تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: سونی یا اپل

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تفاوت سیستم های خونگی و لپ تاپ رو نمیشه به این راحتی بیان کرد
    ولی میتونم بگم که تقریبا در یه حد هستن ولی گرافیک لپ تاپی که شما از اپل انتخاب کردی اصلا بدرد نمیخوره در واقع وان لپ تاپ فقط یه گرافیک آنبرد داره که شما هر لپ تاپ دیگه ای هم بخری همون گرافیک روش سوار هستش
    ببین دوسته گرامی
    من منظور شما رو از دقیق از اینکه میگید باید شیک باشه متوجه نمیشم
    شما بهتره یه سرچ بزنی و عکس های n55sf رو ببینی...لپ تاپ خیلی شیکی هستش و با لبای آدم بازی میکنه رو چه حسابی شما دارید میگید که بدرد نمیخوره ؟
    ---------------------
    شما در واقع دلتون داره بهتون میگه سونی یا اپل واسه همین منم زیاد اصرار نمیکنم و ترجیح میدم روی همون سلیقتون بهتون پیشنهاد بدم :
    از سری f سونی میتونید :
    f235FD
    f23cgx
    رو پیشنهاد میدم
    کانفیگ ها و مدل های دیگه ای هم موجود هستش ولی متاسفانه از این فروشگاهی که من براتون آمار گرفتم همینا حدود 2تومن بودش
    اگه دیدید مناسبه پ.خ بدید آدرس و شمارشو بهتون بدم
    خودم از همونجا خریدم و کاملا هم راضیم از لپ تاپم

2. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگر برای کلاس گذاشتن میخوای برو اپل بگیر. اهمیتی هم نده که سیستم داخلیش خوبه یا بده چون برای کلاس میخوای دیگه

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگر برای کلاس گذاشتن میخوای برو اپل بگیر. اهمیتی هم نده که سیستم داخلیش خوبه یا بده چون برای کلاس میخوای دیگه
    ایشون برای خودشون میخوان بخرن نه برای چشم دیگران و چون برای سر کار میخوان نمیتونن برن سری گیم بگیرن که !!!!! با یه لپ تاپ سنگین باشه

5. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه softwarepc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و عرض پوزش ،بنده نیز با چنین مشکلی مواجه شدم و بهتر دونستم که همینجا مطرح کنم و اون هم انتخاب میان لپ تاپ اپل و سونی است.البته من تا 3 میلیون هم میتونم هزینه کنم.فقط مشکل اینجاست که بین لپ تاپی مثل اپل MD318 ویا یکی از لپ تاپ های سری F سونی مثلا F23CGX کدام بهتر است؟(از نظر عملکرد ، گرما ، شارژدهی و عمر لپ تاپ) ضمنا کار من نیز طراحی ( تری دی مکس ) است.آیا این اختلاف 1 میلیونی بین سری F و مک بوک پرو ارزش دارد؟
    اگر دوستان مدل مناسب تری فقط از این دو برند سراغ دارند که با آن کار کرده اند یا تعریف آن را از کسی شنیده اند مطرح کنند بسیار ممنون می شوم.
    با تشکر پیشاپیش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

اپل بخر دوست عزیز

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هر دو رو دارم و با هردو کار کردم
    اپل و سونی فرقشون از زمین تا آسمانه اکثر کسانی که مک دارن حتما سیستم ویندوزی هم دارن چون مک سیستمی با کارکرد موردی و محدود هست اما سیستم های ویندوزی عملکرد جامعی دارند و در هیچ موردی شما رو تنها نمی گذارند، در نتیجه اگر طرفدار پر و پاقرص اپل نیستید بهتره سیستم ویندوزی بگیرید و سونی از بهترین برندهاست اما اگر سیستم ویندوزی خوب دارید و کنار اون لپ تاپ می خواهید تهیه کنید و در ضمن fan اپل هستید اپل مناسب شما خواهد بود :rolleyes:
    مکینتاش تقویم خورشیدی داره و کیبورد فارسی استاندارد که ویندوز این دومی رو تازه در ویندور ۸ گذاشته اما شما برای اجرای یه فایل تصویری با فرمتهای متفاوت در مک به مشکلات زیادی برخورد می کنید.
    مصرف رم و سی پی یو برای کارهای گرافیکی و رندرها در مک کمتر از ویندوز است که این خیلی خوبه اما معمولا سخت افزار مک بوک ها مثل سی پی یو و رم در قیمت مساوی پایین تر از لپ تاپ های ویندوزی است.
    مورد دیگه اینکه برای کار گرافیک بزرگی صفحه نمایش خیلی مهمه و در این مورد هم دست شما در ویندوزی ها باز تره
    موفق باشید

Sent from my XPERIA S

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •