تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید گوشی لمسی تا 200 هزار تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

پيش فرض

من خودم دیروز Xperia X8 سفید خریدم و خیلی راضی ام. چون قیافه اش از mini خیلی بهتر بود. مینی خیلی کوچولوئه. اونقدر که آدم حس میکنه غیر طبیعیه! به هر صورت باید به علایق و اونچه که برات مهمه هم توجه کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

پيش فرض

راستی از اون چهارتا که خودت نوشتی خواهر من مورد آخری رو داره. خیلی ازش راضیه. به نظر من از نظر ظاهر و اون انتظارات شما بهترین حالت رو برآورده میکنه. ببخشید من اول حد قیمت مد نظر شما رو ندیدم. x8 بین 227 تا 245تومن هستش.

3. این کاربر از samaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی در مورد قیمت Xperia mini
    قیمت این گوشی بدون گارانتی 230 و با گارانتی 270 تومان است اگه بخوام صرفه جویی کنم و بدون گارانتی بگیرم اشکالی نداره ؟ خودش بطور پیش فرض زبان فارسی دارد و sms فارسی ساپورت میکنه ؟ اگه مثلا تاچش خراب بشه و یا ایراد دیگه ای پیدا کنه چون گارانتی نیست هزینه تعمیرش زیاد نمیشه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه همچین مشکلاتی هم اگر باشه قابل حله
    دلیلی که مینی رو پیشنهاد میدیم اینه که سخت افزار خیلی قویی داره و طبق سیاست خوب شرکت سونی قیمتش عالیه
    باور ندارید؟
    سخت افزار این دو رو مقایسه کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

سلام دوست عزیز

xperiamini که یه خورده برا من گرونه الان 270 تومانه

شما که تجربه کار با استار رو داشتید لصف میکنید به این چند تا سوال جواب بدید :
    برای نصب برنامه های جاوا مشکلی نداشتید ؟ محدودیت حجم برنامه ها چقدر است ؟ مثلا یه کتاب جاوای 2 مگ روش نصب میشه ؟ میشه برنامه ها را توی مموری نصب کرد یا حتما باید توی حافظه گوشی باشند ؟
    مدیریت فایلش چه جوریه ؟ حتما باید هر فایلی توی پوشه مربوط به خودش باشه ( مثلا عکس توی ایمیج و فیلم توی ویدیو و سند توی پوشه آفیس ) یا هر نوع فایل رو از توی هر پوشه ای اجرا میکنه ؟

با تشکر
    خیلی خوب بوده.
    300kبالاترین حجمش بود.
    اما میشه با کدی تغیرش داد.
    من اضلا روش کتابی نریختم.
    باید توی حافظه ی خود موبایل باشه.

8. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من کوربی2 رو داشتم و با استار2 هم کار کردم. مزیتهاشون اینا هستن: فایلهای pdf رو ساپورت میکنن، وضعیت باتریشون خیلی خوبه. مشکل نصب برنامه جاوا نداره(بالای 2 مگ هم جواب میده) صداش بد نیس. فایل منیجر ساده ای داره.
    معایب: تاچش روان نیست، اس ام اس نوشن باهاشون خیلی سخته(من که واقعا از این مورد کلافه شدم) وقتی موزیک پخش میکنی اگه گوشیت روی 1 سطح صاف باشه صداش درست در نمیاد و باید یه جا تکیش بدی.فایل آفس ساپورت نمیکنن و دنبال برنامش هم نگرد که نیست(هست اما همشون 1 اشکالی دارن و درست ساپورت نمیکنن)
    پیشنهادم بهت اینه که گوشی این قیمتی تاچ نخر. یا به پولت یه مقدار اضافه کن و یه گوشی با سیستم عامل اندروید توی رنج 230-240 ( galaxy mini, x8 و ....خیلی گوشیهای دیگه) یا اینکه دنبال گوشی توی رنج150 با کیبورد معمولی و بدون سیستم عامل(فقط ساپورت جاوا) باش.

چندتا نکته دیگه هم بود گفتم شاید بکارت بیاد بهت بگم: گوشیهای تاچ اگه تاچشون خراب شد (حالا به هر دلیل مثل ضربه، آب...)حتی با هزینه زیاد بازهم مثل روز اول نمیشن.
    اونx8 که بهت گفتم باطریش به نسبت بقیه گوشیا خیلی ضعیفه دقت کن ببین میتونی باهاش کناربیای یا نه. بهت پیشنهاد میکنم گوشیهای سامسونگ سری گالکسی رو بررسی کن , با توجه به امکاناتش از سونی اریکسون بهتره
    Last edited by Majid393; 03-06-2012 at 00:10.

10. این کاربر از behnam_r007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •