تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 13 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 125

نام تاپيک: Beyond: Two Souls

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر دیدین که هیچ ولی اگر ندیدین هم باز هیچ!: دی
    با اینکه کیفیت cam هست ولی کاملآ معلومه چه چیز بی نظیر و فوق العاده ای رو مخلوقش خلق کرده!!!
    آفرین به کیج و تیمش...نوآوری..غنی..و احترام به گیمر یعنی Beyond:TS
    تمام لحظات بازی مثل یک فیلم به تصویر کشیده شده...
    حتمآ تریلر 25 دقیقه ای گیم پلی رو ببینید
    Last edited by B.3.S.T; 07-06-2012 at 00:51.

2. 5 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من کم کم تو فکرشم که گیمر بودنم رو بزارم کنار....
    من چند ساله خیلی ساله ها تو کوچه پس کوچه های دنیای EVIL 2 اون خیابون هاش و کوچه هاش دارم کنار روح ها و جن های سایلنت هیل همراه با اسنیک زندگی میکنم...و دیگه وارد خونم شده از بس ذهنم همیشه همیشه در میون این سکانس ها و این محیط ها درگیره و این درگیری در کنار حضور اسنیک معنا پیدا میکنه این امر بعد از Heavy Rain تشدید شد و موزیک بازیش هم به این تصوراتم اضاف شد و محیط رو برام بارونی کرد ..سر جلسه امتحان ملت جواب سوال میدن من زیر زبونم نت های HR رو می خوندم و تو هپلوت دنیای این بازی سیر میکردم ...الان به این فکر میکنم وقتی این رو هم بازی کنم و تاثیر گذاریش به اندازه یک چهارم HR باشه دیگه فک کنم زندگیم.........

+

ویدئو نمایش امسال برا من اون تیکه اخریش بود که زیر بارون دوربین با موزیک پیانو دور میشه.....

4. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تصاویری از گیم پلی:
      محتوای مخفی: 1 

محتوای مخفی: 2 

محتوای مخفی: 3 

]
      محتوای مخفی: 4 

6. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

باکس شات رسمی بازی هم معرفی شد...

به پست اول اظافه شد!

8. 7 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تغییر چهره‌ی Ellie و معرفی الن پیج در بازی Beyond اتفاقی بوده است

در پی رونمایی از بازی جدید سونی که شرکت کوانتیک دریم آن را در نمایشگاه E3 امسال تحت عنوان Beyond: Two Souls معرفی کرد، در ارتباط با شخصیت اصلی در این بازی که “الن پیج” باشد جنجال به پا شد. اگر به خاطر داشته باشید شباهت کراکتر Ellie در بازی The Last of Us در ابتدا بی‌نهایت شبیه به “الن پیج” بازیگر نقش “جونو” در فیلمی به همین نام بود که البته سازندگان حاضر در ناتی داگ این اتفاق را تشابه ساده پنداشته بودند. .

.
    مدتی از معرفی بازی The Last of Us گذشت که با اقدامی عجیب کراکتر شخصیت Ellie چهره‌ای متفاوت از قبل پیدا کرد. بازخورد زیاد این اتفاق طراحان ناتی داگ را به حرف آورد که مشخص شد آن‌ها می‌خواستند این دختر نوجوان را بچه‌ سال‌تر از پیش نشان دهند که چهره‌ی وی را به این شکل دگرگون ساخته‌اند.

باز هم مدتی گذشت تا اینکه نمایشگاه E3 2012 آغاز شد. کنفرانس سونی و رونمایی از بازی انحصاری دیگر به نام Beyond: Two Souls که شخصیت اصلی آن “الن پیج” بود.
    .

.
    با این رونمایی دوباره شایعات بالا گرفت که تغییر چهره‌ی Ellie در بازی The Last of Us به خاطر حضور “الن پیج” در Beyond: Two Souls بوده است. اینبار باز هم به سراغ سازندگان شرکت ناتی داگ می‌رویم تا از این ماجرا پرده برداری کنیم. آقای Bruce Straley کارگردان بازی “آخرین بازمانده از ما” اظهار کرد که در ابتدا کراکتر الی را از مجموع چهره‌های گوناگون پرداخت کرده‌ است اما با واکنش مخاطبان و حال و هوای بازی تصمیم گرفته‌اند تا صورت این دختر نوجوان را کمی بچه سال‌تر کنند. بنابراین با جستوجوهای فراوان به گزینه‌ی اشلی جانسون (هنز پیشه هالیوود) برخوردند که چهره‌ی بچه سال‌تری داشت. .

