تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: خرید سیستم بازی تا 1300

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این جور که بر میاد این دوستمون در ضمینه سخت افزار زیاد حرفه ای نیست و احتمالا از اورکلاک استفاده ای نخواهند کرد یا اگه هم بکنه در حد معمول که در این صورت فن خود i2500k کافیه. بهتره پول فن رو خرج یه مادربورد z68 بکنید. با حدود 250 تومن یه مادربورد z68 برند azrok که pci Express gen3 هم پشتیبانی میکنه میتونید تهیه کنید (مدلش یادم رفته دوستان یاری کنن) که برای کارتای گرافیک نسل بعد هم به کارتون میاد. در ضمن باید به فکر یه پاور 700 واتی هم باشید که حدود 160 تومنی در میاد.

2. 3 کاربر از hellfire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جور که بر میاد این دوستمون در ضمینه سخت افزار زیاد حرفه ای نیست و احتمالا از اورکلاک استفاده ای نخواهند کرد یا اگه هم بکنه در حد معمول که در این صورت فن خود i2500k کافیه. بهتره پول فن رو خرج یه مادربورد z68 بکنید. با حدود 250 تومن یه مادربورد z68 برند azrok که pci Express gen3 هم پشتیبانی میکنه میتونید تهیه کنید (مدلش یادم رفته دوستان یاری کنن) که برای کارتای گرافیک نسل بعد هم به کارتون میاد. در ضمن باید به فکر یه پاور 700 واتی هم باشید که حدود 160 تومنی در میاد.
    دوست عزیز اولا مرسی از راهنمایی شما و تذکرتون بابت Asrock Z68 extreme 3 Gen 3 .بله منم این مین رو به قیمت حدود 260 تومن پیشنهاد میدم.البته این PCI-E Gen 3 فقز با CPU های Ivy Bridge فعال میشه و در 16x.اورکلاک 2500K به راحتی خوردن یه لیوان اب است و نیاز به تخصص خاصی هم ندارد.در ضمن 2500K قابلیت اور بسیار بالایی داره که بدون خرید کولر امکان پذیر نیست.ایشون بوجه داره و میتونه که به همراه خرید کولر از این مین هم استفاده کنه.پس شد:

CPU: Intel Core i5 2500K=380
    MB: Asrock Z68 Extreme 3 Gen 3=260
    VGA: Asus GTX 570=545
    RAM: 2*4G Corsair Vengeance DDR3 1600 CL9=110
    CPU Cooler: Tuniq Tower 120 Extreme=78
    Sum=1373
    البته این 73 تومن از بوجه شما بیشتر شد.البته فقط برای اینده نگری.اگه تهیه بوجه مشکلی نیست این مین جدید توصیه میشه اما اگه تو تهیه بوجه بیشتر مشکل دارید همون مین قبلی هم خیلی عالیه.فقط کولر رو حتما بگیرید چون هم در طول عمر CPU موثره و هم در کاربرد و پرفورمنس آن.

4. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر بایت همه ی دوستان از وقتی که برای بنده میزارید.در جواب دوستمون hellfireب بله بنده تا حالا اور نکردم و خیلی تعجب کردم وقتی ایشون میگن باید اورکلاک بشه((البته گفتن بهتره)) ولی خب وقتی میگن اسونه دیگه فوقش زحمتشو میدیم خودشون بکشن! )) شوخی کردم.پس این اور هم مشکل خاصی نیس.(((در رابطه با پاور هم عرض کردم از بابت اون هیچ مشکلی ندارم)))فقط دوستان خواهشا هر سیستمی معرفی میکنید بگید که قراره چیکار بااون بکنیم تا حداکثر کارو ازش بکشم مثلا همین اورکلاک سی پی یو! بازم ممنوووون

6. این کاربر از bendtner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی این مینبورد جدید چیه هی بهم میگید؟: ))) به ماهم بگید واقا ارزش داره پول بیشتر بدم اینو بگیرم یا نه فقط یه خورده ((یه خورده)) اینده نگر تره!!حالا اصلا چقدر پول بیشتر بدم؟قطعه ی دیگه هم باید ((باهاش))عوض بشه یا فقط همین مین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر بایت همه ی دوستان از وقتی که برای بنده میزارید.در جواب دوستمون hellfireب بله بنده تا حالا اور نکردم و خیلی تعجب کردم وقتی ایشون میگن باید اورکلاک بشه((البته گفتن بهتره)) ولی خب وقتی میگن اسونه دیگه فوقش زحمتشو میدیم خودشون بکشن! )) شوخی کردم.پس این اور هم مشکل خاصی نیس.(((در رابطه با پاور هم عرض کردم از بابت اون هیچ مشکلی ندارم)))فقط دوستان خواهشا هر سیستمی معرفی میکنید بگید که قراره چیکار بااون بکنیم تا حداکثر کارو ازش بکشم مثلا همین اورکلاک سی پی یو! بازم ممنوووون
    شما انشاال... هر وقت گرفتی یه تاپیک میزنی و در مورد اورکلاک این CPU میپرسی.من و دیگر دوستان با کمال میل راهنماییت خواهیم کرد.اصلآ نگران نباش.

9. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی این مینبورد جدید چیه هی بهم میگید؟: ))) به ماهم بگید واقا ارزش داره پول بیشتر بدم اینو بگیرم یا نه فقط یه خورده ((یه خورده)) اینده نگر تره!!حالا اصلا چقدر پول بیشتر بدم؟قطعه ی دیگه هم باید ((باهاش))عوض بشه یا فقط همین مین؟
    اختلاف قیمت حدود 90 تومنه.اگه میتونی بخری خریدش توصیه میشه.نیاز به خرید قطعه دیگه نیست سیستم میشه به شکل زیر:

CPU: Intel Core i5 2500K=380
    MB: Asrock Z68 Extreme 3 Gen 3=260
    VGA: Asus GTX 570=545
    RAM: 2*4G Corsair Vengeance DDR3 1600 CL9=110
    CPU Cooler: Tuniq Tower 120 Extreme=78
    Sum=1373

11. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار بسیار بسیار سپاسگذار از همتون پست بعدی هم انشاالله اورکلاک سی پی سو : )))ایشالله بعد امتحانا همتون دعوتین خونه یه دست فیفا 12 بزنیم.یا علی خدانگهدار
    Last edited by bendtner; 22-05-2012 at 23:07.

13. 2 کاربر از bendtner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار بسیار بسیار سپاسگذار از همتون پست بعدی هم انشاالله اورکلاک سی پی سو : )))ایشالله بعد امتحانا همتون دعوتین خونه یه دست فیفا 12 بزنیم.یا علی خدانگهدار
    خواهش میکنم.انشاال...

15. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید جناب vaioman (یا هر دوست عزیز دیگری):
    با توجه به سیستم پیشنهادی که به دوستمون دادید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازم به من همین سیستم میگید بگیرم؟ به نظرتون بهتر نیست از اون cpu استفاده کنم؟ و بودجه رو برای کارت گرافیک استفاده کنم؟

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

پیشنهاد شخصی من خرید یه 2100 و 2 تا 6870 در حالت کراس هست که به نظرم توی بازی ها خیلی بهتر از اون یکی سیستم عمل میکنه چون 2100 به اندازه کافی فریم میده . 2 تا 6870 نمیذارن فریم بازی زیر 60 بیاد ! ( معمولا )
    برای سیستم بازی مهم ترین چیز GPU هست .

18. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •