کیستون رو ببرید یک تعمیرگاه بگین با کارت دیباگر ببینید رو چه کدی ریست میشه سیستم بعد از post screen
کیستون رو ببرید یک تعمیرگاه بگین با کارت دیباگر ببینید رو چه کدی ریست میشه سیستم بعد از post screen
ممنون بابت جواب. من سیستم رو آوردم خونه تست کردم بعضی وقتها بوت مشکلی نداشت اما بعد از یک بار خاموش و روشن کردن باز روی loop میفتاد. اما بعضی وقتا بعد از اینکه پاور رو از مادربرد جدا می کردم و دوباره جا می زدم مشکل حل میشد اما بعد از خاموش و روشن کردن ... . خیلی ممنون بابت راهنمایی
مادربرد رو بردم گارانتی اینبار قبول کردن و مشکل random boot بوت رو نوشتن. خیلی ممنون از همه مخصوصا آقا مهرداد![]()
آواژنگ مادربرد رو تعویض کرد امروز تحویل گرفتم امیدوارم این بار مشکلی نداشته باشه. این برد 2 بار تعویض شده.
دوستان با عرض شرمندگی به یه مشکل جدید برخورد کردم.
گرافیک سیستم آنبورد هست و 3 پورت خروجی رو داره. مشکلی که داریم اینکه که موقع وصل شدن کابل pci یا انالوگ پنل پشت به کل از کار می افته (usb - ps2 - lan ) اما موقعی که روی dvi وصل میشه هیچ مشکلی نداره.
تبدیل مخصوصشو پیدا نکردم. تبدیلی که لازم دارم 4 پینی که بالای خط پورت dvi هست رو نداره و تبدیل های معمولی تو بازار معمولا این 4 پین رو دارند و نتونستم استفاده کنم. اگر راهنمایی کنید کجا میتونم گیر بیارم ممنون میشم.
![]()
سیستم رو روی یک مانیتور CRT دیگه هم تست کردم همون مشکل رو داشت. می برم گارانتی.
در مورد کابل DVI هم بگم که اون 4 پین بالا و پایین مخصوص مانیتورهای آنالوگ هستن و هر کدوم یکی از رنگهای اصلی سبز و قرمز و زرد و آبی رو منتقل می کنند. به همین دلیل تبدیلهای DVI به آنالوگ این 4 پین رو حتما دارند و کابل های DVI این 4 پین رو ندارند چون نیازی هم ندارند. اینم اطلاعاتی بود که سر این مشکل به دست آوردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)