.
    وی هچنین افزود: “ما طبیعتا نمی‌دانیم چه اتفاقی برای دیگر شرکت‌ها و بازی‌ها در حال رخ دادن است و کاملا بی‌خبر هستیم. اگر هم از این حوادث و اتفاقات مشاهده می‌کنید مخصوصا شباهت “الی” و “الن پیج” در بیاند کاملا تصادفی است”.

DBAZI
    Last edited by CRIS Joon CR7; 09-06-2012 at 20:19.

10. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

بدون شک یکی از بهترین بازی‌های امسال E3 شاهکار جدید و تحسین برانگیز Quantic Dreams است. Quantic Dreams که با اثر جاودانة Fahrenheit یا همان Indigo Prophecy‌ و بعد از آن با Heavy Rain به سازندة بازی‌های داستان محور معروف شده، باز هم سنت شکنی نکرده است و Beyond: Two Souls باز هم همان حال و هوای خاص Fahrenheit و Heavy Rain را داراست.Beyond داستان زنی جوان به نام Judie Marsh و یک روح سرگردان به نام Eiden است که با قدرت‌هایی رمزآلود به هم متصل شده‌اند و به خاطر وجود روابطی عجیب و غریب بینشان در حال فرار هستند. بازی ۱۵ سال از عمر Jodie را روایت می‌کند و ما شاهد آن هستیم، که قدرت‌های عجیب و غریب ناشی از این روح چگونه بر زندگی وی تاثیر می‌گذارد.در ادامه میتوانید این دمو را دانلود کنید.

دانلود دمو با کیفیت SD

http://xip.ir/ewigV

Last edited by silent-assassin; 24-06-2012 at 16:56.

12. 2 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض گذری بر سخنان استاد

دیوید کیج..: می دانم کارم سخت هست ولی مهم نیست هدف من مهم تر است

چند وقت پیش تو یکی از مجلات داخلی یکی از مطالب و سخنان دیوید کیج رو خوندم که گفتم خالی از لطف نیست که اینجا نزارم...

استاد دیوید کیج میگه..که..:

