تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: سلام یه سوال فوری فوتی داشتم به غیر از اینجا جایی رو سراغ نداشتم که احتمال بم جوابمو بلد باشن... یه مشکلی واسه فلشم پیش اومده الان هرچی میزنمش به کامپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فكر كنم فلش رو فرمت كني درست بشه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

همون موندم چطوری فرمتش کنم!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان توی این عکس درایو K همون فلش من هست اونجا که نوشته Disk 1 فقط وقتی فلش رو وصل میکنم میاد...
    مثلا الان دوتا دی وی دی درایو تو عکس زده ولی من سهتا دارم که همونی که توش سی دی نیست رو نزده ولی اون دوتا که داخلشون سی دی هست رو نشون داده ...
    بله درسته ولی پارتیشنی در کار نیست
    شما با نرم افزار مخصوص خود فلش که از سایتش باید دانلود کنید فریم ویر فلشتون رو اپدیت کنید این مشکل از پریدن فریم ویر هم میتونه باشه اگه موفق شدین که هیچی وگرنه مشکلش سخت افزاریه

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

فریم ویر چی هست ؟ الان رفتم تو سایت siliconpower فلشمو پیدا کردم ولی چیزی به اسم فریم ویر نبود واسه دانلود البته spwidget بود که از طریق اون میشد یه کارایی کرد ولی از طریق اون نرم افزارم جایی واسه دانلود فریم ویر نبود!
    فکر کنم همون مشکل سخت افزاری باشه فقط من یادم نیست فلشرو از کجا خریدم ولی جعبشو دارم ، هر مغازه ای ببرم واسم عوض میکنن؟ البته اصلا نمیدونم گارانتی داره یا نه روشم هیچ تاریخ گارانتی نزده فقط یه هولوگرام هست که روش نوشته داده پردازان متین!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فریم ویر چی هست ؟ الان رفتم تو سایت siliconpower فلشمو پیدا کردم ولی چیزی به اسم فریم ویر نبود واسه دانلود البته spwidget بود که از طریق اون میشد یه کارایی کرد ولی از طریق اون نرم افزارم جایی واسه دانلود فریم ویر نبود!
    فکر کنم همون مشکل سخت افزاری باشه فقط من یادم نیست فلشرو از کجا خریدم ولی جعبشو دارم ، هر مغازه ای ببرم واسم عوض میکنن؟ البته اصلا نمیدونم گارانتی داره یا نه روشم هیچ تاریخ گارانتی نزده فقط یه هولوگرام هست که روش نوشته داده پردازان متین!
    فریم ویر رو که مستقیما نمیتونید بگیرید یک نرم افزار است که از طریق اون به یک سرور وصل شده و فریم ویر فلش رو آپدیت میکنه مثل نرم افزار online recovery با این نرم افزار هم تست بزنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •