ببخشید هی سوال میکنم از کامپیوتر هیچی سر در نمیارم با حالت safe mode اومدم بالا ولی چطور برم تو یوزر administrator ؟
ببخشید هی سوال میکنم از کامپیوتر هیچی سر در نمیارم با حالت safe mode اومدم بالا ولی چطور برم تو یوزر administrator ؟
وقتی از حالت Safe mode بالا بیاین معمولا اون صفحه ی Welcome که میخواد بیاد ، از شما میخواد که بین یوزرها یکی رو انتخاب کنید. گاهی هم این صفحه نمیاد که مشکلی نیست خودکار خودش وارد یوزری با دسترسی ادمین میشه.
شما همینجا مشکلی نداره ، برین و پوشه هارو پاکسازی کنید هرجا که هست.
بهترین آرزوها..
توی حالت Safe mode پاک نمیشه ؟؟
امکان نداره این. توی Safe mode که دیگه چیزی ازش استفاده نمیکنه ، اونجا ببینید داخل Task manager و در تب Process اول گزینه ی پایین که نوشته Show process from all users رو بزنین و بعد نیگا کنید که آیا پروسه ای به نام ekrn.exe باز هست یا کلا هرپروسسی که مربوط به ناد هست ؟؟ اگه هست اول روش راست کلیک کنید و End process رو بزنید . باز مجدد برین ببینید پاک میشه یا نه.
اگه بازهم نتونستید ، این قسمت رو بیخیال شین و یه راست برین برای نصب آویرا، آویرا با ناد مشکلی نداره،
ضمنا از برنامه ای که پست قبلی گذاشتم برای پاک کردن ناد استفاده کنید.
بهترین آرزوها..
هر کاری که گفتید کردم ولی مشکل باز شدن پوشه ها با دابل کلیک درست نشد آنتی ویروس آویرا رو هم دانلود کردم .
میشه یک عکس از وقتی که میخواین یک فولدر رو با دابل کلیک باز کنید ، بزارین تا ارورش رو ببینم چه اتفاقی میفته الان ؟
آخه اون ارور اولی که نوشتین پست اول مربوط به فایل هست نه فولدر،
ضمنا توی Safe mode که رفتین هم این مشکل رو داشتین ؟
بهترین آرزوها..
[تو حالت safe mode هم این مشکل وجوددارد. چطوری عکس بزارم من نمیتونم فایل پیوست کنم .
Last edited by dadakian; 31-05-2012 at 14:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)