تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: لپ تاپ شاخ واسه گیمینگ تا 2 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

635 قویتر نیست بلکه با 555 عملکردش یکسانه چون تو بعضی تست ها 555 بهتره و تو بعضی دیگر تست ها 635 ولی در کل قدرتشون برابره.

داره خودمونی میشه Bruce Wayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

635 قویتر نیست بلکه با 555 عملکردش یکسانه چون تو بعضی تست ها 555 بهتره و تو بعضی دیگر تست ها 635 ولی در کل قدرتشون برابره.
    در هر حال چون 635 از نسل جدیدتری هست بهتره که آدم اونو بگیره. وقتی سایت NBC داره میگه 635 بهتره لابد بهتره دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

به هر حال این 635 قویتره،باید رتبه دید!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

به هر حال این 635 قویتره،باید رتبه دید!!!!
    دوست عزیز بهتر بودن رتبه دلیل بر قویتر بودن نیست. ممکنه قدرت ها یکسان باشه ولی دمای 635 کمتر باشه. از یه بعد به قضیه نگاه نکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز تقریبا برابر هستن من اشتباهی با 630 مقایسه کردم در کل عدد دوم گرافیک مهم هست 635 از لحاظ تکنولوژی جدید تر از 555 هست ولی عدد دوم 5 تا تفاوت دارن که ناچیز هست و تقریبا برابرهستن از لحاظ قدرت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

عزیز تقریبا برابر هستن من اشتباهی با 630 مقایسه کردم در کل عدد دوم گرافیک مهم هست 635 از لحاظ تکنولوژی جدید تر از 555 هست ولی عدد دوم 5 تا تفاوت دارن که ناچیز هست و تقریبا برابرهستن از لحاظ قدرت
    چرا همه شاکی شدین!!!خودتون میگید یه چیزی هست که این 635 بالاتره!!!پس حتما یه قابلیتی این گرافیک داره که رتبش بالاتره،این رتبه بندی ها برای کسانی که بازی و کارهای 3d انجام میدن خیلی مهمه،حالا میگید این رتبه بندی مهم نیست!!!!!!

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

من msi gx680 یا gx780 رو پیسنهاد میکنم...خودم مکس پین 3 رو روی 60 فریم با گرافیک آخر(msaa=off) گرفتم...

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

چرا همه شاکی شدین!!!خودتون میگید یه چیزی هست که این 635 بالاتره!!!پس حتما یه قابلیتی این گرافیک داره که رتبش بالاتره،این رتبه بندی ها برای کسانی که بازی و کارهای 3d انجام میدن خیلی مهمه،حالا میگید این رتبه بندی مهم نیست!!!!!!
    کی گفت مهم نیست؟ لطفا اون قسمت رو نقل قول کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنم شما بیشتر شاکی باشی تا بقیه کی گفت مهم نیست من که خودم میگم عزیز 635 یه درجه از لحاظ ساخت بالاتره ولی این که بالاتر باشه دلیل این نیست که قویتر باشه شما گرافیک 620 رو با 550 مقایسه کن ببین کدوم بهتره عدد اول کلاس گرافیک و عدد دوم قدرت نشون میده

من که گفتم اشتباهی مقایسه کردم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •