دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای ناصر صدر بنام مست می
شعر و تنظیم : ناصر صدر
تهیه شده در استدیو ارمیک
http://xip.ir/laURW
خیلی زیبا بود ...
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای ناصر صدر به نام بانو
ترانه : مهناز جنانی – آهنگساز : ناصر صـدر – تنظیم : آرمیک
http://xip.ir/BVKUz
دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای ناصر صدر به نام آرامش محض
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهنگ جدید این هفته .......
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شاد ناصر صدر به نام حس خوب
ترانه سرا : سارا مزارعی ، تنظیم : رامین کسرایی ، میکس و مسترینگ : آرمیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی هاید و ناصر صدر به نام از خدا خواسته
( ترانه : مریم حیدرزاده / اهنگ : شادمهر عقیلی / تنظیم و میکس مسترینگ : آرمیک )
-—————————–[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهنگ با کیفیت ۱۲۸——————————متن آهنگ هاید و ناصر صدر به نام از خدا خواستهبه من نگاه کن واسه ی یلحظهنگات به صدتا آسمون می ارزهمن از خدامه بکشم نازتوتا بشنوم یک لحظه آوازتومن از خدامه پیش تو بمونمجواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفامو خودم بخونممن از خدامه بمونم دیوونتسر بذارم رو شونه ات نشونتمن از خدامه بمونی کنارم
من که بجز تو کسیرو ندارممن از خدامه که نباشه دوریفقط دلم میخواد بگی چجوریمن از خدامه که یروز دعامونبره تو آسمون پیش خدامونبه عشق این که بعد اون همه دردخدا یبار نگاهیم به ما کرد
-—————————–[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهنگ با کیفیت ۱۲۸——————————متن آهنگ ناصر صدر و محمد خدایی به نام نشددلی که به تو دادم میخوام ازت بگیرمنشون به این نشونی نشد واست بمیرمخودت همینو خواستی که از چشات بیفتممنکه دوست دارم رو از ته قلب میگفتمدلم گرفته از تو از همه چی بریدم
نشد عشق تو باشم اخر خط رسیدمنشد که من فدات شم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اهات بمونمنشد دوباره عشقو از تو چشات بخونمنشد که مال هم شیم بی تو خرابه حالمآخه شنیدم دیگه گفتی دوست ندارم
دانلود آهنگ جدید ناصر صدر به نام خاطرات تو
ترانه : تورانداخت ، آهنگ و تنظیم : سل رکورد
متن آهنگ جدید ناصر صدر به نام خاطرات تو :شب من نداره دیگه بی تو رنگ مهتابمی بینم تو رو توی خوابمثل یک خورشید بر من بتابخاطرات تو، تو دلم موندگاره خسته ام از زمستون بی بهاراین چشای من هوای گریه داره روزهای خوب و پس ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارنیستی پیش من دلم بهونه گیره خسته ام از شبای انتظارنیستی تو شبم ستاره گوشه گیره سر روی شونه هام بذار♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫می خواستم تو رو فقط واسه ی این دل خودخواهروزای خوشی شو کوتاهعشق تو، تو دلم یک اشتباستخاطرات تو، تو دلم موندگاره خسته ام از زمستون بی بهاراین چشای من هوای گریه داره روزهای خوب و پس بیارنیستی پیش من دلم بهونه گیره خسته ام از شبای انتظارنیستی تو شبم ستاره گوشه گیره سر روی شونه هام بذارMP3 – 320MP3 – 128
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)