بیان احساسات در یک بازی فوق العاده دشوار هستش و برای برطرف کردن این مشکل نیاز به تکلونوژی و صرف هزینه هستیم استفاده از ابزاالات گران قیمت و به روز که بتواند همه چیز رو هم زمان در جلوی چشمان بازیباز تحلیل و بررسی کند تا محصول نهایی گیرایی یک فیلم رو داشته باشد Cage عقیده دارد که در Heavy Rain توانسته هست به بخشی از این ائده برسد و از خطاهای خود در HR درس گرفته و با تاکید بر این موضوع عنوان جدیدی رو اغاز خواهد کرد و نمایش به کارا خوش امدید (برداشته شدن مرز بین سینما و بازی ) دیوید کیج معتقد هست با سیستم های قوی موشن کپچر و استفاده از هنرپیشه های با استعداد مقیاسی درست در این نسل دیده که با اتکا به تکلونوژی QD در اینده بیشتر از این سیستم خواهید شنید کیج می گوید ما قصد داشتیم تا رو به جلو حرکت کنیم و بازی جیدی رو بسازیم خیلی از ایده هایمان روی موتور قبلی قابل اجرا نبود بنابراین همه چیز را تغییر دادیم البته میشد دستی به سر روی موتور قبلی کشید و بازیی با همان سیستم درست کنیم که البته خیلی هم کم هزینه میشد و هم راحت تر اما این موضوع برخلاف ایده های من برای ترفیع تکلونوژی بود بنابراین همه چیز رو از اول شروع کردیم و با انجام کار از روی کاغذ شروع کردیم Kara فقط یک محصول جدید برای فهم بیشتر تکلونوژی معماری PS3 نیست بلکه اون نتیجه جدید نگرش به مقوله موشن کپچر در QD هستش تا با سرمایه گذاری های بیشتر در استدیو شخصی قصد داریم تا فاصله بازی رو با CG های هالیوودی به حداقل برسانیم همان چیزی که امروزه در Tin Tin و Avatar دیدیم سرمایه گذاری روی موشن کپچر باعث شد تا تجربیات زیادی کسب کنیم کار روی HR و اشنایی با رفتار هنرمندان ابتدا با 28 دوربین شروع کردیم سپس انها را به 65 دوربین ارتقا دادیم ما تمام تلاش خود را کردیم تا نتیجه شد Kara ایا فکر میکنید ما در Kara چه تصمیمی داشتیم .؟ به رخ کشیدن قدرت گرافیکی ، سمعی بصری ویدئو ..؟ باید بگم که نه ما در این ویدئو هدف ما نمایش تکلونوژی جدید و دقیق است که بازی های ویدئویی رو مشابه فیلم های هالیوودی خواهد کرد این به این معنا هستش که شخصیت ها با تکلونوژی جدید به صورت CG برداشته میشن و سپس در کمترین زمان ممکن نتیجه کار دیده می شود و با رسیدن تکلونوژی های جدید این امر بسیار سریع تر مهیا می شود مثلا صبح کپچر کنیم ظهر نتیجه کار رو In -Engine ببینیم و اگر در این بین ایرادی وجود داشت دوباره از اول کپچر کنیم و دوباره رندر کنیم تا نتیجه دلخواهمان به دست اید موضوع اصلی این است که هر چند بار بخواهیم می توانیم این کار رو انجام بدیم تا روند کار شبیه به فیلم باشد شرکت های دیگر توانستند کارهای متفاوتی در ابراز احساسات انجام دهند مانند LA- Noier که شایسته تقدیر است اما مشکل اصلی تمام بازی های رایانه ای ناتوانی در نمایش احساسات صورت و بدن و در نهایت تاثیر کلامی هست بیشتر استدیو ها در حال حاضر به تقسیم عملکرد ها می پردازند به طوری که چهره و صدا در یک طرف و بدن در سمتی دیگر قرار میگیرد که در نهایت بیان احساسات منتبق با صورت و بدن انجام نمی گیرد اما ما این شمکل رو برطرف کردیم و با استفاده از تکلونوژی بسیار پیشرفته همه موارد از جمله حرکات بدن ، صحبت کردن ، و حالات طبیعی بدن به صورت یکجا برداشت کنیم و جالب تر این که به صرعت می توان به نتایج کارمان دست پیدا کنیم و همان طور که گفتیم بیان احساسات در بازی های ویدئویی چالش برانگیز بوده و بیان ( عشق ، نفرت ، انتقام ، ) را تماما به داخل بازی منتقل کنیم و تفاوت احساس بشه برای همین به سراغ تکلونوژی جدید رفتیم در واقع مشکل من با بازی های ویدئویی همین هست که نمی توانند احساسات رو مانند یک فیلم بیان کنند و علت واقعا چیست..؟ هنوز خیلی از افراد هستند تا یلم ببینند و جلوی تلوزیون زل بزنند و هیچ علاقه ای به بازی ندارند اصل بازی رو صرفا برای کودکان می خواهند مشکل من با این رویکرد هست و برا یهمین هست که می خواهم مرز بین سینما و بازی رو بردارم به نظر من هیچ بازیی برای بزرگسالان ساخته نشده که انها هم بتوانند با ان ارتباط برقرار کنند من می خواهم برای بزرگ سالان هم بازی بسازم می دانم کارم سخت هست ولی مهم نیست هدف من مهم تر هست همیشه در پی این بودم تا با دنیای رباط ها اشنا بشم تصور کنید روزی را که دنیا در تصور ربات ها قرار گیرد همه کارهای روزمره مان را ربات ها انجام می دهند اما نه این ربات های خشک بدون احساس ، بلکه ربات های هوشمندی که حتی می توانند عاشق شوند ، تکلونوژی حد و مرزی ندارد و روزی به این نقطه خواهیم رسید که با این جمله روبرو خواهید شد که : ( من رباتی فوق العاده پیشرفته هستم و هر کاری را بخواهید انجام می دهم قیمت بسیار مناسبی دارم دوست دارید مرا به خانه ببرید ما برای رسیدن به احساسات خیلی فاصله داریم اما با ارائه داستانی احساسی مثلا بازی Jounrey نگرش متفاوتی به مقوله احساسات داشت نمایش احساسات از اهداف اصلی ان بازی بود

از من بارها سوال شده که بازی رو با فیلم اشتباه نگیر...و من در جواب پاسخ دادم...:

از من بارها سوال شده که بازی رو با فیلم اشتباه نگیر و نباید عناصر بازی رو از فیلم الهام بگیری چون و این دو نباید چیزی هم همدیگر ارث ببرند این سوال از طرف افراد متعصب بارها پرسیده شده و من در جواب پاسخ دادم که وقتی شما ..فیلم ، تئاتر ، نقاشی ، عکاسی ، ادبیات نگاه می کنی میبینید که از هم الهام گرفتند وقتی اولین بار عکاسی ایجاد شد از نقاشی الهام گرفت وقتی تائتر از طریق نوشته ایجاد شد و نوشته از طریق شنیدن نسل به نسل پدید امد وقتی مردم دور اتش چم میشدند و داستان هایشان را سینه به سینه منتقل میکردند پس همه چیز به هم دیگر مرتبط هست و الهام گرفته داستان بازی سازی هم به این شکل هست سعی نکنید چیزی را از هیچ بسازید این غیر ممکن هست چون د ران احساسی نخواهید دید فیلم و بازی مکمل یکدیگرند و از هم الهام میگیرند و حتی در حال حاضر بسیاری از فیلم ها از بازی الهام میگیرند نه تنها نوع داستان بلکه ساختار فیلم برداری را نیز از بازی الهام گرفتند
    ما قابلیت های PS3 رو درک کردیم و جایی از من سوال شده که ایا این تکلونوژی قابل انتقال به نسل بعد هست و من در جواب گفتم نه و فکر نکنم تا 2 سال اینده خبری از کنسول جدید سونی باشد اما هر سال ما چیزهای جدیدی نسبت به نسل قبل میبینیم که با بهینه شدن موتورها و یا نهایتا با ساخات یک موتور جدید اما این یک نکته در اینده خواهد بود وقتی ما یک رندرینگ واقع گرایانه داشته باشیم همه کاری می توان انجام داد شما چندیدن شبکه یا اپیک و لنز دارید و علاقه مندید تا کار توسعه را پیش از پیش انجام دهید این نتیجه باعث می شود تا کار توسعه پیدا کرده و قابل انتقال به نسل دیگر باشد البته بعید میدونم کارهای من به دیگری منتقل شود چون وقتی موتوری را برای یک پلتفرم اماده می کنید مجبورید همه ایدها و فلسفه ی پیشین را معطوف سخت افزار جدید کنید ما در طی 15 سال توانستیم 7 یا 8 موتور بسازیم البته کار خیلی جالش برانگیزی نیست فقط موضوع زمان مطرح هستش وقتی سخت افزار تغییر میکند باید درک درستی از معماری پلتفرم جدید داشته باشیم هنوز ایئده ما همان طو رکه اشار کردم 50 درصد تکمیل شده ما به ارامی و با دقت روی پروژه کار میکنیم و در حال حاضر روی سیتم سایه زنی و تابش نور کار میکنیم و به ماهیت اجسام مختلف پی میبریم مثلا بازگشت نور از سنگ و تابش ان متفاوت است حتی بیشتر مواقع روی جنبه سینمایی ان Depth Of Field کار کردیم به ویژه بر روی Bokeh (تکنیکی در عکاسی که به وسیله ان وظیفه تار کردن یا Bluring را بر عهده دارد و کیفیت و زیبایی ان دو صد چندان می شود ) و جنبه های سینمای می شود اگر چه شاید خسته کننده باشد اما محصول نهایی دهانتان را باز حواهد کرد من بر روی محیط واقعی کار میکنم و همیشه دوست داشتم کارم واقعی و با کیفیت باشد اما این پایان کار نخواهد بود و من دانستن را دوست دارم و این مرا به جلو هل خواهد داد و این باعث میشه من زبان شخصی خود را برای زدن حرف هایم داشته باشم و باید در مورد هنر دانست من عاشق فیلم برداری هستم و کار با دوربین و لنز مرا دیوانه می کند برای همین سراغ بازیگران و اساتید این حرفه رفتم این بر اساس داشتانم شخصیت ها را انتخای میکنم خوشبختانه د رهالیود بازیگران با استعداد کم نیستند البته به دنبال نام های بزرگ و اشنا نیستم بلکه برای من استعداد از همه چیز مهمتر خواهد بود هر کارگرداین به دنبال سبک خود بازیگر خود را انتخاب میکند اما من واقعا به این سبک اعتقاد ندارم که خود را در یک سبک خاص محدود کنیم من در مورد چیزی فکر میکنم که دوستش دارم HR برای من پایان یک قسمت بود خیلی شبیه محیطی همانند فیلم سکوت بره ها ، و هفت به نظر میرسد و این برای من ارزشمند است سعی میکنم قدم به قدم بردارم و از همه بیاموزم و این را می دانم بازی به بازی بهتر از قبل می شوم. Kara مفاهیم مهمی در بر داشت از ادراکات ، هویت ، ترا بشریت ، صحبت شد و این کار دشواری است چون شما یک صفحه خالی دارید که هیچ فردی تا به حال تجربه پر کردنش رو نداشته و اصلا بلد نیستید ان را چگونه پر کنید من همیشه دوست دارم کارهای منحصر به فرد انجام دهم و حتی اگر کارگردان میشدم فیلمی می ساختم که تا بحال نمونش رو ندیده اید و یا اگر نویسنده میشدم کتابی می نوشتم که هیچ کس ننوشته 20 سال هست که در صنعت بازی های ویدئویی در حال کشتن غول های بزرگ و کوچیک هستیم از این کار خسته نشدید ؟ خیلی کارهای نو می توان انجام داد هنو زایده هایی هستند که عملی نشده و با کمی نگرش می توان همه کار انجام داد..

