سلام
کارت گرافیک رو روز سه شنبه هفته پیش بردم گارانتی اش و اون رو روی سیستم خودشون امتحان کردند و سالم بود. اینقدر دماش رو بردند بالا که به 90 درجه رسید ولی همچنان کار می کرد.
فردای اون روز کل سیستم رو (بدون مانیتور) رو بردم همون گارانتی کارت گرافیک تا کارت گرافیک رو روی سیستمم تست کنند. این اتفاق ها افتاد:
1-با کمال تعجب دیدم که اصلاً صفحه آبی و قاطی شدن رنگ وجود نداره.
2-هنگام روشن شدن اولیه، هنگ و بالا نیومدن ویندوز رویت شد که شک به RAM ها کردند ولی RAM ها هم سالم بودند چرا که با RAM خودشون هم دو بار هنگ در ویندوز رویت شد. حدوداً 4 ساعت با سیستمم کار کردند ولی هرگز صفحه آبی و قاطی شدن رنگ، مشاهده نشد.
3-بایوس رو آپدیت کردند
4-کارت گرافیک رو از نوع فن دار و GForce گذاشتند.
با دو نفر مشورت کردند ولی راه حلی به نظرشون نرسید و گفتند سیستم باید دو سه روزی باشه تا تمام قطعاتش رو تعویض و تست کنیم.
روز جمعه، سیستم رو روشن کردم و هنوز 15 دقیقه نگذشته بود که صفحه آبی رویت شد و سیستم ریست شد و بالا اومد. تا زمانیکه می خواستم بخوابم، سیستم روشن بود و مشکلی هم نبود.
روز شنبه هم اوضاع به همین منوال گذشت یعنی در 15 دقیقه اول، صفحه آبی و ریست و کار کردن مدام تا قبل از خواب.
امروز که یکشنبه باشه، رفتاری مشابه دو روز قبل رخ نداد ولی وقتی سیستم در حالت stand by بود، خود به خود ریست شد و تا الان که ساعت 7 بعدازظهر هست مشکل پیش نیومده.
واقعاً عجیبه چون هیچ کس نتونسته بفهمه که مشکل این سیستم چیه. به نظر شما از مانیتور هم می تونه باشه؟ مانیتوری که من دارم CRT و صفحه تخت از LG است.