تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: هنگ، ریست، قاطی شدن رنگ و صفحه آبی

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    کارت گرافیک رو روز سه شنبه هفته پیش بردم گارانتی اش و اون رو روی سیستم خودشون امتحان کردند و سالم بود. اینقدر دماش رو بردند بالا که به 90 درجه رسید ولی همچنان کار می کرد.

فردای اون روز کل سیستم رو (بدون مانیتور) رو بردم همون گارانتی کارت گرافیک تا کارت گرافیک رو روی سیستمم تست کنند. این اتفاق ها افتاد:
    1-با کمال تعجب دیدم که اصلاً صفحه آبی و قاطی شدن رنگ وجود نداره.
    2-هنگام روشن شدن اولیه، هنگ و بالا نیومدن ویندوز رویت شد که شک به RAM ها کردند ولی RAM ها هم سالم بودند چرا که با RAM خودشون هم دو بار هنگ در ویندوز رویت شد. حدوداً 4 ساعت با سیستمم کار کردند ولی هرگز صفحه آبی و قاطی شدن رنگ، مشاهده نشد.
    3-بایوس رو آپدیت کردند
    4-کارت گرافیک رو از نوع فن دار و GForce گذاشتند.

با دو نفر مشورت کردند ولی راه حلی به نظرشون نرسید و گفتند سیستم باید دو سه روزی باشه تا تمام قطعاتش رو تعویض و تست کنیم.

روز جمعه، سیستم رو روشن کردم و هنوز 15 دقیقه نگذشته بود که صفحه آبی رویت شد و سیستم ریست شد و بالا اومد. تا زمانیکه می خواستم بخوابم، سیستم روشن بود و مشکلی هم نبود.
    روز شنبه هم اوضاع به همین منوال گذشت یعنی در 15 دقیقه اول، صفحه آبی و ریست و کار کردن مدام تا قبل از خواب.
    امروز که یکشنبه باشه، رفتاری مشابه دو روز قبل رخ نداد ولی وقتی سیستم در حالت stand by بود، خود به خود ریست شد و تا الان که ساعت 7 بعدازظهر هست مشکل پیش نیومده.

واقعاً عجیبه چون هیچ کس نتونسته بفهمه که مشکل این سیستم چیه. به نظر شما از مانیتور هم می تونه باشه؟ مانیتوری که من دارم CRT و صفحه تخت از LG است.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه مانیتور که همچین مشکلی ایجاد نمیکنه
    شما فکر کنم برق خونتون مشکل داره ممکنه نوسان داشته باشه کیستون رو ببرید خونه دوستتون و اونجا تست کنید چون همه قطعاتتون تست شده و دیگه مشکل از طرف کیس شما نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    در عرض یک ساعت، سه بار صفحه آبی داد با کدهای 0x8e، 0x0A و 0x19

ما توی یک آپارتمان هستیم. ممکنه که برق خونه ما نوسان داشته باشه ولی برق خونه همسایه مون نداشته باشه؟
    یعنی نوسانات ریزی که اصلاً به چشم نمی یاد هم می تونه با کامپیوتر این کار رو بکنه و صفحه آبی بده؟ یعنی پاور نمی تونه با این نوسانات ریز برخورد کنه و در حین اینکه روشن هست، این اتفاق می افته؟

چه طوری می شه فهمید که نوسان وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بهتون گفتم کیستون رو ببرید خونه دوستتون اونحا تست کنید ببینید چطوره تنها اینطوری میشه فهمید
    من خودمم امروز یه 2باری بلو اسکرین رو ملاقات کردم البته مشکل من از ویندوزه که با نصب مجدد حل میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    فعلاً که شرایطش مهیا نیست چون اونها بنایی داتشند و فعلاً شرایط مناسبی برای این کار نیست.

اما چه طوری شما تشخیص می دید که مثلاً این صفحه آبی ها از ویندوز هست و باید تعویض بشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    فعلاً که شرایطش مهیا نیست چون اونها بنایی داتشند و فعلاً شرایط مناسبی برای این کار نیست.

اما چه طوری شما تشخیص می دید که مثلاً این صفحه آبی ها از ویندوز هست و باید تعویض بشه؟
    به دلیل اینکه قطعات رو همرو تست کردم فهمیدم از ویندوزه ویندوزمم نزدیک 2 ساله عوض نکردم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من که از دست صفحه آبی به ستوه اومدم
    لحظه به لحظه داره اوضاع بدتر می شه
    دیگه صبرم تموم شده
    خطا های متفاوت می ده
    معلوم نیست چه چشه

خدا باید به من رحم کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

حالا هرموقع تونستین اونکاری که گفتم انحام بدین به نتیجه میرسین

داره خودمونی میشه afshin6105's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم خیلی وقته که با ارور صفحه آبی مواجه میشم. من فکر میکنم که مشکل از رم باشه، رم های من دو تا 2 گیگ با باس 1600 هستش از برند corsair dominator. حالا مشکل اینجاست که وقتی هر دو رم با هم کار میکنه بیشتر صفحه آبی میده، بعضی وقتا هم بعد چند ساعت که با سیستم کار بشه. ولی وقتی رم به صورت تک کار میکنه یکی از رم ها بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی یه رم دیگه باعث بروز این مشکل میشه. که بعضی وقتا باعث کند شدن سیستم و ارور میشه. این رمی هم که باعث این مشکل میشه رو فرستادم گارانتی بعد چند روز فرستادن میگن رم سالمه و مشکلی نداره.
    اگه میشه یه راهنمایی بکنین دوستان.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما به این ترتیب عمل کنین نصب مجدد ویندوز و اسکن ویروس و آپدیت درایورها بعد از اینکار هیچ نرم افزاری نصب نکنید و ببینید بازم بلو اسکرین میاد یا نه اگه اومد مشکل سخت افزاری است
    رم هارو به صورت تکی رو همه اسلات های حافظه تست کنید و رم هارو با نرم افزار memtest به صورکامل تست کنید بزارید 2تا تست کامل pass بشه
    هارد با نرم افزار hdd regenerator تست بشه
    دمای قطعات تست بشه
    سیستم رو با یک پاور دیگه تست کن
    این مشکل از مین و تداخل سخت افزاری هم میتونه باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •