یه مدتی این tv در بانه کمیاب شده دوستان کسی از ماجرا خبر داره دوباره این tv میاد یا باید منتظر مدل های 2012 باشیم؟؟
یه مدتی این tv در بانه کمیاب شده دوستان کسی از ماجرا خبر داره دوباره این tv میاد یا باید منتظر مدل های 2012 باشیم؟؟
میتونید راهنماییم کنید که چظور ساعت تیوی تنظیم کنم به وقت ایرانی وقتی میرم توی تنظیمات دستی بعد اینکه خاموش میکنم ریست میشه ساعت روی اتو هم معلوم نیست مال کدوم کشور است
نباید ساعت پس از خاموش کردن صفر بشه مگر اینکه تلویزیون از برق جدا بشه.
اره من شب ها که میخوابم سیار خاموش میکنم از طریق اتو نمیشه ؟تنظیم کرد ....بعد روی شبکه ها وقتی دکمه اینفو میزنم یک عقربه ای میاد پایین سمت چب که نصفش سبز بقیه قرمز اون مال چی است ؟
متاسفانه منم با اتو همین مشکلو دارم و تو منوی مخفی هم نتونستم راهی پیدا کنم که بشه Time Zone رو به منو اضافه کرد. باید منتظر بود تا سامسونگ تو آپ دیت های بعدیش منطقه زمانی ایران رو 3.5 ساعت عقب بکشه.
اون عقربه مقدار مصرف انرژی رو نشون می ده و من ندیدم هیچ وقت تو منطقه قرمز بره.
اپدیت برای 6940 از کجا میتونم گیر بیارم ؟
ممنون
اگر از اینترنت می خوای بگردی باید دنبال مدل 6400 باشی که همون 6940 ایرانه ولی بهترین راه استفاده از به روزرسانی توسط خود تلویزیون هست.
سلام
من تلويزيون رو از طريق اينترنت خواستم آپديت كنم اما الان خاموش شده و روشن هم نميشه! 6960 40 اينچ
فقط اون smart hub اولش مياد و دوباره ريست ميشه!! چكار بايد كرد؟ فعلا زنگ زدم سام سرويس گفت نرم افزاريه و قابل حله... پناه بر خدا
همچین چیزی نشنیده بودم. صبر کنید تا سام سرویس بیاد مشکلو برطرف کنه.
Last edited by smhsh121; 27-05-2012 at 08:58.
وایرلس نداره چطور وصل کنم نت بهش کابل شبکه مودم که روتر هست بهش وصل کنم جواب میده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)