:09.
هنوزم زیادهحجم:87.8MB
چطوری بود بعضی از تریلرای sd رو دانلود میکردی 10 مگ بیشتر نمیشد؟
آخه اون موقع ها فقط آنونس بازی رو به عنوان تریلر در نظر میگرفتن و مدت پخشش حداکثر 2 دقیقه بود....ولی العان به نظر من بهتر شده.....العان یک چپتر از بازی رو برای نشون دادن گیم پلی نمایش میدن تا بیشتر حسرت بخوریم
این تریلر که مال گیم پلی هست 10 دقیقه است و یه مرحله ی کامله.... طبیعیه حجمش اینقدر باشه...من که فکر کنم از شدت هیجان تا حالا 8 دفعه این تریلر رو نگاه کرده باشم...
خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــیلی باحاله.....
سایت گیم اسپات هم برای دانلود گذاشته با حجم 52 مگ که کیفیتش زیاد تعریفی نیست و حداقل کیفیته...خوب آدم 30 مگ دیگه بزاره روش و کیفت خوب ببینه و جزییات قشنگ معلوم باشه که بهتره
به نظر من هم انقلابی در بازی سازی و موتور گرافیکی محسوب میشه......این تیم بازی سازی تا حالا کجا بوده که ما ندیدیم![]()
Last edited by MAGIDIYUM; 08-06-2012 at 13:05.
دوستانی که نتونستن دانلود کنن برن به لینک زیر ...تکه ی اول بازی رو با کیفیت (نمیدونم اسمشو چی بزارم) به صورت آنلاین ببینن( خیلی سبکه)...اگه اینترنت دانلود منیجر هم داشته باشین میتونین دانلود هم بکنین.....به هر حال از هیچی بهتره.....
حداقل میتونین ببینین موتور گرافیکیه بازی چقدر پیشرفته و خـــــوف هست....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MAGIDIYUM; 08-06-2012 at 13:08.
میشه لینک تریلر رو به صورت HD قرار بدین؟
با تشکر
تریلر با کیفیت HD .....در پست اوله همین تاپیک قرار داره....
یه سری شات از بازی برای کسانی که هنوز نتونستن تریلر رو دانلود کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)