این فیلمها میشه گفت ساکن هستند
یعنی فریم زیادی ندارند
به همین دلیل در حد بسیار زیادی فشرده میشن
این فیلمها میشه گفت ساکن هستند
یعنی فریم زیادی ندارند
به همین دلیل در حد بسیار زیادی فشرده میشن
ولی حجم خیلی زیادی داشت چون سایزش بزرگ بود
درکل اگه بشه مشخصات کامل این فایل رو بدست آورد خیلی از فایلای دیگه رو هم
میتونیم تا این حد فشرده کنیم![]()
همانطور که مهندسی الهه فرمودند این فیلمها فریمهای یکسان زیادی دارند و حجم اونها مهم نیست. همچنین این نوع فیلمها اصلا از لحاظ ویدیویی فشرده نشند و در صورت فشرده سازی اونها با یه کدک متقارن حجمشون تقریبا هم اندازه ی نرم افزارهای فشرده ساز دیگه میشه. مثلا یه صویر رو با فرمت bmp و همونو مجددا با فرمت jpg ذخیره می کنیم. بعد هر دو تصویر رو فشرده می کنیم. فایل فشرده تصویری که bmp است میزان فشرده سازیش بیشتره اما معمولا حجمش هم بیشتر از تصویر دیگس.
دوستان من واقعا به یک کمک و جواب کاربردی نیاز دارم
من حدود یک ماه پیش یک انجمن هواداران فوتبال رو طراحی کردم
اگه با روال کار این انجمن ها اگاه باشید میدونید اکثر گل های بازی ها لیگ های مختلف با فرمت های مختلف از جمله wmv و flv و avi قرار میگیره.اکثرا هم حجم هایی بین 20 تا 80 مگ رو دارن این فایل ها.از طرفی در این انجمن ها کلیپ های مختلفی قرار داده میشه با حجم های متفاوت
از اونجایی که ما تو این انجمن هنوز مدیر مخصوص اپلود نداریم تمام اپلود ها رو خود بنده مجبورم انجام بدم اما نتم به شدت محدود و سرعت اپلود بسیار پایینه. واقعا به برنامه ای نیاز دارم که بتونه حجم وسیعی از فایل های ویدئویی رو با بالاترین قدرت فشرده کنه تا بتونم فایل هام رو قرار بدم.
با کا جی بی امتحان کردم ولی بیشترین حد فشرده سازیش 5 درصد بود.خب این به هیچ دردی نمیخوره.یک برنامه کاربردی اگه ممکنه معرفی کنید.
حتی اگه ممکنه یک برنامه تبدیل فرمت معرفی کنید تا بشه فرمت فایل ها رو تغییر داد و حجم فایل های تصویری رو تا حد ممکن کم کرد.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.برنامه تبدیل فرمت که زیاده.بگرد پیدا میشه.نمونش pavtub video converter. برنامه خوبیه.باش ور برو یاد میگیری بهترین تنظیمات و فرمت رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)