شما اول این سایت ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
635 قویتره.
شما اول این سایت ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
635 قویتره.
635 قویتر نیست بلکه با 555 عملکردش یکسانه چون تو بعضی تست ها 555 بهتره و تو بعضی دیگر تست ها 635 ولی در کل قدرتشون برابره.
در هر حال چون 635 از نسل جدیدتری هست بهتره که آدم اونو بگیره. وقتی سایت NBC داره میگه 635 بهتره لابد بهتره دیگه
به هر حال این 635 قویتره،باید رتبه دید!!!!
دوست عزیز بهتر بودن رتبه دلیل بر قویتر بودن نیست. ممکنه قدرت ها یکسان باشه ولی دمای 635 کمتر باشه. از یه بعد به قضیه نگاه نکنید
عزیز تقریبا برابر هستن من اشتباهی با 630 مقایسه کردم در کل عدد دوم گرافیک مهم هست 635 از لحاظ تکنولوژی جدید تر از 555 هست ولی عدد دوم 5 تا تفاوت دارن که ناچیز هست و تقریبا برابرهستن از لحاظ قدرت
چرا همه شاکی شدین!!!خودتون میگید یه چیزی هست که این 635 بالاتره!!!پس حتما یه قابلیتی این گرافیک داره که رتبش بالاتره،این رتبه بندی ها برای کسانی که بازی و کارهای 3d انجام میدن خیلی مهمه،حالا میگید این رتبه بندی مهم نیست!!!!!!
من msi gx680 یا gx780 رو پیسنهاد میکنم...خودم مکس پین 3 رو روی 60 فریم با گرافیک آخر(msaa=off) گرفتم...
کی گفت مهم نیست؟ لطفا اون قسمت رو نقل قول کنید
فکر کنم شما بیشتر شاکی باشی تا بقیه کی گفت مهم نیست من که خودم میگم عزیز 635 یه درجه از لحاظ ساخت بالاتره ولی این که بالاتر باشه دلیل این نیست که قویتر باشه شما گرافیک 620 رو با 550 مقایسه کن ببین کدوم بهتره عدد اول کلاس گرافیک و عدد دوم قدرت نشون میده
من که گفتم اشتباهی مقایسه کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)