تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: مشاوره سیستم برای بازی

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما بیخودی نگرانی.به این لینک نگاه کن و میزان فریم دهی 560ti رو ببین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

28 فریم ( full HD Max quality 4X AA ) به نظر شما مناسبه ؟!!

GTX560TI کارت خوبیه اما نه برای کسی که میخواد حرفه ای و Extreme بازی کنه .
    Battlefiled3 روی Medium کاملا قابل بازی هست . اما خودتون میدونین بازی های FPS فریم زیر 50 دیگه واقعا عذاب آوره !

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

28 فریم برای بتلفیلد3با تنظیمات فول و4x msa هستش که وقتی اون 4x رو به 2x کاهش میدی افزایش تعداد فریم تا حدود 50 فریم مشاهده میشود که تاثیر خیلی خیلی کمی در گرافیک بازی داره
    و با تنظیمات ULTRA و و رزولیشن 1920و16X AA و2X MSAA حدود 50 فریم میگیره این کارت .
    ومن پیشنهاد میکنم حتی اگر کسی کارتش با 4X MSAA فریم بالا میگیره باز هم برای افزایش فریم بیشتر MSAA رو به 2X کاهش بده که تاثیر خیلی خیلی زیادی (تاکید میکنم) در افزایش تعداد فریم داره

در واقع یه جورایی بازی الکی سنگین میشه ولی از لحاظ بصری خیلی تاثیر نا چیزی داره که اونم دلیلش این میتونه باشه که ای بازی از اولین بازی هایی بوده که با موتور جدید FROSTBYTE2 ساخته شده و درسته موتور نسبت به موتور قبلی خیلی پیشرفت داشته هم از لحاظ گرافیکی وهم از لحاظ بهینگی ولی خب چون اولین بازی بوده که با FROSTBYTE2 ساخته شده باگ های خودش رو داره .
    ومسئولان DICE هم اخیرا قول دادند که FROSTBYTE2 برای ساخت بازی های جدید بهینه تر هم شده

نمونه بارز بهینگی رو میشه در CRY ENGEN 3 دید که با اینکه بازیC2زلحاظ گرافیک بصری وتکنیکی از BF3 بالا تر است ولی کارت ها نتایج خیلی بهتری نسبت به BF3:UTRA 4XMSAA ,16XAA ,1920 میگیرند که این بهینگی در نسخه ها ی قبلی این موتور دیده نمیشد .

در ضمن فریم زیر 50 هم عذاب اور نیست درزیر مشخصه های فریم رو برای بازی ذکر کرده که توسط سایت guru3d نوشته شده که فریم 30 رو حد گیم پلی دونسته

30> very limited gameplay: fps

30-40 average yet very playable :fps

40-60 good gameplay :fps

best possible gameplay :fps >60
    Last edited by Karistias; 16-05-2012 at 01:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقا من گیج شدم ،، بحث خیلی تخصصی شد من اینقدر اطلاعات ندارم که این مطالب رو کامل بگیرم ...
    بابا زیر دیپلم حرف بزنین..
    جون هرکی دوست دارین بگین چی ببیندم که پشیمون نشم...
    مرسی از اساتید گل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ramram جان متاسفانه در بحث هایی که انجام میشود کسی که جمع کننده موضوع بوده وبتواند با در نظر گرفتن همه جوانب به یک نتیجه نهایی و یا چند پیشنهاد برسد ,وجود ندارد من هم در مشاوره ای که میخواستم علی رغم وقت گذاشتن برخی دوستان روی موضوع به نتیجه نرسیدم!!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

GTX580 در همین تنظیمات به زور 43 فریم داده بعد شما چطور اینقدر قاطع میگی AA اگه 2x بشه فریم 560ti میاد رو 50 ؟!!!

<30 FPS
    very limited gameplay
    30-40 FPS
    average yet very playable
    40-60 FPS
    good gameplay
    >60 FPS
    best possible gameplay

همین الانم میگم 560ti دیگه کارت قوی حساب نمیشه و اگه پول دارین بیشتر هزینه کنین . اگه محدودیت قیمت تا 400 تومن برای گرافیک دارین بهترین انتخاب همین 560ti هست و با Detail های پایین تر و بدون AA میتونین فریم بالای 40 داشته باشین

7. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ramram جان متاسفانه در بحث هایی که انجام میشود کسی که جمع کننده موضوع بوده وبتواند با در نظر گرفتن همه جوانب به یک نتیجه نهایی و یا چند پیشنهاد برسد ,وجود ندارد من هم در مشاوره ای که میخواستم علی رغم وقت گذاشتن برخی دوستان روی موضوع به نتیجه نرسیدم!!
    تایید و مرسی از دوستان که وقت میزارن

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

GTX580 در همین تنظیمات به زور 43 فریم داده بعد شما چطور اینقدر قاطع میگی AA اگه 2x بشه فریم 560ti میاد رو 50 ؟!!!

<30 FPS
    very limited gameplay
    30-40 FPS
    average yet very playable
    40-60 FPS
    good gameplay
    >60 FPS
    best possible gameplay

همین الانم میگم 560ti دیگه کارت قوی حساب نمیشه و اگه پول دارین بیشتر هزینه کنین . اگه محدودیت قیمت تا 400 تومن برای گرافیک دارین بهترین انتخاب همین 560ti هست و با Detail های پایین تر و بدون AA میتونین فریم بالای 40 داشته باشین
    آره نمیخوام بیشتر 400 خرج گرافیک کنم
    یعنی قویترین گرافیک زیر 400 همین 560ti هستش؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

تایید و مرسی از دوستان که وقت میزارن

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

بله تا 400 تومن گرافیک بهتر از 560ti وجود نداره و تنها انتخابتون همینه
    Gainward GTX 560TI Phantom رو با قیمت 395 تومن میتونین تهیه کنین

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

اقای BZ7 عزیز من نمی دونم شما چرا انقدر دوست داری بحث کنی نه تو یک بلکه تو چند تا تاپیک که دیدم شما داشتی با یکی دونفر بحث میکردی

این هم مدرکش که از سایت معتبر ومعروف hardware-canucks هست

در این بنچ مشاهده میشه که GTX 560TI SLI دربازیه BF3 با تنظیمات ULTRA و رزولیشن 1920 و0XMSAA به طور میانگین 84 فریم گرفته واین یعنی حدود 49 فریم در حالت تک کارت GTX560 TI
    منتها تستی پیدا نکردم که دقیقا باتنظیمات فول و2XMSAAگرفته شده باشه ولی خوب 2X با 0X انچنان با هم از نظر افت فریم تفاوتی ندارند ولی خوب وقتی از 2X به 4X افزایش میدهیم کاهش فریم به طور شدیدی احساس میشه .

باز هم تاکید میکنم اگر کسی کارتش در حالت 4X MSAA فریم بالایی میگیره باز هم برای افزایش فریم بیشتر MSAA رو به 2X کاهش بده که تاثیر خیلی خیلی زیادی (تاکید میکنم) در افزایش تعداد فریم داره ودلیش هم بیشتر به خاطر محاسباته پیچیده ای میشه که کارت رو زیادی مشغول میکنه در صورتی که تاثیره خیلی خیلی کمی از لحاض بصری داره.

بله دوست عزیز شما 560TI رو بگیر پشیمون نمیشی این کارت جزو کارت های حرفه ای وگیمینگ انویدیا به حساب میاد که تاریخ لانچش سال 2011 (2011/1/25) هست وطبیعتا این چنین کارتی که جزو کارتهای گیمینگ انویدیا تو سال 2011 به حساب میاد حداقل تا دو سه سال دیگه میشه راحت باهاش بازی کرد البته درصورتی که در چنین بازی های خیلی سنگین مثل BF3 زیاد وسواس به خرج ندید (البته همین بازی هم که گفتم میتونید باتظیمات ULTRA ورزولیشن1920 بازی کنیدمنتها MSAA رو به 2X کاهش بدید که از نظر ظاهری هم گفتم تاثیرش خیلی خیلی کمه ولی در عوض فریم بازی به طور چشمگیری افزایش پیدا میکنه.

موفق باشید
    Last edited by Karistias; 15-05-2012 at 23:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ایول دم همتون گرم بچه ها دیگه با این بنچ که آقای karistias گذاشتن دیگه خیالم راحت شد
    دم همتون گرم
    مرسی از وقتی که گذاشتین عزیزان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •