مین تا 250 انتخاب دیگه ای نداری.اولین انتخاب Asus P8p67=315 است که با اون MSI که گفتم فرق چندانی نداره.مانتیور هم LG 2260v=275 بگیر.من خودم دارم و واقعآ عالیه.
مین تا 250 انتخاب دیگه ای نداری.اولین انتخاب Asus P8p67=315 است که با اون MSI که گفتم فرق چندانی نداره.مانتیور هم LG 2260v=275 بگیر.من خودم دارم و واقعآ عالیه.
دوست عزیز شما 410 میخوای بدی برو برند EVGA یا GIGA بگیر 420 تومن Gainward 380 Tهست
اگه کارت اورکلاک حرفه ای نیست Asrock Z68 Extrame 3 بردار 260 تومنه!!
دوست گرامی.قیمت تو بازار نوسان زیادی داره.همین Gainward از 385 تا 430 امروز تو بازار قیمت میدادن.در ضمن EVGA و GIGA که شما میگی زیز 430 تو بازار نیست و اونا هم مثل همین Gainward رفرنس هستند و خرید همین Gainward منطقی تره.در مورد مین هم شما پستها رو قبل از اینکه جواب بدی با دقت بخونید.این دوستمون تو چند پست بالاتر گفتند که Asrock نمیخوان.وگرنه انتخاب خیلی خوبیه.
برای بازی تمرکز رو بزارید روی VGA. یه CPU I3 2100 تهیه کنید با VGA قوی تر مثل GTX 570 یا حتی قوی تر، کاملا نسبت به CPU برای گیمینگ تاثیرش بیشتره.
اونوقت این cpu برای همچین کارت گرافیک قدرتمندی کم نیست؟
اگه همچین گرافیکی ببندم پس لابد باید پاور رو هم بالاتر ببندم درسته؟
ضمن اینکه من شهرستان هستم و کل بازار رو گشتم و مین برد ازراک پیدا نکردم
اکثر جاها اسوس و گیگا دارن برا فروش مگر اینکه اینترنتی بخرم که دردسر های خاص خودش رو داره
مرسی عرفان جان.
اما با توجه به اختلاف حدود 20 الی 30 فریم 2500K و 2100 تو بعضی از گیمها که با اور 2500 بیشتر هم خواهد شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین اختلاف حدود 10 الی 15 فریمی 560ti و 570 فکر میکنم که ترکیب 2500k+GTX 560ti از ترکیب 2100+GTX 570 به طور محسوسی قویتر باشه.همچنین قابلیت اورپذیری خوب 560ti رو هم باید در نظر گرفت.
در رزولوشن و تنظیمات گرافیکی بالا، پردازش ها بشدت GPU Bound میشن، و Load اصلی و اساسی عموما بر روی GPU قرار میگیره تا CPU و برای گیم های سنگین و در رزولوشن 1080P، بین CPU و VGA قوی تر، شدیدا VGA قوی تر رو توصیه میکنم.
گیم های سنگین با اعمال AA و تنظیماتی مثل Tessellation, AO و غیره بار شدیدی رو متوجه GPU میکنن در حالی که با این تنظیمات نقش CPU خیلی کمرنگ میشه.
2100 اصلا پردازنده ضعیفی نیست و حتی میتونه GTX 580 رو هم به حد کفایت تغذیه کنه، البته معلومه اگه بودجش موجود باشه و پردازنده قوی تر تهیه بشه (حتی اورکلاک هم بشه) بهتره ولی از اون نظر که مشکل ایجاد نکنه و محدودیت آن چنانی به وجود نیاد، 2100 هیچ مشکلی نداره. حتی در گیم های شدیدا Compute Bound مثل Skyrim و SC II میتونه در حد قابل قبول پرفرمنس ارائه کنه.
دقت داشته باشید که حرف های من مختص این شرایط هست و در صورتی که بودجه نامحدود باشه و بحث مورد نظر فقط از جنبه تکنیکی باشه شرایط یه مقدار متفاوت هست.
متاسفانه بنچمارک مقایسه این شرایط خاص فکر نمیکنم وجود داشته باشه و با خواندن Review های CPU ها و بررسی عملکرد CPU/VGA ها در گیم های مختلف میشه به این نتایج رسید.
پیروز باشید.
مرسی عرفان جان از توضیحات عالی که دادی.کاملآ تو این زمینه باهات موافقم.اما این نکته خیلی منو به خودش مشغول کرده و یه 2 الی 3 ساعتی هست که تو نت دارم در بارش تحقیق میکنم.ممنون میشم تو این مورد خاص نظرت رو بگی. 2500k+GTX 560ti=780 یا GTX 570 + 2100=770 ؟؟؟تقریبا از لحاظ قیمتی تو یه رنج هستند.تو رزولیشن های پایینتر خب ترکیب 2500 برنده مطلق است.اما تو رزولیشن های بالا: من واقعآ تو نت به نتایج متفاوتی با هم بر خوردم.در شرایط اور 2500K تا حدود 4.5GHZ با 560ti نتایج خیلی عالیه و با توجه به اور ناپذیری 2100 تقریبآ میشه گفت که تو رزولیشن بالا هم سر تره.البته من به این نتیجه رسیدم که این موضوع فقط در GPU های به هم نزدیک مثل 560ti و 570 صدق میکنه که با یه پردازنده عالی و اور خوب ضعف GPU کاملآ پنهان میشه.حالا نمیدونم که تو هم موافقی یا نه؟البته تو گیم من به شخصه به زمان لود بازی هم اهمیت میدم که با یه پردازنده 4 هسته ای و با کلاک بالا بالطبع خیلی کوتاهتر از یه پردازنده 2 هسته ای با کلاک پایینتر است.
درمورد این دوستمون با توجه به بوجه ای که داره من ترکیب 2500K و 560ti رو توصیه میکنم و دوست دارم که نظر شما رو هم تو این مورد خاص بدونم.
دوست عزیز من که قیمتا رو از خودم نمی گم قیمت این 2 برند رو 420 قیمت دیروز هست 1 روزه نمیشه که زیر 430 نباشه
در ضمن Gainward محال قیمت 430 باشه مگر اینکه مدل GS که قیمتاش بالای 440 هست!!
چون گینواردی که گفتم مدل ریفرنس هست
من امروز هم بازار رضا بودم هم بازار ایران.Gainward 560 ti مدل رفرنس از 385 بود تا 430 .هر کی هر چی دلش میخواست میفروخت.EVGA و GIGA هم مدل رفرنس زیر 430 نبود.شما از کجا قیمت داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)