پراندلی: اسپانیا خیلی قوی است ولی هیچ تیمی شکست ناپذیر نیست
مربی آتزوری در صحبتهایی به تمجید از تیم ملی اسپانیا، اولین حریف شاگردانش درمرحله گروهی یورو2012 پرداخته
سایت گل- چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا در آستانه اولین دیدار تیمش درمرحله گروهی رقابتهای یورو2012 مقابل اسپانیا اعلام کرده که هیچ تیمی دردنیا شکست ناپذیر نیست
این مربی 54 ساله در ادامه صحبتهایش به تمجید از شخصیت و کیفیت بازیکنانش پرداخته.
پراندلی درکنفرانس خبری اش قبل از مصاف امروز اسپانیا و ایتالیا گفت:« اسپانیا واقعا قدرتمند است ولی ما آنها را شکست داده ایم و هیچ تیمی هم شکست ناپذیر نیست.من تیمی باشخصیت و باکیفیت دارم که با انگیزه های زیادی به مصاف اسپانیا می رود.»
او درمورد تصمیمش برای قراردادن دانیله ده روسی در خط دفاعی تیمش در بازی با اسپانیا گفت:«ما گزینه های مختلفی را که ممکن است برای شما جدید باشد و نه برای ما، تست کردیم. ما برای چندین روزدر مورد ترکیب تیم صحبت کردیم ولی هنوز تک تک بازیکنان شانس حضور درترکیب اصلی تیم را دارند.ده روسی کاملا متقاعد شده که توان بازی به عنوان مدافع میانی تیم را دارد. او در رم دراین پست بازی کرده و اگر مجبور شود در جایگاه اصلی اش بازی کند، قطعا مدافع نخواهد بود و یک بازیکن میانی با قابلیتهای تدافعی است. ما می خواهیم او را در پست دفاع به کار بگیریم ؛هرچند که در طول بازی ممکن است تغییرات تاکتیکی مختلفی داشته باشیم.»
سرمربی آتزوری ادامه داد:« باید با توجه به ویژگیهایمان خودمان را برای این بازی آماده کنیم. ما دقیقا می دانیم که تیم خوبی داریم و اگر با هم متحد باشیم، می توانیم واقعا رقابتی حاضر شویم. می خواهیم اسپانیا را دوراز محوطه جریمه مان نگاه داریم ؛ چرا که اگر آنها به این منطقه برسند واقعا خطرساز خواهند بود.»
پراندلی ادامه داد:« اگر اسپانیایی ها پیرلو را مهار کنند، این بدان معناست که ما واقعا خوب بازی می کنیم. اگر با چنین مشکلاتی برخورد کنید، باید بگویم که ازقبل، تاکتیک های مختلفی را برای رهایی از این مشکلات تست کرده ایم.»
پراندلی درمورد بالوتلی هم گفت:« من از بالوتلی خواسته ام که صحبتهایش را در داخل زمین و بافوتبالش مطرح کند.او فرصتی استثنایی دارد و نمی تواند این فرصت را به سادگی از دست بدهد.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/6/10