دقیقا من خوندم میگن مدار فن رو روغن کاری کنید.یعنی کجاش رو روغن بزنم؟یک وقت نزنم همش به اف بره
دقیقا من خوندم میگن مدار فن رو روغن کاری کنید.یعنی کجاش رو روغن بزنم؟یک وقت نزنم همش به اف بره
روی هر مادر برد و سیستمی میتونم کارت گرافیکمو نصب کنم برای تست
مثلا روی مادر برد ایسوس
مدار فن رو که روغنکاری نمیکنن خود فن رو باید روغنکاری کنید برچسب فن رو برمیدارید و داخلش روغن چرخ خیاطی میریزین اونم چند قطره
مدار فن هم یک چیپ pwm است که کارش کنترل دور فن است با تنظیم ولتاژ موارد دیگه ای هم که گفتم بررسی کنید خوب بود یک تاپی میزنید الان این تاپیک شلوغ شد دوست من
بله رو هر مادربوردی میشه تست کرد تا اونجایی که یا دمه گرافیکتون agp بود باید رو مینی چک بشه که اسلات agp رو داشته باشه
کارت گرافیکم روی روی مادربردی که شبیه مادر بیر خودم بود تست کردم هم با ایکس پی و هم با سون اومدم بالا و دیدم هیچ مشکلی نیست قشنگ درایور رو میشناسه تازه تو سون که خودش اوتوماتیک دراتیور رو نصب میکنه..
پس مشکل سیستم من از چی میتونه باشه که روی سیستم خودم وقتی کارت گرافیک رو نصب میکنم موقع بالا اومدن ویندوز 7 مانیتور خاموش میشه
مشکل از مانیتورم هم نیست چون مانیتورم رو با سک سیستم دیگه ویندوز 7 روش نصب بود امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشت
الانم که سیستم بدون گرافیک داره خوب کار میکنه و حتی روش سون نصب کردم و راحت کارامو انجام میدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست من مدار رم منظورش چیپ pwm است که دور فن رو کنترل میکنه با تنظیم ولتاژ چیپ رو که روغنکاری نمیکنند فن رو روغنکاری میکنند
اگه منظورتون مدار داخلی فن است اونم روغنکاری نمیکنند
اگه مطمئن شدین گرافیک سالمه بایوس مینتون رو یک دور دیفالت کنید
اسلات گرافیکتون رو تمیز کنید و گرافیک رو جا بزنید
اگه درست نشد یا پاور مشکل ایجاد میکنه یا اسلات گرافیک مشکل داره بهتره با یک پاور دیگه سیستم تست بشه
این مشکل میتونه از تنظیمات ریزولیشن مانتیورتون هم باشه اون رو هم تنظیم کنید و درایور مانیتورتون رو هم نصب کنید ببینید نتیجه میگیرین با این کارها یا نه
بایوس رو چه جوری به دیفالت برگردونم..از کجا..مزرسی/
بعد دلیل اینکه ممکنه از پاور باشه چیه؟
سیستم رو خاموش کنید و با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید
باید تست بشه پاور بهتره تست بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست موارد دیگرو هم تست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)