قیمتش همین حدود بودجه شماست با گرافیک 520mx یه میلیون و صد تومن! شاید یه کمی بالاتر. میتونی تو وب سایت هورداد رایان مشخصاتشونو ببینی.هورداد رایان نماینده لپتاپ سامسونگ در ایرانه
قیمتش همین حدود بودجه شماست با گرافیک 520mx یه میلیون و صد تومن! شاید یه کمی بالاتر. میتونی تو وب سایت هورداد رایان مشخصاتشونو ببینی.هورداد رایان نماینده لپتاپ سامسونگ در ایرانه
e5z لبتاب خوب و تایید شده ای هست.
مهمترین مزایاشو هم گفتم
خواهش میکنم شما آقایی
5750 با گرافیک 610 در بازار موجوده و دیگه 540 نیست.
اما 5755 کماکان با گرافیک 540 و 630 در بازار هست. که هیچ تفاوتی بین این دو نیست
520mx تقریبا مشابه 6490 و 525 هست و برای بازیهای معمولی کاملا مناسبه. فوتبال رو قورت میده.
ci5 4 500 520 حدود 1150 تا 1180 با گارانتی 2 ساله هورداد قیمتش هست.
---------------
e5z تقریبا همان 4530 هست که چند ایراد جزئی 4530 رو نداره ( طراحی بزرگ، نداشتن گارانتی مناسب، صدای فن)
کارکردم که میگم![]()
من با دو گزینه ی ایسر و اچ پی که بروبچ ذکر کردن کار کردم لب تاب های خوبین ولی بزرگترین مشکلشون کیفیت ال سی دی شونه با سامسونگ کار نکردم ولی می گن کیفیت مانیتور خوبی داره
هالا من و می گی ایسوس k53 کانفیگ های مختلفی داره که قیمتیکه شما هم خواستین توش هس مثه
K53TA - AMD- 4GB-500GB
10واسه کارهای که نوشتین خوبه با سی پی یو 3i و گرافیک 610 دو گیگ موجود هستش
به شدت با پردازنده های AMD روی لبتابها مخالفم به تعداد هسته ها و کش اصلا نباید توجه کرد. در عمل ضعیف هستن
موقع فروشش هم خوب نمیخرن
کار کردین یا فقط از رو تعصب می گنین ؟؟ ممنون
به چی تعصب داشته باشم؟ دیگه از من گذشت که تعصب داشته باشم. شما 100 پست اخیر من رو سرچ کن، از هر برندی پیشنهاد دادم
لبتاب موبایل نیست که هر هفته عوض کنم
4 سال قبل با اچ پی 1103 و 1105 کار کردم. 1103 پردازندش AMD بود که زودتر از 1105 عوارضش مشخص شد. البته این دلیل نمیشه، چون سوال کردی جوابتو دادم
در ضمن شما بنجمارکها رو به دقت ببین، پردازنده ای که روی این لبتاب هست شاید در حد ci3 و حتی کمتر باشه!
همه ی اینا به کنار، این همه ریویو این همه مقاله در موردشون هست. بازار دست دوم رو هم میتونید ببینید
سیستم خانگی خودم AMD هست و نظرم اینه که روی سیستمهای خانگی ارزان و متوسط قیمتAMD خوب جواب میده.
روی لبتابها اصلا هیچ حرفی برای گفتن نداره. فقط روی بعضی نت بوکها عملکرد خوبی داشته
يه سوال از اساتيد داشتم اينكه : آيا ميشه گرافيك لبتاب رو ارتقاء داد مثلأ 520 رو به 540 ارتقاء بديم ؟؟؟ در مورد لبتاب هايي با گرافيك اينتل چي ؟؟؟
خیر نمیشه لحیم شده روی برد![]()
من هم می دونم حداقل از قیمتش معلومه
من این سی پی یو جدیداش می گم این اف ام وان رو می گم گارکردین
خدا رحمت کنه انواتت تو چهار سال پش ای ام دی به سیب زمینی می گفت تیپتمینی
300E5A-S04 رو پیشنهاد می کنم . خودم 3 ماه باهاش کار کردم و خیلی راضی بودم .
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)