سخنان استاد تموم شد..

من ترسیدم..!! می خوام که زنده بمونم.

محتوای مخفی: خطابم به اونهایی که HR بازی نکردند... 

میگه که نصف عمرت بر فناست ولی من میگم کل عمرت بر فناست .....
    تا حالا احساس پدر بودن رو داشتید .؟ اصلا درک کردیم که پدر بودن چیه و چگونست و پدرانمان چه احساسی به ما دارند شما وقتی HR بازی کنید این احساس در والاترین شکل ممکن به شما منتقل میشه طوری که تا مدتها شاید تا اخر عمر از یادتون نره ...احساس غریبی خواهد بود فکر کنید که برای نجات فرزند خودتون چه کارها که انجام خواهید داد..ایا قادر هستید تا ماشه اسلحه ای را که به طرف پدری که عکس فرزند کوچک خود را به طرف شما گرفته و التماس میکنه تا او را به خاطر ان فرزندش نکشیم ، نکشید ؟ ایا می توانید اگر ماشه را بکشید فرزندی را از داشتن پدری محروم کردید و اگر نکشید خود از فرزندتون دور میشید ..انتخاب با شماست..ایا قادر هستید از داخل کانال های پر از خرد شیشه رد بشید و دراز کش زخمی شده در بین راه جسد پدری دیگر را ببینید که به دنبال فرزند خود در این راه نتونسته دوام بیاره و تمام کرده..؟ ایا می توانید انگشت خودتون رو با چندین امکاناتی که براتون محیا شده به خاطر فرزند خود قطع کنید..؟ اصلا تا حالا شده که در قالب یک کالبد پدر وقتی فرزند خودتون رو بی جان پیدا می کنید و اخرین تلاش های خودتون رو برای نجاتش انجام می دهید ولی فرزند در اغوش شما جان بده...؟موضوع اینه که در HR داستان طوری گره میخوره که دلتون به حال شخصیت قاتل هم خواهد سوخت...و وقتی از گذشته او و از جان دادن برادرش در جلوی چشمانش با خبر میشید وقتی میبینید چطور ملتمسانه برای یک قدم از طرف پدرش تلاش می کرد در دو راهی انتخاب قرار خواهید گرفت و....و...و...روایات دیگر که همش در HR به همدیگه پیچ خوردن و گره خوردن....تا شاهکاری رو در پس زمینه ژانری همچون بازی ارائه بده.اگه بازی نکردی ، اگه کنسولشو نداری اگه فکر میکنی ضرر میکنی اگه الان بخری پاشو برو کلوپی سر محل مثلا هفته ای رو میده 20 تومن تو 30 تومن بده اگه نه می خوای بخری دست دوم تو بازار ریخته و حک هم که شده یدونه بازیش کن فرداش بفروشش ضرر نمی کنی مطمئن باش کارت گرافیکت رو در بیار برو Ps3 بخر HR بای کن قول میدم به کل دوران گیمریم اگه تحسین نفرستادی به سازندش و یک هفته راهی شمال نشدی من حرفی نمیزنم ..
    HR بازی کنید تا مفهوم واقعی یک زندگی رو از دید روایتی درد منشانه ببرید و نمونه ای از زندگی که پر هستش از درد و رنج و ....باران. هنوز که هنوزه وقتی بارون میاد یاد چشم ها ، و چهره های بغض گرفته شخصیت های HR میوفتم.پس وقتی هفته بعد امتحاناتتون تموم شد برین و هر جوری شده یک بار هم که شده HR بازی کنید....و بعد برید شمال تنهایی و افسردگی های خودتون رو اونجا تخلیه کنید.

