لينك وبلاگش رو ميدي لطفا
لينك وبلاگش رو ميدي لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا انقدر وبلاگ هست مشخص نيست اين خودشه يا نه :دي
بازي چون فول آنلاين هست فكر نمي كنم نسخه انلاينش كرك بشه ، احتمالا يه سرور لوكال درست كنه برا كرك ولي نسخه قبلي بازي انلاين ea كه diablo بود چند ساله هنوز نتونستن كرك كنن :دي
لینکش رو بدین ما هم ئانلود کنیم.ممنون
هنوز کرکی برای بازی نیومده دوست عزیز .
مثل اینکه تاکید روی Multiplayer هستش ، حالا Singleplayer اش جذابیت خاص خودشو داره دیگه ،درسته ؟
Gamespot.: 5/10
اینم هنوز تو متا 9.5 مونده وقت نکردن تغییرش بدنPolygon نقد خودش رو آپديت كرده و گفته به خاطر مشكلات ارتباطي سرور امتياز بازي رو از 9.5 به 8 كاهش داده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Meta..:79/10
منم با اینکه بازی را ندارم رفتم تو فروم EA و با معترضین آنلاین بودن بازی هم صدا شدم![]()
شاید یکی دلش بخواد خودش شهرهای همسایه را بسازه و دوست نداشته باشه آلودگی هوا از شهر همسایه که در واقع توسط یه پسر بچه 8 ساله ساخته شده تو شهرش بیاد !
تو review ی gamespot هم sync نشدن و پاک شدن سیوها، سرورهای پر، همسایه های اعصاب خوردکن،و تا نیم ساعت صبر کردن برای login شدن را از ایرادات بازی دونسته
در کل خوشحالم چون شانس اضافه شدن امکان offline و البته کرک شدن بازی را زیاد میکنه![]()
[QUOTE=m2stech;7523815]منم با اینکه بازی را ندارم رفتم تو فروم EA و با معترضین آنلاین بودن بازی هم صدا شدم![]()
شاید یکی دلش بخواد خودش شهرهای همسایه را بسازه و دوست نداشته باشه آلودگی هوا از شهر همسایه که در واقع توسط یه پسر بچه 8 ساله ساخته شده تو شهرش بیاد !
تو review ی gamespot هم sync نشدن و پاک شدن سیوها، سرورهای پر، همسایه های اعصاب خوردکن،و تا نیم ساعت صبر کردن برای login شدن را از ایرادات بازی دونسته
در کل خوشحالم چون شانس اضافه شدن امکان offline و البته کرک شدن بازی را زیاد میکنه[/QU
سلام میشه لینک های دانلود رو بدی اگه دانلود کردی؟بعد چجوری وصل شدی انلاین؟باید پول داد؟
[QUOTE=nima-r;7523840]بازی هنوز کرک نشده و به احتمال زیاد هم نمیشه ، می تونی از اینجا بازی رو خریداری کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)