Ellen Page
    به به میرسیم به گل سرسبد مجلسمون..خانم پیج که از این بع بعد ارادت خاصی نسبت به ایشون داریم و در افتخاری در دو عنوان بزرگ میهمان PS3 بازها شده
    وقتی که در کنفرانس E3 امسال توجه کردیم کیج با اشاره به ایشون و هنرنمایی در روی شخصیت اول Beyond استعداد خودش رو به نمایش خواهد گذاشت. این خانم خوشگل اصلیت کانادایی داره و هم اکنون 25 سال سن داره ( ولی قیافش 18 میزنه ) از جمله هنرمندان با استعداده هالیوودی هستش که از اخرین فیلم های تحسین شده این خانم به فیلم Inception ساخته نولان میشه اشاره کرد تا کنون جوایز متعددی برده و نامزد های بیشتری هم در اسکار ، گلدن گلاب و چندین جایزه دیگه رو داشته..

خلاصه از این به بعد این خانم رفت تو TOP 10 محبوب شخصیت های یک گیمر مخصوصا PS3 بازها که دیگه همه جوره حامیش هستیم..: دی

لپهاش هر مردی رو به زانو میزنه..: دی

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 89042080287568594350.jpg   47847696403167460095.jpg   09594187551111493394.jpg   40955194434021473829.jpg   04001950366375667802.jpg  

89073610588304891335.jpg  
    Last edited by Layken; 30-06-2012 at 00:23.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

چندتا اسکرین شات از طرف Quantic Dream منتشر شده که بازیگران Ellen Page, Eric Winter و Kadeem Hardison رو در حال موشن کپچر نشون میده.
    مِستر دیوید کیج هم که اون وسط دارن نظارت میکنن D:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by marmolak kocholo; 15-08-2012 at 01:32.

15. 5 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

جالبه vg247 چقدر خبر قدیمی میزاره! الان لینک تصاویر مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دیدم خندم گرفت : ))

این قضیه مال چند وقت پیش هست و ویدئوش هم اتفاقا دیدم جالب بود دیوید درباره احساس شخصیت و دیالوگ ها و اینا با الن حرف میزد تیم بازی ساز صحنه ها رو درست میکردن در کل زیبا بود...

تکنولوژی جدید تیم بازی ساز هم نمایش دادن جالب بود در کل مراحل ساخت این بازی با همه بازی های به شکل عجیبی متفاوت هست!

ویرایش!
    لینک ویدئو که منتشر شده بود Jul 13, 2012 هست...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Killzone2; 15-08-2012 at 01:54.

17. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

چرا انقدر تاپیک رفته پایین زشته که اثر دیوید کیج تو صفحه دوم اخبار اونم اخراش باشه
    البته کسی هم مقصر نیست ایراد از طرف سازندست که جزئیات زیادی رو به بیرون درزنداده البته تا الان.

بعده مدت ها سکوت دیروز تاریخ عرضه ی دقیق بازی این بازی اعلام شد
    این بازی در تاریخ ۸ اکتبر2013 در ایالات متحده و در همان ماه در اروپا منتشر می شود .

+

دو تریلر جدید هم از بازی به نمایش در اومد که در زیر میتونیداونها رو دانلود کنید

[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Karistias; 03-03-2013 at 03:47.

19. 9 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •